Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dergiWeb.com Açıldı

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Bir de asıl tiyatro kısmı olmalı. Film yorumlarına falan heryerde rastlamak mümkün ama atıyorum ankarada şuanda oynanan bir oyunun yorumlarını bulmak zor. Düzenli bir şekilde tiyatroya giden aynı ilden 2-3 kişi yazı yazsa siteye oyunlar hakkında müthiş ziyaret edilir bence site. Çok da yararlı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Şehirlerde ki etkinliklerde olabilir mi acaba.

Mesela ben ünimde olan etkinleri duyurabilirim.
Hatta eğitim bölümünde istanbul izmir eskişehir ankara gibi illerde olan sertifika programları eğitimlerin falan duyurulması yararlı olabilir.

Aynı şekilde şehirlerdeki restaurantlar barlar ve fiyatları.
Gibisinden şeylerde olabilir =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bu günün kayıt limitini tekrar 50 e çıkardık. Kayıt olmayan kaldı ise olabilir.

Kitap bölümü için öncelikle bir kaç yazı girilmesi gerek. Eğer yazı girişleri olur ise kitap kelimesi ile etiketleyin sonradan o kategoriye kaydırırız.

Boş kategori kalmasını istemiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ramones

http://dergiweb.com/film/fetih-1453-443

bu yazı pek olmamıs simdi. neden dersen yazı büyük ihtimalle bir yerlerden cp edilmiş. içeriğin çoğu alıntı.
bu yazıları kendi yorumlarınız ve kendi cümleleriniz ile yazmanız lazım. hiç bir yazıyı cp etmeyin içerik girerken.

yazı sonuna bakarsak mesela ne diyor;

Film ne zaman vizyona girecek?

2010’un mart ayında… Bu arada sadece makyaj desteği, bazı efekt desteği ve dublörler yurtdışından gelecek. Onun dışında yurtdışından hiçbir oyuncu ile görüşmedik, görüşmeyeceğiz de. Çünkü Fatih 21 yaşında bizim filmimizde. Yurtdışında 21 yaşında bir star yok. Star olmayınca da yabancı bir oyuncuyu oynatmanın manası yok. Şimdiden Fatih için araştırmalara başladık. Bulacağımızı ümit ediyorum. Çok yere baktık, hâlâ bulamadık. Bu röportaj umarım aracı olur bize. Kapımız, Fatih’i oynayabileceğine inanan her genç oyuncuya açıktır, bekliyoruz.
e-mail adresimiz [email protected]

direk alıntılamışsın yazıyı, site için kötü bir yazı girişi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

vizeler'den dolayı üye olmuş ama siteye tam bakamamıştım. Site amaç olarak cok güzel. Yalnız renk olarak mavi gitmemiş sanki mavi+beyaz okurkan bayıyor gibi yukarıda ki bar söylendi zaten. Bende birşeyler yazmaya çalısıcam bakalım. Birde Yazıların sol alt köşesinde puanlar var o puanlari okuyucularmı etkiliyor , puan vermek için tıklayacak bir yer bulamadım mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
http://forum.paticik.com/read.php?5,4441320,page=2#msg-4447172

su mesajımdaki tasarım aktif olacak en yakın zamanda

onun dısında puanlama sistemi suan kapalı, ileride yazarların moderatörlük yapacagı bir sistem düşünüyoruz. çok kötü ve gereksiz yazılar girilir ise ki bunlara site konseptine uymayan yazılar da dahildir düsük puan verilerek yazının ana gösterimden kaldırılıp sadece kullanıcının panosunda kalmasını sağlayabileceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kaçıran oldu ise üzülmeyin arkadaşlar. Gidişata bakalım sitenin önümüzdeki ay kadro artırımına gidebiliriz. Dediğim gibi isterseniz siteye yine de kayıt olup yazı girişi yapabilirsiniz. Yazılarınızın kalitesi ve siteye haber giriş sıklığınıza bakarak "bu eleman tam bize göre" dediğimiz an zaten kadroya dahil olmanızı teklif edebiliriz.

siteye yazı girişlerinin sıklaşması, trafiğin artması site için oldukça yararlı olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

İki şey söylemek istiyorum.

Yazıları nasıl göndereceğiz kaçırdım herhalde. Siteden içerik gönder dediğimde kayıtlı değilsiniz diyor. ?

İkincisi
yeni kadroyla birlikte bence çok fazla haber giriyor siteye.1 saat önce giren haber bile 1-2 sayfa arkaya düşebiliyor.Sayfadaki haber gösterim sayısı arttırılsa fena olmaz diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...