pch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Yeni bişeyler dinlemek istiyorum bu aralar,sıkıldım.Judas,iron maiden,megadeth tarzı gibi öneriler bekliyorum efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Kendi zevkine göre seç beğen,tek tek yazmaya kasamadım Bir sürü top bla bla listeleri var youtubeda,bunları beğenmezsn ki heavy metal listesi ii gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 metallica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nevermore olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Nevermore'un lafı geçmişken ,lead gitaristi Jeff Loomis'in solo albümleri varmış geçenlerde şans eseri gördüm,muazzam birşey tavsiye ederim,beni fena kitlemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 oha jeff loomis bayaa bayaa iyiymiş, sağol seperate :) bulayım şunun albümlerini hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Benim bir de tam kurak dönemime denk gelmişti,dediğim gibi çok ciddi kitlemişti,gerçekten muazzam Çok küçük yaşta dave mustaine'nin dikkatini çeken ve megadeth e alınan bir eleman,yaşından dolayı geri gönderiyorlar ancak 5 sene sonra aynı sahneyi paylaşıyor nevermorela megadeth :) (ayrıntılar için wikipedi) Ne demek efenim vanille nevermore dedi iyi ki hatırladk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kimse demeden ben demek istiyorum natingelsmedırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Warrel Dane'in de solo işlerine de bakın oldu olacak, Nevermore kafası onlar da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 annihilator diyorum. kreator diyorum. bi de yeni bişeyler denemek istiyosan lamb of god wrath albümünü dinle. yepisyeni, bambaşka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 rob halforddan 'halford' ve 'fight'. dio, queensryche(böyle yazılıyodu sanırım) falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abi iron maden diye bi grup var onları dinle cok iyi yaaaaeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ACDC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Xenocide said: kimse demeden ben demek istiyorum natingelsmedırs demeye gelmiştim dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Nevermore vokali Warrel Dane'in de vardır solo albümü, o da baya baya sağlam. Başlığa tavsiye olarak da Annihilator, Edguy ve Volbeat önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 canola said: metallica evet yeni bi grup, potansiyel var, kendilerini geliştirirlers çok sağlam olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=RWkO89ik0KM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aGXG9SBGVDA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Manowar-Judas Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 thrash için sodom ve testament yazılmamış garip. black label soceity the crown damage plan pantera death angel van halen municipal waste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 senko said: oha jeff loomis bayaa bayaa iyiymiş, sağol seperate :) bulayım şunun albümlerini hemen. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Jeff Loomis baya gideri varmış ya indireyim bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 trash olarak onslaught yazılmamış onu tavsiye ederim. heavy olarak Grave Digger ve Hammerfall. http://www.youtube.com/watch?v=mV3RTQzW2Lw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 wasp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 megadeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar