Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük Göğüslü Kadınlarla Sevişilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
küçüğü tanımlamak lazım

bi de diğer elementlere bakmak lazım tabi ama soru eğer varlık sorusu ise (var olma, epistomolojik) o zaman tabi bu kriter önemli değil küçüğü tanımlamak yeterli
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

küçüğü tanımlamak lazım

bi de diğer elementlere bakmak lazım tabi ama soru eğer varlık sorusu ise (var olma, epistomolojik) o zaman tabi bu kriter önemli değil küçüğü tanımlamak yeterli

niye böyle yapıyosun?
Mesaj tarihi:
Bella said:

Holy said:

küçük göğüslü kadınla tuvalete bile gidilmez

hahah o ne demek ya.
en fazla çıkar gezersin, muhabbet edersin falan
tuvalette ne işin var?
Mesaj tarihi:
Bella said:

ne işin var?
işim yok, ondan gitmem.
onun dışında gayet gezdiğim eğlendiğim küçük memeli kızlar tanıyorum, hayatlarından memnun gibiler aslında ama yüzde hep böyle bir burukluk var gibi hissediyorum.
ya da yok böyle bişey, hepsini uydurdum
Mesaj tarihi:
ben şeyi merak ediyorum.. büyük göğüs erkeklerin %80inin tercihi falandır herhal..

şimdi bu durumda, hele böle rahatça konuşulduğunda küçük göğüslü kadınlar ne hissediyor? ya da büyük ve diri göğüslü bir hatun kişi görünce ne hissediyorlar?
Mesaj tarihi:
Holy said:

synorin said:

olm büyük göğüs sevişirken güzel de yanında gezerken itiyo beni niye böyle
ideal yumuşaklıkta olursa itmez, gömülür içine

çok ellemeyin demörme olmasın
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

küçüğü tanımlamak lazım

optimum büyüklük avuç içine tam oturacak kadar diyelim.

bundan daha küçükse, göğüs hizasından kaburgalara erişim filan varsa, ele oranla küçük geliyosa küçük göğüs olarak tanımlanır.

kavrayamayacağın kadar büyük olanları da büyük olarak tanımlanır.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

çok büyük göğüslüden korkarım ben
kız erkek farketmez.

kız erkek dedin de iğrenç bi erkek memesi fotosu vardı forumda bi ara kıllı felan onu aklıma getirdin gidip big tits videosu izliyim bi kaç tane de düzelene kadar
  • Yeni Oluştur...