Armor ignore damage'ı yüksek olan silahların zaten swing timeları da yüksek. Ard arda 2 3 vuruşta magei kesmek zaten imkansız gibi. sabaha kadar s.tı 1.5sn olan bir silahla hiç ıskalamadan 35dmg armor ignore vursanız biraz oyundan anlayan magei kesezsiniz. Ayrıca magein combat skill defance(wrestling,disarm ability) veya sağlam defance rating i varsa ki zaten baya bi missliyorsun.
bilmiyorum osi standartlarına göre bu oran böyle mi ama bu yönden bakarsanız hiç de adil değil. pure mf veya sw olanların amacı zaten yüksek damage ile rakibini öldürmek. kaç senedir armor ignore capsiz serverlarda oynadım hiç söylediğiniz kadar sırıtan bir durum görmedim. tamamen bunları tarafsız olarak yazıyorum poi-fencer oynayacak biri olarak. benim zaten kryss ile 35dmg ı aşamam mümkün değil. bana göre hava hoş, fakat adil değil.
Silahda ki etkenler de önemlidir, HCI, HLD gibi. Ayrıca Hızlı silahlar da mevcuttur. SS li silahların yanı sıra staminası fazla olan bir mf gayet hızlı iş yapar. Ama bu 1.5 snye olmuş olmamış önemi yoktur. Ayrıca dediğim gibi Ml bir nevi dengelerin üzerine oturtulmuş. Bu dengeleri oynadıkça daha iyi görürsünüz. Eski templer dışında yenileri de denemkte fayda var.
hmm stat cap'ta max 150 imiş yani dex en fazla itemlerle 150 yapılabiliniyormuş
150 nin üstündeki dex iş yapmıyorsa bu bandageyi olumsuz etkiler
150 dex ile 3.5 saniyede bandaj basılır
oysa bu sure uber mage itemleri ve combosu karşısında yetersiz sanırım
160 dex daha iyi olur gibime geliyor umarım yanlış düşünmüyorumdur
Uo klasörüne manuel olarak multi.idx dosyası oluşturdum. Oyuna girdi fakat evler gözükmüyo :D Bu dosyayı atabilecek olan varmı msn den veya upload yapabilecek?
Armor Pierce de bir cap yok. Zaten vereceğiniz dmgin üstüne %50 bir direct dmg ekleyip düşmana vuruyor.
@necmi
bahsedilen quest toplu yapılacak bir quest npc ile alakası yok.
bandaj konsunda ise emin ol o şekilde daha dengeli. adamlar bunu 2005 den beri uyguluyorlar :)
Bu arada skill'lerin bazılarının nasıl kasılacağı hakkında birisi bir şeyler yazmış oyuncuyuz forumunda. ben de bir kaç şey ekledim, oraya bakabilir isteyenler;
http://www.oyuncuyuz.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16211
eski günlerin hatrına ve özellikle sephiroth ve patiuo projesinde bulunduktan sonra destek amaçlı bende başladım o kadar zaman sonra :) wow vakit ayıramıyorum diye bırakmıştım bide tekdüze olmuştu uo iyi gelir değişiklik olur en azından,ilk gözüme çarpan tram olmaması bu cok güzel olmuş 1.5 ay kadar önce osinin 14günlük geri dönüş kampanyası sırasında bi girip bakmıştımda acaip değişiklikler vardı oyunda şimdi burda bu havanın yakalanmasıda çok güzel olmuş inşallah Pati destek verir güzel olur,hayırlı olsun server
ya lockpick kastim birazda dungeon chestlerinden para gelir die düşünüodum. lvl3 chestleri açmak için gerekli skill olduktan sonra destarda gidip ordaki chestleri denedim.açabildiğim chestler lvl2 yada lvl3tü.5-6 tane açtım ama içlerinden 200gp civari para 10 tane arrow,normal wand,%1-%5 arasi değişen özellikli magical itemler düştü.acayip hayal kırıklığı oldu benim için.
dungeon chestlerinden bu kadar az loot çıkması normal mi?bide bu chestlerin trapleri 40 resiste 10-80dmg arasında vuruolar değişken bir şekilde.
Onlardan pek para kazanman mümkün değil sanırım. Tuzaklardan kurtulmak için biraz magery kasıp sandıkları uzaktan telekinesis ile açabilirsin. Öyle yaparsan verdiği hasar sana ulaşamaz.
Lore skill'leri ile kasmanı öneririm stat. Eğer skill toplamın 700'se herhangi bir skill'ini düşürmene gerek yok. Sadece kullandığın skill (hangi lore skill'iyse) artışta olsun yeterli (artması şart değil).
Öne çıkan mesajlar
doli
Armor ignore damage'ı yüksek olan silahların zaten swing timeları da yüksek. Ard arda 2 3 vuruşta magei kesmek zaten imkansız gibi. sabaha kadar s.tı 1.5sn olan bir silahla hiç ıskalamadan 35dmg armor ignore vursanız biraz oyundan anlayan magei kesezsiniz. Ayrıca magein combat skill defance(wrestling,disarm ability) veya sağlam defance rating i varsa ki zaten baya bi missliyorsun.
bilmiyorum osi standartlarına göre bu oran böyle mi ama bu yönden bakarsanız hiç de adil değil. pure mf veya sw olanların amacı zaten yüksek damage ile rakibini öldürmek. kaç senedir armor ignore capsiz serverlarda oynadım hiç söylediğiniz kadar sırıtan bir durum görmedim. tamamen bunları tarafsız olarak yazıyorum poi-fencer oynayacak biri olarak. benim zaten kryss ile 35dmg ı aşamam mümkün değil. bana göre hava hoş, fakat adil değil.
[Odhinn]
Mosquito
necmi
necmi
150 nin üstündeki dex iş yapmıyorsa bu bandageyi olumsuz etkiler
150 dex ile 3.5 saniyede bandaj basılır
oysa bu sure uber mage itemleri ve combosu karşısında yetersiz sanırım
160 dex daha iyi olur gibime geliyor umarım yanlış düşünmüyorumdur
NeroWarden
PvP Mage, PvM Mage ve PvM Macefighter. Ona göre char başlıcam teşekkürler.
Edit: Ha birde razordan açarken fatal veriyo. multi.idx dosyası ile ilgili. Bunu nasıl halledicem ?
xaty
- Pure: Mage, Eva, Insc., Resist, Medi, Anat, Heal
- NecroMage: Mage, Eva, Necro, SpiritSpeak, Medi, Wrest, Resist
- Fantazi: Mage, Eva, Insc., Poi, Spellweaving, Medi, Resist
PvM Mage;
- Mage, Eva, Tame, Lore, Music, Disco, Spellweaving
- Mage, Eva, Necro, SpiritSpeak, Music, Peace, Disco
PvM Mf;
- Mf, Tactics, Anat, Heal, Chivalry, Bushido, Medit/Focus
xaty
Öyle questler mi varmış :D
necmi
tavsiye ederim mf yerine
necmi
questle açılmıyomuymuş
xaty
NeroWarden
Uo klasörüne manuel olarak multi.idx dosyası oluşturdum. Oyuna girdi fakat evler gözükmüyo :D Bu dosyayı atabilecek olan varmı msn den veya upload yapabilecek?
necmi
[Odhinn]
Armor Pierce de bir cap yok. Zaten vereceğiniz dmgin üstüne %50 bir direct dmg ekleyip düşmana vuruyor.
@necmi
bahsedilen quest toplu yapılacak bir quest npc ile alakası yok.
bandaj konsunda ise emin ol o şekilde daha dengeli. adamlar bunu 2005 den beri uyguluyorlar :)
xaty
xaty
http://www.oyuncuyuz.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16211
Evr
Mosquito
dungeon chestlerinden bu kadar az loot çıkması normal mi?bide bu chestlerin trapleri 40 resiste 10-80dmg arasında vuruolar değişken bir şekilde.
xaty
Killer
öncelikle buraya konuyu açtığımı unutmuşum malum deli gibi sardı serveer 1 haftadır girmiyorum patiye doğru düzgün=)
ortam gayet güzel rp yapan da var iyi kötü acitonu da var champıo da var sistemleri de güzel herşeyi güzel.
başlayanlar çok doğru bi karar verdi tebrik ederim
maxsephiroth ile Sephiroth Re'sin farklı kişiler.
necmi
xaty
necmi
necmi