PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 çok acil para lazım olduğu için elimdeki üç ürünü ucuza bırakıyorum. Shure PG 56 Davul Mikrofonu http://www.mydukkan.com/media/thumb200200_pg56.jpg detaylı bilgi: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1789&gid=1425 piyasa fiyatı: 230tl ~ ben bırakıyorum: 100tl Shure PG 52 Davul Mikrofonu http://www.mydukkan.com/media/thumb200200_pg52.jpg detaylı bilgi: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1788&gid=1425 piyasa fiyatı: 400tl~ ben bırakıyorum: 200tl Presonus Firepod 8 Kanallı FW Ses Kartı http://www.compel.com.tr/Products/Presonus/FirePod/FirePod+Tec2005.jpg http://www.compel.com.tr/Products/Presonus/FirePod/FirePodRear.jpg detaylı bilgi: http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=1&ManID=20&ProID=1072 piyasa fiyatı: 900tl~ ben bırakıyorum: 400tl hepsi neredeyse sıfır, mikrofonları kılıfıyla beraber vericem, firepod'un adaptörü yok sadece (herhangi bir 12v adaptörle çalışıyor). ben izmir'deyim, elden verebilirim, isterseniz başka illere kargolarım (tabi kargo sizden). isterseniz gittigidiyor vb. de koyarım ama sitenin aldığı komisyonu ekleyip koyarım =) her türlü pazarlığa vb. açığım. pazar alanı'na pek bakılmadığı için buraya koydum, gerçekten acil, hemen atmayın bari =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 E negatif bi seçim yapamıyoruz? nası bi anket ki bu. Evde davul yok napayım mikrofonunu ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 çünkü alınır yani al mikrofonu davul da satarız o da var elimizde (gerçekten var sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 O degilde fiyatlari cidden cok cok uygunmus. Kacirmazdim ben turkiyede olsaydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 BAKIN ALAN YETKİLİSİ NE DİYOR ALIN ARKADAŞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 anketimi niye harassliyorsunuz =/ tamam kızmadım alın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bu bir hayırlı satış temenni mesajıdır hatırladın mı oktar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 neyi hatırladım mı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Pazar alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bu adamla iş yapmayın ben yaptım pişman oldum (dolandırıldım) hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Nasıl dolandırıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 prudent alsancakta bir stüdyon olma olasılığı yüzde kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 %0. dolandırma olayına yorum yapmıyorum, dolandırmadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 senin inkar etmekten başka benim de seni trollemekten başka bi seçeneğimiz yok zaten ben gene de paticik'teki ~4500 mesajımın üstüne yemin ederekten bu arkadaşın ticaret ahlakına dair bir gram birşeye sahip olmadığını altına basarak belirtiyorum benden şüphe edenler geçmiş 4500 mesajımda bu tip saçma işlerle uğraşma potansiyeli taşımadığıma falan bakabilirler :P konuyu baltalamaya devam edeceğim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Niye ne yaptı ki ? Açık açık söylersen insanlar bilgilenmiş olur aksi halde boş boş trollemiş olursun kimse önemsemez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kesin şöyle bir hikayedir , wow account'u aldın ve hacklendin hemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bi hosting muhabbeti sanirim lakin Oktar o zamandan beri epeyce buyudu. Hani yasca buyudu anlaminda. Sanmiyorum ki ayni seyleri tekrar yapsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dolandırdı deyip sadece suç atarak karşıdakine sebebini bile yazmıyosanız ceza alırsınız söyleyim. konuyu direk baltalamaya çalışmayın. yaz sebebini ne şekilde dolandırdıysa seni öğrenelim yoksa mesajlarını silicem ve ceza almanı istiycem kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yav said: ben gene de paticik'teki ~4500 mesajımın üstüne yemin ederekten e ben de ~14k mesajım üstüne yemin ediyim o zaman mevzuya bak. öncelikle di'nin söylediği gibi büyük oranda tecrübesizliğin etkin olduğu bi durumdu. benim seni dolandırmam için bu işten çıkar sağlıyor olmam gerekir. ancak bizim durumumuzda ben kendi hizmetimi alamadığım için sana da iletememiştim, hani kendim para kazanıyım da enayiyi yolayım gibi bir durum yoktu. ki benim hizmetimi aksatanlar yüzünden kuruyup kaldığım için sana herhangi bir iade de yapamamıştım (sanıyorum 50tl kadar bir paraydı). bunu kabul ediyorum. ikincisi bunu kabul edip sana açıkladım, sen de alttan almıştın hatta ve barışmıştık yani, muhabbet bile ettik senin siten taşındıktan sonra, logları bile duruyordur. ayrıca parayı da istemedin. hatırladığım kadarıyla sana konser bileti (veya o tarz bi şey, içimde kalmıştı çünkü) alıcaktım ödeşmek için ama sen alacağıma inanmadın hatta kapattığımız mevzuyu tekrar koz olarak kullanıp tartışma çıkardın, şimdi de böyle diyorsun, ayıp yani. @kermit: abi cezayı falan boşver insanlar yanlış anlamasın yeter (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 50 TL paramın üstüne yattın işte daha nolsun. Bi dolu bahaneden, yalandan ve devamında gelişen tartışmalardan bıkmıştım yeterince büyüdüysen buna da hak verebilmen gerekir. İade yapamadığın sürede 1-2 hafta değil bir kaç ay falan sürmüştü. Çok barışmak istiyorsan, öyle demeyelim de, ticari namusunu temizlemek falan istiyorsan hesap numaramı verebilirim hâla. (hala durumun yoktur gerçi lol) Parayı alacağıma olan inancımı kaybettiğim için parayı alma hakkımı da mı kaybetmiş olmam epey güzel bir mantık bu arada. kermit said: dolandırdı deyip sadece suç atarak karşıdakine sebebini bile yazmıyosanız ceza alırsınız söyleyim. konuyu direk baltalamaya çalışmayın. yaz sebebini ne şekilde dolandırdıysa seni öğrenelim yoksa mesajlarını silicem ve ceza almanı istiycem kusura bakma. Konu müzik bölümündeydi ben de ona göre davrandım. Rica ederim ne kusuru, bu bölümde görevin bu zaten ama dediğim gibi burda değildi konu. Bu yüzden ceza söz konusu olamaz (ya da olursa hani epey mantıksız olur-du) Bu konuyla ilgili burlardaki son mesajım zaten cevap vermeye zorlanılmazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hâlâ çarpıtıyorsun, parayı istemediğini sen kendin söyledin, ben değil. kapatılan bi olayın üstünden rant sağlama çabaları hoş değil bence. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben babanın arkadaşı mıyım kalan 50 liramı bahşiş bırakayım sana çarpıtıyosun diyor bi de bulcam gelcem ağzını burnunu kırcam en sonunda o olcak. estetik doktoru tanıdığım var ona rant sağlıcam ahlakla şerefle ilgili laflar da yazdıydım da sonra başkalarına ayıp olcak diye sildim bu arada iyi oldu böyle. PrudenT said: ikincisi bunu kabul edip sana açıkladım, sen de alttan almıştın hatta ve barışmıştık yani, muhabbet bile ettik senin siten taşındıktan sonra, logları bile duruyordur. ayrıca parayı da istemedin. hatırladığım kadarıyla sana konser bileti (veya o tarz bi şey, içimde kalmıştı çünkü) alıcaktım ödeşmek için ama sen alacağıma inanmadın hatta kapattığımız mevzuyu tekrar koz olarak kullanıp tartışma çıkardın, şimdi de böyle diyorsun, ayıp yani. hala ödeme yapacağın umuduyla alttan almak durumunda kalıp muhabbetine katlandım. sırf efendiliğimden. konser bileti geyiğini de hayal meyal hatırlıyorum gitmiyeceğim bi konserin biletiydi ve epey geyik bi muhabbetti. çocuk tecrübesiz vah yazık falan diyip 50 liramı çöpe atacak kadar geniş değildim. -daha fazla baş ağrısındansa sie edecek kadar geniş olduğum doğru ama bu da parayı istemediğim anlamına falan gelmiyor ki net olarak asla bu cümleyi kurmadım. dolandırmanın da tanımını yapayım; bişeyi vaad edip bu şeyi verene kadar adamı türlü laflarla oyalamak, yani dolandırmak, süreyi aşmak ve sonunda vaad ettiğin adamdan kurtulmaktır dolandırmak. bu da senin yaptığın şey oluyor tam olarak. neticede kendi cebinden veya ananın babanın cebinden çıkması gereken iflas paranın bir kısmı benden çıkmış oldu. hiç bi şekilde savunma olamaz bu. banane lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar