Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100mbit bağlantı ve flashget


Xoo

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
100mbit bağlantım var speed testte 50mbit görüyorum, fakat flashgette (rapidshare üzerinden indirilen dosyalar dahil) tek bir dosyayı saniyede 1mb üzerinde hiç indiremedim.Bağlantımın karşılığı 5MB ile indirmek iken 1 in üzerine çıkmıyor.Flashgette bir limit mi var veya tek dosyayı daha hızlı indirmemiz mümkün değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quicknet kullanıyorum, superonlinedan kaynaklanan sorun yüzünden 50mbit görüyorum onu kabullendim.Durum şöyle mesela 8 parça dosya indirirsem toplam 4-5mbit ile indirebiliyor fakat 1 tane dosya hiçbir zaman 1mbit-1.2mbit üzerine çıkmıyor sorun burda.
flashgetten midir, başka bişeyden midir bilemiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Birden çok dosya indirdiğimde gereken hıza ulaşıyorum ama tek dosyada olmuyor" diyor adam, buna karşılık abes şeyler öneriyorsunuz hala :p

Rapidshare premium ayarlarından tercih edilen download serverlarını (Telia, Cogent, Level3 vs.) değiştir, hepsiyle tek tek dene, hangisi en hızlıysa onu kullan. Her sefer ayrı bir dosya indirmen ya da downloadı orjinal linkiyle sıfırdan başlatman gerekiyor ama, durdurup devam ettirirsen olmaz. Download başladıktan sonra l3.rapidshare.com gibisinden yönlendirilmiş oluyor çünkü.

Diğer bir çözüm, madem çok dosya olunca o hızlara çıkılıyor, dosyanın section/segment sayısını (ya da FlashGet'te adı her neyse, x parçaya bölerek indirme hedesi) arttır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

speedtest te 100 mbit görmen lazım değil mi ? 50 mbitten sonra eve çektikleri kabloları değiştiriyorlar belki ondan 50 de sabit görüyorsundur. ben 20mbit ile 2.3mb/ps gördüm max.


küfür mü ediyosun abi sen. 2.3 mb ne demek ya? 400 le çekmeye başladım göbek atıyorum oh oh diyorum 100 mb ı 6 dakkada indiriyorum diye. sen kaç saniyede indiriyosun cicim? rahat ol egolarını tatmin edebilirsin sdfadsfkjadsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...