Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 4 olan neti 8mbit yaptırmak için aradım 444 0 375'i. 2 kere teyit ettim ev numaramı . birini zaten müşteri hizmetleriyle konuşmak için yazıyosun telefona diğerini o soruo evet budur diyosun. ona rağmen gidip babamın adına kayıtlı olan başka bir hattı 8mbit yapmışlar. o hatta 1mbit sınırlı fln öyle önemsiz bir büro hattı. yahu 2 kere soruyosunuz nasıl gidip diğerini değiştiriyosunuz. 1 saat geçti hala 4mbit aradım bu ne dedim. e diyo 4mbit sınırsız. sonra öğrendik tabi. şimdi de diyor ki 1 ay boyunca değiştiremezsiniz o büro hattını 8mbiti ödiceniz. hemen şikayet mailı falan attık nolur acaba düzeltirler mi? kadın da işlem kaydı fln aldı şikayeti sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 idiots başka ne diyebilirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gicik bir icyonetmelikleri var, dedikleri gibi 1 ay boyunca malesef degisemiyorsunuz o hatti, en azindan telefondan imkansiz.. muhattab oldugunuz herkesin yetkileri kisitli ve tatmin edici hic bir cevap veremiyorlar illa halletcem diyorsaniz ayaklarina gitmeniz gerekmekte mudur beylerin. gecmis olsun, rezalet bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yalan oluyor söylim. hevesini kırdım direkt ama benimde başıma buna benzer bir olay geldi. şimdi ben 1mbit sınırsız kullanıyordum, dedim 8mbit (üzerine basa basa söylüyorum) hatta yükseltmek istiyorum. ok tamam, bla bla. işte hattınız 8mbit olacak onaylıyormusunuz dediler; evet onaylıyorum, bla bla.. sonra tamam yaptık birazdan aktif hale gelir. telefonlar kapatıldı.. 2..3..4..8..9. ^'+@½//^+~ !! saat geçti yok..! aradım benim hattım 8bmit olacaktı ne oldu dedim? hattınız şuan 1mbit limitli dedi. oha nasıl olur, ben zaten sınırsızdım niye limitli yaptınız falan filan edalarında devam ettim, işte ses kaydını incelemeye falan aldılar (sözde) 1 ay sonra 8mbite döndürdüm tekrar. tabi o ay bide kota aşım ücreti ödemiştim, güzel bir maceraydı. tabi ses kayıtı inceleme falan filan ankarayı bile arayıp şikayet etmeme rağmen kısacası bir bok olmadı. allah belalarını versin, yine sinirlendim!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hala da yapmadılar ya8mbit sabaha olsa bari sorun çıkmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yanlız şimdi bakayım dedim tarifelere 8mbit limitsiz dediği 15gb kotalı olan dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Düz limitsiz de var, 99 TL olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 aynen öyle. açsalar da sömürsem hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Baggio said: Düz limitsiz de var, 99 TL olan. 1mbit 45 lira ödüyorum ben sınırsız 8mbit sınırsız 99 lira ise ya ben 1mbite çok fazla para veriyorum yada 8mbit sınırsız çok ucuz nasıl bi fiyatlandırma lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 valla öle önce 4 yaptım ben 82 oldu. lan dedim 20 daha vereyim iki katı hızlansın. kapitalizm bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dava açarsan kesin alırsın parayı ama kimse uğraşamadığı için adamlar da sömürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya ben öldürücem bu herifleri hadi sıçtınız bari internetimi 8mbit yapın artık. 24 saat içinde yapcaz dediler 22 saat falan oldu hala 4mbit 30 kere aradım 8 gözüküo. arıza kaydı yaptılar allahım bi de mal muamelesi yapıyolar efendim diyorum bakın 4mbit internetim ben mal değilim dedim. nerden anladın diyo yahu testler var giriyorum test ediyorum onu geçtim DL YAPIYORUM DL DİYORUM 400LE ÇEKİO DİYORUM virüs taraması yapın diyorlar rapidten çekiyorum diyorum 400 le çekiyor diyorum PREMIUM ACCOUNTUNUZ YOKSA HIZLI ÇEKEMEZSİNİZ DİYOR AFFERİM LAN BİLİYOSUN TEŞEKKÜR EDERİM YAHU DEDİM TESTLERE GİRDİM 4000 çıkıyor diyorum dio ki telekomun testine giriceksin ver dedim adresini ona giriyim girdim kaç çıktı 1430 kbps. yani 1.4mbit falan. bunu duyunca adam arıza kaydı yaptı şimdi arıcaklarmış falan. o da bilgisayarımdan kaynaklanmıyorsa hata. 30 kere soruo biri netini mi kullanıo, yok neden böyle yavaş. ne biliyim bi telekomun testi böle çıkıo. www.speedtest.net 4mbit çıkıo diğer bütün testler de 4mbit çıkıo bu ne ? resmen kafayı yicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 al işte ama http://speedtest.turktelekom.com.tr/ çok acaip sonuçlar çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 o kadar kötü bir firmaki. adlarını değiştirmelerini umut ediyorum her gün keşke adları Türk telekom olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben kafayı yiyim diye uğraşıo biri kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 belalarını versin başındakilerin dicek başka bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bence firma iyi. çünkü hiçbir sorun yaşamadım. çok fazla kullanıcısı olduğu için çok fazla şikayet zaten kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yaw ben adamların günahını almışım gittim bi tane kablo aldım wirelessdi benim taktım kabloyu direk 800le çekmeye başladı:D özür dilerim türk telekom ama ilk yaptığınız aptallık hala aptallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben de aradım niye internetim kapalı diye bi ton laf söyledim sonra modem bozukmuş anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 :D yalnız bu hiç 800de sabit kalmıo 650 fln oluo böle bu normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 O sitesine göre falan değişir bi de netin durumunda prime timeda düşüş oluyo Ama ben zamundadan hep 800le indirdim seedi iyi olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 rapidshare bi gidio gelio böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ttnet cok salak malesef izmirdeki hattimi kapatmak icin dilekce vermistim gecen ay kapandi dilekceyide agustos sonunda verdim eylul basi gibi isleme koymus 3 ay fatura geldi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Black-ice said: özür dilerim türk telekom ender ama görülmemiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar