forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tanımadığın insanlardan herhangi biriyim işte, böylece diğer insanlar da nasiplenir. yani cidden asansöre binip bir tuşa basıp sonra da inmek gerçekten zor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ıy yabani. git dağ başında yaşa sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bişey diyene cevap vermem, slm vermem demiyoum bir gün de dağ başı deneyin ne değişcek bakalım bunun dışında şimdi aklıma geldi, mesela yemek yerken oturduğum masaya hep afiyet olsun derim, kalkarken de derim, çok superim (çözümleme: çünkü insan tanıdığı insanların masasına oturur) cevap vermeyene de öküz derim içimden ama bunun dışındakiler gereksiz gelir, hem de yemek yiyeni yavaşlatarak daha sağlıklı beslenmesi sağlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 is hayatında art arda 30 kisiyle el sıkısan adam kendinde degildir. bahsettigimiz sey apayrı. servise binerken toplulugun oldugu bi ortama giriyosun nezaket geregi selam/gunaydın denir. demezsen de demezsin cok bisey kaybetmezsin ama gunaydın diyen insan icin sosyallik konusunda artıdır. herkese tek tek selam verin de demekten de bahsetmiyoruz ayrıca. ben daha bugune kadar is yerine gelip de koridorda, odasında vs rastladıgı her insanla el sıkısarak selamlasan bir insan evladı görmedim. sen nerde yasıyosun? calıstıgın sirketin adı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Erkek olarak asiri nazik sevimli cana yakin saygili olunca karsindaki seni escinsel saniyor. Muhtemelen bunun kurbanisin. Cik karsina kardesim ben ib.... degilim. Aklini alirim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 forgiver said: tanımadığın insanlardan herhangi biriyim işte, böylece diğer insanlar da nasiplenir. yani cidden asansöre binip bir tuşa basıp sonra da inmek gerçekten zor mu abi tanımadın bir adama zorunda kalınca s.a demen gibi bir şeydir asansöre binerken iyi günler , iyi akşamlar lafları . sosyal, toplumsal iletişim de diyebiliriz .diyalog, iletişim, daha güzel bir dünya ya da hani karşımdaki seni it , köpek kategorisine sokmuyorum ve sana bir merhabamı esirmiyorum . edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 işte çok abartıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bence bir merhaba demeyi sen çok abartıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 forgiver asosyal misin antisosyal misin insanlardan mı kaçıyosun nedir. nezaketen biri iyi günler dediğinde size de diyebilirsin ne var bunda abartıcak bu kadar çıkın hayatımdan diyecek falan ahah of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sabahın köründe sen içeri gir günaydın de sonra tepki vermiyolar diye kız iyiki küfür etmiyolar adamlar yorgun argın uyumaya çalışıyo orda! sende günaydııın :):):))))) diye giriyosun içeri olmaz öyle şey otur sessiz sakin yorgun uykusuz o insanlar bulaşmaz fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ben işe başladım ard arda bir kaç gün tartıştım diğer çalışanlarla alışmakta zaman alıyor sıkıntı anlaşamadığım hal ve hareketleri gözüme batan tasvip etmediğim şeyleri ısrarla yapan insanlar ile anlaşamıyorum sadsa dolayısı ile ne şevk kalıyor ne istek. "Onlar sana uymuyorsa sen onlara uy" demeyin kişiliğimi bozduramam bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 parvus said: barnacle said: izmirde herkes günaydın diyo. izmirde seks var ondandır. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bana rastgelmiyor valla böyle insanlar, ya da çok mu tatlıyım nedir herkes güleryüzle karşılıyor beni sdfjh askerlik şubesinde bile tanıdıkmış gibi muamele yaptı lan herkes ps: izmir tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Neyse bu başlık sayesinde içimizdeki odunları tanıdık, iyi oldu, sağol tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Geçen gün biryerde seyahat ederken yanımdaki adama birşey sormak istedim,sahip olduğu elektronik bir alet hakkında,adama merhaba dedim,ortam kalabalık olmasa,adam ağzımı burnumu kırıcaktı. Bende kimseye selam vermiyorum,ama benimki kendimce etkiye tepki.Serviste biri 1'dir 2'dir günaydın diyorsa 3.ünde bende ona günaydın derim,ama onun dışında diyemiyorum malesef. Yurtdışını bu yüzden çok seviyorum,hani içten bir sevgi anlayışı olmasada insanlarda,bu tarz dış sevgide çok iyiler.İstediğime birşey sorabilirim,dahası,istediğime sırıtabilirim,o da bana sırıtır,ağzımı burnumu kırma tehtidi yapmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sokakta iki yabanci durup sacma sapan bisey yapan ucuncu bir kisiyle dalga bile geciyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya yurtdışında biyerde birine yol sormuştum da "yürüyorum cevap veremem "diyip gitmişti.5sn falan arkasından bakmıştım ksdjfh biz de insanlar bu kadar ayı değil ya.her toplumda var ama cidden türkler daha sıcakkanlı.bu bir gerçek.yardımsever yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bella said: ya yurtdışında biyerde birine yol sormuştum da "yürüyorum cevap veremem "diyip gitmişti.5sn falan arkasından bakmıştım ksdjfh biz de insanlar bu kadar ayı değil ya.her toplumda var ama cidden türkler daha sıcakkanlı.bu bir gerçek.yardımsever yani. DE BİRLEŞİK !1!!!!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tamam sakin ol sdjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Výras Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 belki tipini begenmemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sorulmustu yavrucum o. Geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bella said: ya yurtdışında biyerde birine yol sormuştum da "yürüyorum cevap veremem "diyip gitmişti.5sn falan arkasından bakmıştım ksdjfh biz de insanlar bu kadar ayı değil ya.her toplumda var ama cidden türkler daha sıcakkanlı.bu bir gerçek.yardımsever yani. bana da tam tersi oldu. yol anlatmayan yoktu. anlatamayan bi kişi oldu, o da kendinin de kaybolduğunu açıkladı, savuşturmadı beni başından. hatta kızın tekine bi yol sordum, birlikte gezindik, beni istediğim yere kadar bırakmıştı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bella said: ya yurtdışında biyerde birine yol sormuştum da "yürüyorum cevap veremem "diyip gitmişti.5sn falan arkasından bakmıştım ksdjfh biz de insanlar bu kadar ayı değil ya.her toplumda var ama cidden türkler daha sıcakkanlı.bu bir gerçek.yardımsever yani. bunu kisinin soyledigi dilde buraya orjinal olarak yazarmisin? "yürüyorum cevap veremem " kismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 güleryüzlü olun, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar