Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kek ilginçsin. benım maddi durumumu nerden biliyorsun sen? illa fakir ya da durumu müsait olmayan insanlar mı bunları söylüyor? senın de anlamadığın nokta bu.ki anlatmaya da çalışmicam çünkü anlayabilceğini şu posttan sonra pek sanmıyorum. benım milleti kıskanmakla falan ilgili bi durumum yok babamın durumu gayet iyi.fakat gidipte bir kazağa 1234032940 lira vermem.kişisel fikrim.değişmez. sipeyskeyk said: benden iyi giyinenlerden,iyi arabaya binenlerden çok para harcayanlardan hiç rahatsız olmadım hayatımda,umarım siz de yeteri kadar olgunlaşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 beymende görmüştüm geçen 1.5 milyarlık kazaktan pazar sepeti gibi bir sepette duruyordu komiğime gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahhahahahaha spicy yavrum süpersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 tamam canım,değişmesin.ben direk sana yönelik yazmadım üstüne alınmasaydın keşke.bu bakış açısına sahip çok insan var o yüzden genel düşüncemi yazdım.sen fakirsin,ben senden zenginim falan da demedim.genel olarak toplumda maddi durumu kendinden iyi olanlara bok atma durumu var diye yazdım onları. bi kazağa 2312312 vermemek senin tercihin.Ama tercihi 13123123 liraya kazak almak olan insanlara ne salaklar ya of dersen orada haksız olursun.anlatmak istediğim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bence salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 tamam o zaman o laflar sana iade :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abi herhangi bi giyim eşyasına 242134124 lira verenler salak ama. hani belki ayakkabı ya verirsin yuksek meblağlar ama gidipte bi kazağa 1.5k verirsen salaksın yani. kimsede kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 1.5k, bin dolar lan, abartmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 lan dimi. tamam ozmn ya. bende bişi sanıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bi kazağa 1.5 milyar veremyenin parası yoktur saygı duyarım verene bok atan fakirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yaa şimdi adam ayda 500 milyar kazanıyorsa kazağa 1.5 milyar vermesi bizim kazandığımız 2 milyarın 100 lirasını kazağa vermemize göre daha mantıksız falan değil. bi de öyle bir boyutu var işin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ben bisi satin alirken bunun icin kac saat calismaliyim diye bakiyorum artik, mesela sut aliyom ahanda bunun icin yarim saat calismaliyim yada 1 saat vs her neise :D eger 1.5 milyarlik kazak icin 2 saat calismam gerekecek bi isim olursa 3 unu 4 ten birakcaksa alirim mesela asagisi kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 verebilicek bi insanin bir kazaga $1k veriyo olmasi hakkinda yorum yapmak bence daha buyuk salaklik, hatta insanlarin para harcama huylari hakkinda toptan yorum yapmak. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 seni gidi homoeconomicus seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yahu,parası olan adam gider isterse 10.000 tl verir bir kazağa 2 kere giyer yer bezi yapar. benim anlatamadığım nokta. Her bireyin tercihleri kendine hastır,insan sana çok saçma gelen birşeyi yapıp mutlu oluyorsa bu onun tercihidir.Kimsenin zevklerini,tercihlerini yargılayamazsınız SALAK diyemezsiniz. bella sinirlendirme beni bi deste dolar çarpıcam yüzüne çünkü acayip zennginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abvblizzard said: bi kazağa 1.5 milyar veremyenin parası yoktur saygı duyarım verene bok atan fakirdir. alıcak durumu varsa,vermiyosa(normal olan) ama verene bok atıyosa noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahahaha 2milyar kazak alcak durumu var indirim istiyo asdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 İş, zenginin malı züğürdün çenesini yorar kısmına gelince salaklık ibresi yön değiştirebilir gerçekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 reyou said: eger 1.5 milyarlik kazak icin 2 saat calismam gerekecek bi isim olursa 3 unu 4 ten birakcaksa alirim mesela asagisi kurtarmaz. ahah lan bize gelisi 1.4 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 athh.. şu 1,5k ya kazak geyiğini kapatmayıp "sen salaksın, sen fakirsin" diyenler yörünge dışına bilet alıcak.. kısaltma küfür kullananlar için ayrıca çaba sarfedicem perma ban gelsin de bir daha geri dönmesinler diye.. Giyim'de tercih ettiğiniz markalar konu bu.. haydee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Successful troll is successful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 1:salı 2:çarşamba 3:cuma pazarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Dasaaa at garbıça laflar hazırladım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kimse birbirine salak demediki. 1.5k ya kazak alana salak dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 öbür sayfada kalmışım lan.. said: athh.. şu 1,5k ya kazak geyiğini kapatmayıp "sen salaksın, sen fakirsin" diyenler yörünge dışına bilet alıcak.. kısaltma küfür kullananlar için ayrıca çaba sarfedicem perma ban gelsin de bir daha geri dönmesinler diye.. Giyim'de tercih ettiğiniz markalar konu bu.. haydee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar