Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xaty said:

Inscription'da 18'e aldığınız malzemelerle %100 şansla 35gp'lik scroll yapıp satabiliyorsunuz.

An itibari ile 35'e sattığım scroll'u 21'e satabilir oldum. 350 civarı yapmış olduğum scroll'u restart'tan önce satmadığım için 5k civarı zarar ettim :(
Mesaj tarihi:
Ninjitsu'daki Animal Form ile ilgili sorun hallolmamış. 2 gündür restart ile çözüleceğini söylüyorlardı. Bakım sonrası açıklamaya da çözdüklerini (daha doğrusu çözmeye çalıştıklarını, ama olup olmadığını denemediklerini belirten bir şey) yazmışlar. Tek fark önceden menü boş çıkıyordu, artık fare ve tavşan görünüyor ama skill gain vermiyor ve fizzle oluyor. Page atıp sorduğumda, denemeye devam edin sorun varsa sonraki restart'ta düzeltilir denildi. Sorun olup olmadığına karşılık bir duyuru yapılıp yapılmayacağını sorduğumda da bir dahaki restart'a kadar deneyip denememenin benim elimde olduğunu öğrendim.
Kendilerine burdan sevgilerimi fışkırtıyorum...
Mesaj tarihi:
Çok fazla şey var sanırım ama güzel şeyler yani akvaryum bakımından değişik dungeonlara, yeni skillere kadar farklı şeyler var =) oynarken keşfedersin zaten eheh. Elf ve human olarak iki ırk var seçilebilen ikisinin de kendine göre avantajları var öyle işte.
  • Yeni Oluştur...