Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

efsane disiplin dilekçem

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

ben uğraşır gibi oldum birkaç hafta önce böle bir durumla. hayır kıçım çıkmış afla mafla okula dönmüşüm bir anlık herşeyi unuttum. kedi yavrusuna tekme atılınca benliğimi kaybediyorum galiba. hayır fiziksel olarak zararda vermedim tuttum yere yapıştırdım arkadaşı ama yağmur yağıyodu sırılsıklam oldu falan. gitmiş şikayet etmiş beni. savunma verdim 'arkadaş yavruya kediye saldırıyodu karşı çıkınca üzerime geldi bende kendisini etkisiz hale getirdim, kavga edip saldırsaydım arkadaş bu halde olmazdı' diyip birde kikboks lisansımın fotokopisini verdim sjgjfddfjh
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

AHAHAHAHAHAHA sesli güldüm yalnız.

bu yalan
Black-ice said:

ya çok aptal biriydi valla hala eski öğrencileri gelip tebrik ediyorlar hatta bu sayede kızlarla bile tanıştım.
evet biri öküzlüğünle mi övünüyorsun diyebilir teşekkür ederim

bu da yalan
sipeyskeyk said:

ben hocaya annesiyle ilgili yorum yapmtıştım,erkek.

bu da.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tanıştım zaten
de tanıştım dedim yedim demedim ki.

oturuyoduk bunun muhabbetini yapıyorduk. yan masada iki kız duymuşlar aa o geçen sene hocayı ağlatan sen miydin gelip bize anlatmıştı dedi 2 hatun. valla iyi yapmışın biz de sevinmiştik duyunca gülmüştük fln dediler hatta.
neyse tanıştık faceden ekleştik fln. bu kadar.

hoca çünkü gidip her sınıfına anlatmış bana böle böle yaptılar diye. ağlamış bi kaçına falan. hazırlıkta çok karışık oluo her sınıftan arkın oluo gelip gelip söylüyolardı.
Sosyal ağlarda paylaş

fistan şef benimki doğru 2004-2005 yılında izmir ekonomiye girmiş olanlar bilirler.bulursan sor hoca da sosyoloji hocası ertuğ tombuş beyefendiydi.kendisi türk bayrağının önemsizliği hakkında fikirlerini beyan edince ben de onun annesiyle ilgili benzer birşey söyleyip.

EVET HOCAM İŞTE SİZ ANNENİZE NASIL DEĞER VERİP LAF EDİLİNCE SİNİRLENİYORSANIZ TÜRK BAYRAĞI DA ÇOĞU İNSAN İÇİN ÖYLE

diyip okulda efsane olmuştum,good times.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...