DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dun gece saat 2 de girdim 30 kisi vardi oynamaya devam :) bodcu sisteminin olmamasi cok iyi olmus yoksa her yer bodcu karakterlerle doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ph açıkken buraya yazabilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Yazarım ben denk gelirsem ve fark edersem. Her gün bir kere mutlaka oluyor mu? Yaklaşık bi zaman aralığı var mı? Gün içerisinde birden fazla olma şansı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 rastgele oluyor snrm. her gün 1 saat mutlaka oluyor ve denk gelir mi bilmem ama 23.00-00.00 00.00-01.00 olma ihtimali var bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 1haftadır filan bende oynuyorum burda puremage,necroarcher denedim pk olarak pvpde macro yapmayı unutmuşum tabi feci tokatlıyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yahu kapalı mı server arkadaşlar? dün modeme reset atmam gerekti girmek için nedense şimdi atıyorum olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya cnmı çektirmeyin şurda utaniyorum oynamaya daha yeni saphire 5870 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Server kapanmamış hiç dün geceden şu ana kadar. Şu an da açık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 PH var şu an. Yeni oyuna girdiğimden başlangıcını ve süresini göremedim ama şu an devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 pk olarak takılmayı planlayan arkadaş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Yeterince uğraşılacak PK olacak diye düşünüyorum. Ayrıca tek başıma başladım servera ve tek başına PK olarak ayakta kalmak zor. O yüzden düşünmüyorum şimdilik. Zamanla neler olur bilemem tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ph acikti bitti 40dk once kadar sanirim. cok pis bowcrafting kastim eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bir ara açılmış, belli :D bi geldim, 20'deki skill 75 olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artemis. Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Tüm eskileri ve yeni başlayacakları bekleriz. Gerçekten Anatoliadan sonra kaliteli bir tr server açılmadı Bu server tüm UO severlere ilaç gibi gelecektir. oyuncuyuz.com dan hesap alıp Profilimdeki Oyunsunucuları menusunden Oyun içi hesap şifrenizi aktif ederek sunucuya baglanabilirsiniz. IP: uo1.oyuncuyuz.com PORT : 3300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Biz de onu demiştik, ph açılınca haber verir misiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bugün xatyi gördüm bullfroglarla takılıyodu adam sdf.Cok samimi gibiydiniz xaty kurbaacı pis xaty =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Beni nasıl gördün ya orda. Hangi karakterleydim ki? Restart geldi bu arada :) Ardından bi de ph koysalar, miss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 lucky lukeyi gördüm snrm. Kurbağalara çılgın arkadaşlık teklifleri yagdırıyodu easy uo vasıtasıyla df. Ben daha kasmadım bile bişey geziyorum sdc arada girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bana devamli makro kontrol cikiyor yahu durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 mining veya lumberjacking varsa 0.5 bile olsa paso cıkıyor o:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Gathering skill'i olunca çıkıyor o kontrol. Yerinde bi uygulama olmuş ama başarısız buldum. En azından çantanda veya elinde toplamak için gerekli item'ın olup olmadığı ile skill'i karşılaştırsa, veya çantaya resource girdiğinde random çıksa daha iyi olurmuş. Karakter açtım lj, carpenter kascaktım. Daha girer girmez bişi çıktı, çözene kadar canım çıktı. Değişip duruyor bir de.. Bıraktım öylece çıktım karakterden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Raincloud said: lucky lukeyi gördüm snrm. Kurbağalara çılgın arkadaşlık teklifleri yagdırıyodu easy uo vasıtasıyla df. Ben daha kasmadım bile bişey geziyorum sdc arada girip. Onun benim karakter olduğunu nerden biliyorsun ya :D 98.4'te bırakmıştım tame kasmayı, boşta kalınca gidip bitiriyim bari dedim. Çılgınlar gibi anlaşıyoruz kurbağalarla.. Mage'de kasıyım gidip alıcam dragonumu, atımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hmm nmyi covetous lvl 2 den ww yi iceden dragonuysa eger winde girebiliyosan oradan yoksa destarda falan girme sakın 34959345 tane greater dragon var kurbağalardan fenalar söyliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Greater Dragon kaç tameleniyor dimi? Kaç istiyor? 119.1 falan mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hmm 104.7 galiba da tame peace fark etmiyor knight of honor kasıcaksın tamere bi şekilde nasıl kasılır tamere onu bilmiyorum snra gidip tameliceksin ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar