aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yazip durmayin lan, beni de baslaticaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bekleriz ama daha fazla yazmayız heralde. Server geldi, çılgınlar gibi at koşturup eğlenicez hep birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 xaty said: Inscription'da 18'e aldığınız malzemelerle %100 şansla 35gp'lik scroll yapıp satabiliyorsunuz. An itibari ile 35'e sattığım scroll'u 21'e satabilir oldum. 350 civarı yapmış olduğum scroll'u restart'tan önce satmadığım için 5k civarı zarar ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ahah yine gitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bu sefer Crashed diye gitti hem de. Öncekinde güzel güzel save alınıp shutdown olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 umarım save alınmıştırda geri gitmez server.yoksa düşen 2 tane güzel bowdan olucam.Yalnız haftasonu akşamı yaptılar ya bu olayı çok kötü oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 runic bow mu npc drop mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Hangi ara 2 tane bow düşürdün. Save alınmamıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bow arti değilse pek bi iş yapmıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 geldi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 neyse ben de geliyorum, vazgectim dunyadaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ninjitsu'daki Animal Form ile ilgili sorun hallolmamış. 2 gündür restart ile çözüleceğini söylüyorlardı. Bakım sonrası açıklamaya da çözdüklerini (daha doğrusu çözmeye çalıştıklarını, ama olup olmadığını denemediklerini belirten bir şey) yazmışlar. Tek fark önceden menü boş çıkıyordu, artık fare ve tavşan görünüyor ama skill gain vermiyor ve fizzle oluyor. Page atıp sorduğumda, denemeye devam edin sorun varsa sonraki restart'ta düzeltilir denildi. Sorun olup olmadığına karşılık bir duyuru yapılıp yapılmayacağını sorduğumda da bir dahaki restart'a kadar deneyip denememenin benim elimde olduğunu öğrendim. Kendilerine burdan sevgilerimi fışkırtıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 taming 85 te kaldı nerelere gidem neyle kasam bi yardım edin fikir verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 giant toad veya bullda gmleniyor olması lazım ama olmadı yetemedim diyosan hell hound bulmalısın biyerlerden. Papuanın üstündeki çölde olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Papua'daki GiantToad'larda kasabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 eyw saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bu arada + animal taming ring veya bracer arıyom satan varsa haber edin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Vendorlarda denk gelmiştim bir yerlerde ama nerdeydi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Gelin tavla oynayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 statları nasıl artıracağız burada acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 700 skill cap i doldurunca hepsini kitliceksin bi tek arms loreyi yukarıya alıp macro bırakıcaksın artıyor zor da olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 gece yükledim eve gelince bende giricem, popülasyon güzel diye duyuyorum inş umduğum gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 85 gördüm ben maksimum ml için güzel bi sayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ml ilk kez oyniycam ve gerçekten çok fransiz kaldim ml ye sphere dan farkı nedir acaba? bilmem gereken bir deişiklik var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Çok fazla şey var sanırım ama güzel şeyler yani akvaryum bakımından değişik dungeonlara, yeni skillere kadar farklı şeyler var =) oynarken keşfedersin zaten eheh. Elf ve human olarak iki ırk var seçilebilen ikisinin de kendine göre avantajları var öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar