Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 topic nasıl köşeyi dönersine dönmüş yanlız
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 fastreloader said: bana 150 lira verirsen seni kapitalizme katarım doritos al.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Din sektörüne girmek en güzeli.Siyasetten bile güzel.Pusulalı seccade olur,günde 5 vakit ezan okuyan saat olur,tespihmatik olur,hocaefendinin blueray vaazları olur,kabe örtüsünden bir parça olur. Kapitalizmin dibine vurursun.
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sadece camileri içeren bir gps yapıcam
Noise Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Devir hastalık devri her türlü gribi sokarlar daha bitmedi hayvan türleri . Sağlık sektörüne asılcan insan varoldukça hastalıklarda varolcak nasılsa
canola Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ulan 4 sene okulunu okuyoruz bunun, bi topikte halledilcek iş değil sadf
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 neden katılmak istiyorsun ki? herkes katılmak istiyor zaten! bana sorarsan parayı boş ver. paranın getirdiklerini boş ver! nickine uygun hareket et.. http://moviesblog.mtv.com/wp-content/uploads/2007/07/joker_dollar.jpg
Noise Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Jokerin kafası ama mükemmel bi kafa cidden o kafada olmak isterim herşey koca bi şaka adam için
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kapitalizm el kitabı; 1-açık bir yer bul kısa dönemde para kazan,mesela 5 sene önce inşaat piyasası açıktı, büyük şirketler olaya girmeden akıllı olanlar kaldırdı parayı,başka dikkatimi çeken,mesela websiteleri var,web 2.0 la sayıları çok çok artsada,halen birsürü fikir,para getirebilicek şeyler var,birsürü açık yer daha vardır da ben bilmiyorum,bilsem giricem zaten 2-kazandığın parayla her türlü para arttırma aracını kullanarak parayı katla.bu noktada her yol mübahtır, spekülasyon yap,borsaya gir,dinin kapitalizm olsun.söylendigi gibi din icin para topla,arkadasların ve ailelerinden filistine yardım diye para al,paranın 3te2sini cebe at,kalanını afrikaya gönder,boşver filistini. ha 1'de de olsan 2'de de olsan,binlerce film,müzik, dizi,anime,ps3,karı kız,alkol var piyasada takıl bunlara,bu zaman diliminde doğmuş olmama bayılma nedenlerim
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kapitalizm laiklik ve demokrasi gibi şeytani düzenleri boykot eden rize millet vekilimiz bile hac farizasını yaparken suudi arabistana kapitalizmin nimetleri ile gittiğine bakarsan kapitalizme katılamazsın kapitalizm sana katmıştır zaten.matriks haz yu hesabı.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dasaaa said: neden katılmak istiyorsun ki? herkes katılmak istiyor zaten! En çirkin kızlar ya komunist ya da metalci çünkü. Dincileri saymıyorum, onların ne olduğu çarşaftan gözükmüyo, "ne çıkarsa bahtıma" tarzı riske girmek falan kasar, kapitalizmde güzel bakımlı hatunlar arasında gezmek varken hele hele... en kötüsü tiki oluyo onun da güzelini idare edersin geçici olarak. en doğru yatırım :P
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abi öyle diyorsunda çirkin komunist metalci kızlarda iyi veriyorlar.hemde hesaplı kızlar fazla yatırım yapmıyorsun komun sistemine inandıkları için yatırıma bakmadan direk paylaşıma açık oluyorlar.kaptalist kızlar yatırım gelecek ve ben bu erkekten ne fayda sağlarım tarzında oportunist oluyorlar.ne varsa sosyalizm komunizimde var arkadaşlar.kapitalizm cinselliğide öldürdü.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi benden kıllı tüylü kızla paylaşımı napayım ben, aksine kapitalizme yönelmek için motivasyon görevi görüyolar onlar :P
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Rewendor said: dasaaa said: neden katılmak istiyorsun ki? herkes katılmak istiyor zaten! En çirkin kızlar ya komunist ya da metalci çünkü. Dincileri saymıyorum, onların ne olduğu çarşaftan gözükmüyo, "ne çıkarsa bahtıma" tarzı riske girmek falan kasar, kapitalizmde güzel bakımlı hatunlar arasında gezmek varken hele hele... en kötüsü tiki oluyo onun da güzelini idare edersin geçici olarak. en doğru yatırım :P sen joker değilsin.. sen git istersen venezuela'da hugo chavez'e katıl.. hem dünya güzelleri hep venezuela'dan çıkıyor. gerçi orada kapitalizmi çok hoş karşılamıyor hugo.. ama dert olmaz işte. rüzgar nerden eserse..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 konu kapitalizmden sexe kaymış...
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Rewendor said: dasaaa said: neden katılmak istiyorsun ki? herkes katılmak istiyor zaten! En çirkin kızlar ya komunist ya da metalci çünkü. Dincileri saymıyorum, onların ne olduğu çarşaftan gözükmüyo, "ne çıkarsa bahtıma" tarzı riske girmek falan kasar, kapitalizmde güzel bakımlı hatunlar arasında gezmek varken hele hele... en kötüsü tiki oluyo onun da güzelini idare edersin geçici olarak. en doğru yatırım :P tespitlerinize hayranım ya hausah
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Rewendor said: dasaaa said: neden katılmak istiyorsun ki? herkes katılmak istiyor zaten! En çirkin kızlar ya komunist ya da metalci çünkü. Dincileri saymıyorum, onların ne olduğu çarşaftan gözükmüyo, "ne çıkarsa bahtıma" tarzı riske girmek falan kasar, kapitalizmde güzel bakımlı hatunlar arasında gezmek varken hele hele... en kötüsü tiki oluyo onun da güzelini idare edersin geçici olarak. en doğru yatırım :P Kapitalizm güzel hakkaten. Salyaları akan beyinsiz herifler güzel bakımlı hatunlar arasında gezebiliyor. Bi A3'e bakar iş kankaa, parlament mavisi ;)
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 konunun kapitalizm veya komunizmle ne alakası var.venezuella ve rusyadaki kadınlar güzel ve bakımlı iken türkiyedeki sözüm ona solcu kızlar kıllı ve bakımsız ise bu türk kadınının ayıbıdır.yoksa çirkin kapitalizm veya çirkin komunizm yoktur, bakımsız kadın vardır.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Yok, beyinsiz adam zaten kapitalizmde yaşayamıyo arada çarklarda öğütülüyo konsepti yanlış anlamışsın sen :D Ya da bahsettiğin sebepten dolayı kenarda kendi kifayetsizlikleri yüzünden pastadan pay alamayıp kahrolsun kapitalizm diye ağlaşıyolar işte :D
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bilemedin zeitgeist az vodka vardır dfs
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Cebinde 3 kuruş paran varsa kapitalizme katılmışsındır zaten. Bi şekilde ekonominin bi kenarında duruyosun en kötü ihtimalle. Ha, dediğin bi ucundan ben de tutuyim, köpekbalıklarının kıçının dibinde yüzen yancı balıklar gibi kapitalizmin parçaladıklarından biraz da ben nasipleniyim diyosan o kısım için sağlam sermaye ve iyi şans gerekli. Bayağı da iyi fırsat yakalaman lazım, yoksa zor.
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ShadowFury said: Cebinde 3 kuruş paran varsa kapitalizme katılmışsındır zaten. Bi şekilde ekonominin bi kenarında duruyosun en kötü ihtimalle. Cebinde 3 kuruş yoksa katılmıyor musun şimdi he?
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 1 kuruş ta olur. Paran olduğu sürece np.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 para olmasına gerek yok, doğanın düzeni zaten kapitalist işte, doğal seleksiyon da bi çeşit kapitalizm, parası olan yerine gücü olan ayakta kalıyo onda da, herhangi bir şekilde elinde "artısı" olan kazanıyo :D Rakibini döven erkek aslan istediği dişiyle çiftleşiyo, ortama ayak uyduracak güce sahip olan canlı hayatta kalıyor, daha güçlü ve hızlı olan antilop kaçmayı başarıp hayatını kurtarıyo, daha fazla baltası olan insan topluluğu diğerinin yemeğini kalesini ele geçiriyo, suni örneklerden gidersek daha zeki ve düzgün çalışanlar iyi üniversitelere giriyorlar, daha iyi CV'ye sahip olanlar daha iyi işe giriyor, daha iyi mal yapanın ürettiği mal daha çok satılıyo, daha zeki olanların yaptığı yenilikler onlara kar sağlıyor vs vs.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Derya içinde yaşayıp deryayı bilmemek priceless
Öne çıkan mesajlar