Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Kızları Güzellik Yarışması 09

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

malolar. avrupai olmaya kasiyolar bi de saclari sariya boyayarak. DEGILSIN OLAMAZSIN KÖYLÜSÜN ISTE. birak kalsin saclarin! anadolu kizina cart sari sac ne OLM! tipine bak, yakisiyosa yaparsin.
diplerden siyah siyah cikmis bi de tey allaaam.

yok annamiyorum, tavuk götüne benzediginizi anlayamiyosunuz aynaya bakinca? bu ne özgüven.
erkeklerin size sirf ''verici'' gözüynen baktigini falan.
TEBE YAREPPPIM.
özellikle almancilar!

of sinirimi biseyden cikarmam gerekiyodu, OH:D
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

Bursa güzeli ve yakışıklısı adayları
http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=48967658250&view=all

ya bu insanlar gerçekler mi? nasıl bir beklenti içinde hareket ediyorlar, ne düşünüyorlar, yol yordam gösteren birileri yok mu yanlarında bunların, niye yaşıyorlar? kuşak farkı dedikleri bu olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

malolar. avrupai olmaya kasiyolar bi de saclari sariya boyayarak. DEGILSIN OLAMAZSIN KÖYLÜSÜN ISTE. birak kalsin saclarin! anadolu kizina cart sari sac ne OLM! tipine bak, yakisiyosa yaparsin.
yok annamiyorum, tavuk götüne benzediginizi anlayamiyosunuz aynaya bakinca? bu ne özgüven.
TEBE YAREPPPIM.
özellikle almancilar!

İyi de bu bolca Ortadoğulu kadının yaptığı bir salaklık, yani o sitedekilere has bişi değil. Teninin koyuluğuna, kaşının gözünün rengine bakmadan basıyorlar İsveç sarısını zırt pırt. Gerçi sonuç bunların hedef kitlesi olan amele tayfasına çekici geliyor sanırım, tonla boya sarışını esmer piyasada dolandığına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

Catzee said:

Bursa güzeli ve yakışıklısı adayları
http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=48967658250&view=all

http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v341/233/65/1110426600/n1110426600_30175676_1576.jpg

ahahah bu ne ya

oha meme var

apaçiden gay de oluyomuş, onu gördük. ya da gayden apaçi mi olacaktı bu? hmm
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

vaniLLe said:

TEBE YAREPPPIM.
özellikle almancilar!

İyi de bu bolca Ortadoğulu kadının yaptığı bir salaklık, yani o sitedekilere has bişi değil. Teninin koyuluğuna, kaşının gözünün rengine bakmadan basıyorlar İsveç sarısını zırt pırt. Gerçi sonuç bunların hedef kitlesi olan amele tayfasına çekici geliyor sanırım, tonla boya sarışını esmer piyasada dolandığına göre.

e tamam ben de genel olarak söyledim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

çakma sarışınlar konusunda sonuna kadar katılıyorum. yani hadi kumral olur açık kahverengi olur koyu sarıya boyatırlar anlarım, o kadar da beter sırıtmaz ama resmen kapkara saçlı kızlar sarıya boyatınca mide bulandırıcı oluyo ya. dipleri simsiyah(ya da koyu kahverengi), geri kalanı civciv sarısı. saçlarından tutup savurup duvara çarpasım geliyo. 3. dünya savaşını ben başlatırsam sırf esmer orijinli çakma sarışınları imha etmek için başlatıcam ya. nedir bu sarışın fetişizmi? ortadoğu esmerlerini görüp görüp sonra birden rus görünce kısa devre mi yapmış atalarımız nedir yani?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...