Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ya bu haber ciddi mi? mümkün mü böyle bişiy ya hileyle bi haftada kral olunur o oyunlarda kim char için kaçıracak mantıklı mı bu.haberi duymadım ama bence aileden biri öldürmüştür sonrada böle saçmalıklarla olay geçişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 "Tatar Ramazan" said: Çocuğun şifreyi de polis kırmış ve charına bakmış, uydurukmuş para etmezmiş. Yani oyunla alakalı değil demişler cinayet için, Hürriyet'te okudum demin. Mahallesinden birkaç yaş büyük bir salak bir mevzudan gaza gelip kıymıştır zavallıya bence. büyük ihtimal alım satım işine girmeye çalışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Allah belani versin metin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 klavye delikanlısı işte, oyunda atar yapmıştır bebe bulmuşlardır hali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bakalım yakında ortaya çıkar işin iç yüzü. hikaye çok yazılabilir. bizim musa karakter satıp, hesabı tekrar geri alıp gene satıyor da olabilir D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 İlk izlediğimde haberlerde nayt onlayn sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 metin 3 ü bilmiyorum ama metin 4 ün taş ve sopalarla yapılacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Cons said: metin 3 ü bilmiyorum ama metin 4 ün taş ve sopalarla yapılacağına eminim. AAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Allah 1 Metin 2 asdfsafasfasfadsfasfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 said: Musa’nın çok iyi bildiği “Metin2” oyununda yarattığı ‘char’ karakteri, internette yüksek WOT?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahaha okumamıştım char karakteri asdffasdsfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 off bu ne ya adkjhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 her zaman olduğu gibi soruna türk bakış açısı ve çözümü getirmişiz arkadaş. çok enteresan milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 iron necklace icin canini vericek adamlar var bu ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Cons said: metin 3 ü bilmiyorum ama metin 4 ün taş ve sopalarla yapılacağına eminim. hahah iron necklace'ı pek sık duyuyorum, nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 demir kolye xPPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 MEtin 2 ilk kez duyuyorum ya nedir yani Metin yazarın adımı yoksa yabancı dilde bisi demek falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 "metin ol evladım!"daki metindir heralde. gerçi hikayesinde metin taşı falan diyolardı. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 metin 2 diye f2p bir mmo işte abso, banner'ını filan koyuyorlar sağa sola. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Yerli yazılım mı yoksa adı şansına mı metin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 olaya dedektif olarak Comandos2 atanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://metin2.org/ Asyadan çıkma bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kore yapımı, tesadüftür. :P yalnız kaliteli mmo için adam öldürülmez diye bişi yok ki heh, wow'da adamlar rl'de karşılaşıp birbirini vurdu guild davasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 muhtemelen hiçbişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar