White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ya arkadaşlar oyunlarda bir takıntı varda başkalarında varmı merak ettim.Ben şu dünyada en çok gömü yapabilceğimiz oyunları seviyorum örnek vermem gerekirse baldurs gate serileri,fallout serileri (özellikle 2 de araba bagajı,oblivion,gothic serileri,oyunun sonuna kadar lesser heling potion bile harcamıyorum, sonra birden oyun bitiyor , ulan bir potion bile harcıyamadım diye gıcık oluyorum, bu nasıl bir mantıktır hey allahım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 iticiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ne emmeye geliyosun ne gömmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Gömü yapmak ne ki? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Keşke başlığa biraz daha dikkat etseydim : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 gömücüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi bir yere otüm eşyaları depolamak oyunu kazık bir şekilde bitirmek ne para ne item harcamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 o cimrilik oluyo ki ben öyleyim dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 benim de icim yaniyo oyunlarda pot falan icerken. her icisimde ulan icmeden de hallederdim bosa gitti diyorum bidahakine icmiyorum geberiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben de sağa sola harcarim paraları. birine lazım mı oldu al para hemen. dragon age de alakasız bir barmen kıza 5g vermistim yeni hayat kur diyip. boyle de comert bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi doğru söylüyosunda gerçek hayatta cömert sayılabilcek bir insanım ama oyun oldumu kendimi tutamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben "gömücü" sayılmam da daha çok tüccarım. Oyunlarda itemleri (üstümde kullandıklarım ve çok iyi 3-5 tane satmaya kıyamadığım yedek dışında) satar sürekli paramı arttırırım, main questi yapmaktan ana hikayeyi devam ettirmekten daha önemli hale geliyor kimi zaman oradaki paramın coşması. Yaratıklardan düşen itemleri en dandiğine kadar toplar gider köyde satarım. inventory dolarsa ya da bi şekilde weight limit falan yüzünden en dandiğini bile alamıyosam içim gider, hatta tüm haritayı baştan başa yürüyüp gidip geri alıp gelip satmışlığım bile vardır. Dungeon ortasında 2 saat inventory düzenleyip backpackime en verimli ve en karlı şekilde nasıl itemleri sığdırıp neleri atabileceğimi hesaplarım. Şehre geri geldiğimde ardarda satışların ardından paramın bi anda fırlaması mutluluk verir. Yanıma potion falan satın almam ne de olsa yaratıktan düşer derim. Hatta aldıysam kullanmaya da kıyamam çok acil olmadıkça. "Lan bi süre daha idare eder sanki" diye şansımı zorlaya zorlaya ucu ucuna ölmüşlüğüm çok vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 rewendor aynen extradan oda var bende gömü derken aslında genelde bitebilir scroll,potions türlerini kastediyorum, aynı dediğin bende de var söyle bir örnek verim baldurs gate oynamışlar halberd ın 1 gold ettiğini bilirler, sırf 2 3 tane dandik halberdi alamadım diye tüm kuleyi tekrar çıkıp onları almaya çalışmışlığım vardır aslında çalışmışlık değil sürekli yaptığım şey : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 çöpleri bile saklarım çalı çırpı ne varsa biriktiririm belki lazım olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 pis gömücüyümdür oyun gerçek hayat farketmez, acımam gömerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bide "ilerde lazm olur" diye sakladığın ama kullanmadığın genelde resist veren itemleri, oyunun ilerleyen bölümlerinde "lazım olmaz artık" deyip satmak. ve sattıktan 10 dk. sora "Hass.... bee " olmak hayvan gibi ihtiyaç duymak var.`,-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 "ben bişey yaparım ki bununla" mantıgıyla oynuom bende :P ne var ne yoksa saklarım ama 1kere bilede kullanmam o ayrı sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 uo oynarken bir,banka kasası fetişti bir ark vardı.Gerekli gereksiz ne var depolardı. Ayrıca ben de gömerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben diablo 2 oynarken cham rune bulmuştum bu işe yarar mı ya diye düşünüyordum almayacaktım. kafedekiler çıldırmıştı bir anda ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben fpslerde iyi silahların mermisini tamamen dolup yeni alamama gibi bi durum olana kadar kullanmıyorum ilerde lazım olur diye sürüyle oyunda da hiç kullanmadan oyun bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi bu nası bi konu ahuahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 O kaşar olmakla ilgili.İlk başlarda potion kullandıkça bir irkilme,serzeniş,suçluluk duygusu hissediyorsun.Daha sonraları potları kullandıkça anlıyorsun ki bu hissiyatların tamamı lüzumsuz.Kendini bu potionları kullanmaya muhtaç olduguna inandır ve kullandıkça bahsettigim o acı ve keder kendiliginden yok olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Çok gömücüyümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mr_Hand said: abi bu nası bi konu ahuahauha gomucuyuz ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bizim gömü var bahçede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar