Frantic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 küçük meme> aşırı büyük meme hele bazıları var ki adamın kafasına vursan bayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Frantic said: küçük meme> aşırı büyük meme hele bazıları var ki adamın kafasına vursan bayılır. tutabilsek vurucaz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 küçüğü tanımlamak lazım bi de diğer elementlere bakmak lazım tabi ama soru eğer varlık sorusu ise (var olma, epistomolojik) o zaman tabi bu kriter önemli değil küçüğü tanımlamak yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben şahsen küçük göğüslü kadınlardan hoşlanıyorum ne derseniz deyin inek memesi gibi ne o öyle hiç çekmez beni :D bikinide de kötü duruyo zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 küçük göğüs, büyük sivilce gibi bişey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bence büyüğü tanımlamak lazım büyük denilince kafamız kadar filan düşünüosanız sizin küçük dediğiniz zaten normaldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Holy said: küçük göğüslü kadınla tuvalete bile gidilmez hahah o ne demek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Dynun said: kaldırdım kızıyolar ulan ne torpillisin haa biz koysak uzaydakdık sana hemen çat kaldır diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ardeth said: küçüğü tanımlamak lazım bi de diğer elementlere bakmak lazım tabi ama soru eğer varlık sorusu ise (var olma, epistomolojik) o zaman tabi bu kriter önemli değil küçüğü tanımlamak yeterli niye böyle yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Frantic said: küçük meme> aşırı büyük meme hele bazıları var ki adamın kafasına vursan bayılır.BAYILTIN BENİ ÇABUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bella said: Holy said: küçük göğüslü kadınla tuvalete bile gidilmez hahah o ne demek ya.en fazla çıkar gezersin, muhabbet edersin falan tuvalette ne işin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tamamen flatchest olmadıı sürece küçük göğüs > all bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ne işin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 olm büyük göğüs sevişirken güzel de yanında gezerken itiyo beni niye böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Kojiroh said: Tamamen flatchest olmadıı sürece küçük göğüs > all bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bella said: ne işin var?işim yok, ondan gitmem. onun dışında gayet gezdiğim eğlendiğim küçük memeli kızlar tanıyorum, hayatlarından memnun gibiler aslında ama yüzde hep böyle bir burukluk var gibi hissediyorum. ya da yok böyle bişey, hepsini uydurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben şeyi merak ediyorum.. büyük göğüs erkeklerin %80inin tercihi falandır herhal.. şimdi bu durumda, hele böle rahatça konuşulduğunda küçük göğüslü kadınlar ne hissediyor? ya da büyük ve diri göğüslü bir hatun kişi görünce ne hissediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 synorin said: olm büyük göğüs sevişirken güzel de yanında gezerken itiyo beni niye böyleideal yumuşaklıkta olursa itmez, gömülür içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Holy said: synorin said: olm büyük göğüs sevişirken güzel de yanında gezerken itiyo beni niye böyleideal yumuşaklıkta olursa itmez, gömülür içine çok ellemeyin demörme olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 çok büyük göğüslüden korkarım ben kız erkek farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abvblizzard said: Kojiroh said: Tamamen flatchest olmadıı sürece küçük göğüs > all bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ardeth said: küçüğü tanımlamak lazım bi de diğer elementlere bakmak lazım tabi ama soru eğer varlık sorusu ise (var olma, epistomolojik) o zaman tabi bu kriter önemli değil küçüğü tanımlamak yeterli optimum büyüklük avuç içine tam oturacak kadar diyelim. bundan daha küçükse, göğüs hizasından kaburgalara erişim filan varsa, ele oranla küçük geliyosa küçük göğüs olarak tanımlanır. kavrayamayacağın kadar büyük olanları da büyük olarak tanımlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Dynun said: çok büyük göğüslüden korkarım ben kız erkek farketmez. kız erkek dedin de iğrenç bi erkek memesi fotosu vardı forumda bi ara kıllı felan onu aklıma getirdin gidip big tits videosu izliyim bi kaç tane de düzelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bence denis milani iyi sdf. koydurtmayın şimdi buraya fotoğraf (korkmayın manken sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 elim eşşek kadar kavrayamayacağım göğüs yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar