Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Multi-vitamin sorunu

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

Çokakıllıadam said:

Napıyor peki bunlar açıktırıyor mu?
Bende kilo almak istyorum hap kullanarak ama gene yemek yemiyeyim istiyorum. Öyle yapıyor mu bu ilaçlar, hapı kullanıcam yemeği gene az yiyicem ama kilo alıcam?

harbi nasıl yazdıysam sanki vitamin içmişim de kilo almışım gibi olmuş.

spor salonuna gidiyorum. deli gibi yemek yiyorum.
günde 2 kere de karbonhidrat tozları var ya sporcular için (protein tozu değil) ondan içiyorum. vitamin de takviye oluyor, sporda verimini arttırıyor falan.

lakin iştah açıcı etkileri de var bu vitaminlerin. o yüzden destek olur ama tek başına pek bi işe yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

multi vitaminle hiiiç bişey olmaz.
protein takviyeli 6 ay spora gideceksin belki 7-8 kilo alırsın

öle bi sınır yok
6 ay boyunca her akşam 10'da uyur, her gün deliler gibi beslenir, sporunu düzenli yapar, gece hayatını düzensiz hayatı falan bırakırsan 20 kilo da alırsın.

ben geçen sene 3 ayda 51 kilodan 57 kiloya geldim.

tabi yağ olarak almak var kas olarak almak var. zor olan kas olarak almak zaten yağ olarak aldığın benim gibi hızlı metabolizman varsa çok kolay eriyor gidiyor. kas olarak da senede 10 kilo alırsan şanslısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

o değilde 183 74 kilo adamım teker teker gelirseniz alayınızı alırım aşşa.

alırım aşşa derken.üstüne otursam ölün lan.tombalaklar birleşin
şaka bi yana ben 185 e 80-82 gibi bişiyim.düzensiz yemek yemek bende kilo yaptı tavsiye etmem.misal tüm gün bişi yemeyip akşam 3 öğünde yicemi yiyerek kendime yazık ettim :(
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Fistan said:

multi vitaminle hiiiç bişey olmaz.
protein takviyeli 6 ay spora gideceksin belki 7-8 kilo alırsın

öle bi sınır yok
6 ay boyunca her akşam 10'da uyur, her gün deliler gibi beslenir, sporunu düzenli yapar, gece hayatını düzensiz hayatı falan bırakırsan 20 kilo da alırsın.

ben geçen sene 3 ayda 51 kilodan 57 kiloya geldim.

tabi yağ olarak almak var kas olarak almak var. zor olan kas olarak almak zaten yağ olarak aldığın benim gibi hızlı metabolizman varsa çok kolay eriyor gidiyor. kas olarak da senede 10 kilo alırsan şanslısın.

yağ olarak kilo almak iğrenç bişey oldugu için kas olarak kilo almaktan bahsettim. o şekilde de 7-8 kilo kas almak olasılık dahilinde. fazlası steroidle falan anca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...