ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 1.79a 55 olarak zayıf bir insanım çok yemek ayırmam ama yinede bu aralar bir tempo düşüklüğü oldu. Bana yukarıdakilerin 2side önerildi sizce hangisi daha iyidir? Araştırdım arada kaldım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kağıt mısın yaa o ne =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben solgar vm2000 kullanıyodum ki hemen hemen cüsselerimiz aynı baya iyi geliyodu simdi gnc nin her hedenin oldugu ultra mega gold unu kullanıyorum o da güzel gibi tabi vm 2000 4-5 yıl kadar önce en iyi vitamin seçilmişti solgar her türlü ezer diger dedigin vitamin hakkında bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 1.78 53 kiloydum body'ye başlamadan. 2. ayımdayım 57 kiloyum solgar vm2000 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Napıyor peki bunlar açıktırıyor mu? Bende kilo almak istyorum hap kullanarak ama gene yemek yemiyeyim istiyorum. Öyle yapıyor mu bu ilaçlar, hapı kullanıcam yemeği gene az yiyicem ama kilo alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 1.79 55 kg aşırı zayıf değilmi ya. gerçi yaşta farkeder ama yine de çok zayıfmışsın gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 köfte ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 One a day vardı ben ondan kullanıyordum. Ondada her halt var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 multi vitaminle hiiiç bişey olmaz. protein takviyeli 6 ay spora gideceksin belki 7-8 kilo alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 o değilde 183 74 kilo adamım teker teker gelirseniz alayınızı alırım aşşa. zayıflar kiloları yazmaya devam etsin 55- 58- 57 falan diye. özgüvenim tavan oldu birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ANIMAL PAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.supplement-analysis.com/assets/images2/products/animal-pak-pills.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 53-55 arası geziyorum, 178. Eskiden hiç umrumda değildi, bi aralar milletin laflarından kurtulmak için kafama takar olmuştum ama şimdi yine umrumda değil. Sağlıklı ve mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 fistan senin gibi fakiri ben paramla dövdürttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 :D @Cons, karaciğeri avuçlarsın 2-3 aya onlarla diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 animal pakın içeriği o bişey olmaz dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 onu yarış atlarına filan mı veriyolar? dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Çokakıllıadam said: Napıyor peki bunlar açıktırıyor mu? Bende kilo almak istyorum hap kullanarak ama gene yemek yemiyeyim istiyorum. Öyle yapıyor mu bu ilaçlar, hapı kullanıcam yemeği gene az yiyicem ama kilo alıcam? harbi nasıl yazdıysam sanki vitamin içmişim de kilo almışım gibi olmuş. spor salonuna gidiyorum. deli gibi yemek yiyorum. günde 2 kere de karbonhidrat tozları var ya sporcular için (protein tozu değil) ondan içiyorum. vitamin de takviye oluyor, sporda verimini arttırıyor falan. lakin iştah açıcı etkileri de var bu vitaminlerin. o yüzden destek olur ama tek başına pek bi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Fistan said: multi vitaminle hiiiç bişey olmaz. protein takviyeli 6 ay spora gideceksin belki 7-8 kilo alırsın öle bi sınır yok 6 ay boyunca her akşam 10'da uyur, her gün deliler gibi beslenir, sporunu düzenli yapar, gece hayatını düzensiz hayatı falan bırakırsan 20 kilo da alırsın. ben geçen sene 3 ayda 51 kilodan 57 kiloya geldim. tabi yağ olarak almak var kas olarak almak var. zor olan kas olarak almak zaten yağ olarak aldığın benim gibi hızlı metabolizman varsa çok kolay eriyor gidiyor. kas olarak da senede 10 kilo alırsan şanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Fistan said: o değilde 183 74 kilo adamım teker teker gelirseniz alayınızı alırım aşşa. alırım aşşa derken.üstüne otursam ölün lan.tombalaklar birleşin şaka bi yana ben 185 e 80-82 gibi bişiyim.düzensiz yemek yemek bende kilo yaptı tavsiye etmem.misal tüm gün bişi yemeyip akşam 3 öğünde yicemi yiyerek kendime yazık ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kilo almak istiyosan uykuyu arttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Black-ice said: Fistan said: multi vitaminle hiiiç bişey olmaz. protein takviyeli 6 ay spora gideceksin belki 7-8 kilo alırsın öle bi sınır yok 6 ay boyunca her akşam 10'da uyur, her gün deliler gibi beslenir, sporunu düzenli yapar, gece hayatını düzensiz hayatı falan bırakırsan 20 kilo da alırsın. ben geçen sene 3 ayda 51 kilodan 57 kiloya geldim. tabi yağ olarak almak var kas olarak almak var. zor olan kas olarak almak zaten yağ olarak aldığın benim gibi hızlı metabolizman varsa çok kolay eriyor gidiyor. kas olarak da senede 10 kilo alırsan şanslısın. yağ olarak kilo almak iğrenç bişey oldugu için kas olarak kilo almaktan bahsettim. o şekilde de 7-8 kilo kas almak olasılık dahilinde. fazlası steroidle falan anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 vallaha benim gibi kemiklerin sayılıyosa birazcık yağ almak pek de fena değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi ben anlamıyorum nasıl kilo alıyorsunuz. İkinci öğretimim hayvanlar gibi uyuyorum, çok düzensiz besleniyorum. 45 kiloyum lan hala. Hap filan birşey yok mu atayım kilo alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 GNC'nin var, iyidir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar