Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ahah evet iyiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 85li dedik dimi gideri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hem senem hem hale hem coşkun. vardır bence. hem de izmirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 güzeldi evet. esmer tene sarı saç çingen titlesi verse de saçları boyatmasa güzel olabilirdi evet. çoşkun diil çoştan ama olsun. çoşturdum ben onu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bu olaylar olurken sınıfta bulunan bi paticik üyesi var. onu da çağırıp yorumunu alıcam hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 are she sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 canım sıkıdlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Black-ice said: güzeldi evet. esmer tene sarı saç çingen titlesi verse de saçları boyatmasa güzel olabilirdi evet. çoşkun diil çoştan ama olsun. çoşturdum ben onu:P aha miyop olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben uğraşır gibi oldum birkaç hafta önce böle bir durumla. hayır kıçım çıkmış afla mafla okula dönmüşüm bir anlık herşeyi unuttum. kedi yavrusuna tekme atılınca benliğimi kaybediyorum galiba. hayır fiziksel olarak zararda vermedim tuttum yere yapıştırdım arkadaşı ama yağmur yağıyodu sırılsıklam oldu falan. gitmiş şikayet etmiş beni. savunma verdim 'arkadaş yavruya kediye saldırıyodu karşı çıkınca üzerime geldi bende kendisini etkisiz hale getirdim, kavga edip saldırsaydım arkadaş bu halde olmazdı' diyip birde kikboks lisansımın fotokopisini verdim sjgjfddfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kikboks lisansı fotokopisi iyi olmus cidden asfdassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 mokoko said: are she sex? ne demek istedin burada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Lol hakkaten gerekçe efsaneymiş ya zuahshdashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bella said: AHAHAHAHAHAHA sesli güldüm yalnız. bu yalan Black-ice said: ya çok aptal biriydi valla hala eski öğrencileri gelip tebrik ediyorlar hatta bu sayede kızlarla bile tanıştım. evet biri öküzlüğünle mi övünüyorsun diyebilir teşekkür ederim bu da yalan sipeyskeyk said: ben hocaya annesiyle ilgili yorum yapmtıştım,erkek. bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Fistan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 fistan kızlardan yana şanssızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 çok üstüme geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yoo güldüm sesli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ikimize birden yükleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben de tanıştım zaten de tanıştım dedim yedim demedim ki. oturuyoduk bunun muhabbetini yapıyorduk. yan masada iki kız duymuşlar aa o geçen sene hocayı ağlatan sen miydin gelip bize anlatmıştı dedi 2 hatun. valla iyi yapmışın biz de sevinmiştik duyunca gülmüştük fln dediler hatta. neyse tanıştık faceden ekleştik fln. bu kadar. hoca çünkü gidip her sınıfına anlatmış bana böle böle yaptılar diye. ağlamış bi kaçına falan. hazırlıkta çok karışık oluo her sınıftan arkın oluo gelip gelip söylüyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 aklı sıra psikolojik tespit yapacak akıllı fistan. hadi fistana yüklenelim. fistan, fissstan, fistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 komik birşey beklemiyordum ağzımda bir yudum icetea ilk satırı okudum ağzımdaki yudum burnumdan çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ehehe olay değil ama dilekçe komik olmuş. yine de ismini kapatsaydın hatunun iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 fistan şef benimki doğru 2004-2005 yılında izmir ekonomiye girmiş olanlar bilirler.bulursan sor hoca da sosyoloji hocası ertuğ tombuş beyefendiydi.kendisi türk bayrağının önemsizliği hakkında fikirlerini beyan edince ben de onun annesiyle ilgili benzer birşey söyleyip. EVET HOCAM İŞTE SİZ ANNENİZE NASIL DEĞER VERİP LAF EDİLİNCE SİNİRLENİYORSANIZ TÜRK BAYRAĞI DA ÇOĞU İNSAN İÇİN ÖYLE diyip okulda efsane olmuştum,good times. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ahah çok iyimiş. benim ortaokul da 40 yıllık yoğurtçuyum, böyle kase görmedim olayım vardı müdüre kadar çıkmıştım da babam gelip kurtarmıştı yoksa şutlanıyordum sdf. bayan öğretmenler çok feci oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar