Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 evet pis gömücüyüm uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yıllar önce Level dergisinde Berker'in bir sözünü okumuştum da "ejderha hastalığı" diye, tek değilmişim. Oyunda her değerli, görünüşü özgün itemi saklayan biri olarak bir rpgdeki en güzel şeyin bag of holding olduğu kanısındayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 gömücüteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dükkan kurabildiğimiz veya tefecilik yapabildiğimiz rpg lazım. varyemez amca gibi kasa yaptırıp içinde yüzebilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Cod da mermiyi az harcadıgımı farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hem az mermi harcarım üstüne 1500 defa sarjor değiştirrip kontrol ederim. 2 mermi harcasamda sarjor değişicek arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 evet o şarjör değiştirme hastalığı bende de var. o kadar ileri safhada ki başkasını oynarken seyrederken yandan hızlıca basıyorum o anda savaşmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yeterince fps oynamis herkes yapar onu ya, her kapismadana sonra mermini bilmen lazim, be prepared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ben cok yattım fazla reload'dan. iki heksat cakıp kenara geciyorum hemen reload... kötü adamlar gelip dövüyo sonra. la 24 mermi daha var işte neden reload ediyosun. eskiden cok minmax yapardım bu potiondur scroll'dur falan, rpglerde. karakterlerde o kadar minmax yapsam daha hızlı biterdi oyun valla. Tabı yaşlandıkca yoruyo o kadarmalı taşımak satmak kurcalamak falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ben nefret ederim fazla itemdan inventorymde bankamda üstümdekileri yenilerim potionı bilemmensi gereken şeyleri tutarım gerisini satarım. Çöpe gelemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oo ben cok item saklarım. ice barded spear, whirlwind axe, cairne'in verdiği kodo hunter leggings.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Diablo 2 de kasa dolar tasar ama atmazdım itemları üstüm basımda item kaynardı zerre işime yaramıycak itemlar sırf o yesil ve turuncumsu renk yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 çok alakasız olacak ama, hani masaya gömmek diye bir terim vardı eskiden. Hani kozcu gömerdi, yerine kagıt alırdı. Hangi oyundu o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 3 5 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 fena gömerim gömmeli batak da vardır bu arada 3 kisiyle oynanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Marty said: benim de icim yaniyo oyunlarda pot falan icerken. her icisimde ulan icmeden de hallederdim bosa gitti diyorum bidahakine icmiyorum geberiyorum. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ben uzun zamandır ilk defa dragonaj'da saldım pot olayını nasılsa gerekmiyor diye. hemen sonra quest için 10 tane istediler lıkır lıkır içtiğimden.. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 valla benim çok hayatımı kurtardı mana potlar health potlar dragon age de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Yerde cöp biraksam aklim kalir, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ben wowda meseal bi itemım 245 level, başka bi item aliorum o daha uyuo statlarıma die aynı levelda. Direk değiştirip eskini satiorum fazlalık olmasın die. o kadar tutmuorum yani fazla itemı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 donumu satabilsem onu bile satarım hic bırakmam misa dragon age de , sten cıplak gezio sattım neyi var neyi yoksa kullanmıyorum charı diye, kamp yaparken rahatsız edio gerçi kampın orta yerine iri yarı cıplak bi zencinin durması ama leliana sordum np dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Arnis said: Yerde cöp biraksam aklim kalir, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ahah topişi yeni gördüm :) harbiden gömücüyümdür. hep toplar saklarım potları, boss fightlarda bile kullanmam.. sonra bakarım oyun bitmiş.. ayar olurum ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aslinda bunun sebebi eski zor rpglerden gelen aliskanlik ya. eger bi bossu, defalarca deneyip potsuz kesemiyorsam potlari getirir, onlarla dener ve keserdim. oyle oyle haliyle simdiki oyunlarda gomucu oluyoruz heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 istisnasız oynadıgım her oyunda more inv space diye aglarım, onceden cok gomucu idim, simdi genel olarak eger moblardan X poti dusuyorsa X leri biriktiririm eger greater X dusmeye basladıysa X leri kullanırım, eger item lvl vs bir kavram olmus ve onda degisme olmussa onları satarım vs, mumkunse oyunda butun satısları tek vendora yaparım (oyunun hikayesi musade ediyorsa ve buyback varsa), eger buyback yoksa kasarım kasabildigim kadar, Dgragon age deki harcadıgım 80+ saatin en az 2-3 saati inv den item ayıklamaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar