Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Betacilar hangi serverda ?


canjovi

Öne çıkan mesajlar

hmm tamam ozman bir sorum olucak , .... girdim oyuna ucakla kaldim yani klavyeyle ucak kulanmak imkansiz gibi birsey yada biraz alismak lazim ? control degistrie bilecigim birsey varmi ? buarda adim oyunda jovilen ... tavsisyelerinizi bekliyorum :)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm saol ,yeni bir sorunla karsilastim oda setup menusde sesleri ayarliyimderken mousela ustune tikledim master sound u sonuna kadar acicaktim bastigim an solo gitti ve oyun sesiz olmaya basladi saga gitmiyo kesinlikle bastigim anda solo gidiyo ses falan cikmiyo artik oyuzden biraz garib gele bilirim ama bende anliyamadim boyle birsey basinza geldi mi ?
Birde simdi attack edileyosa ben nasil kacicam ucagimi yonetimyosam ? neyse aptalca sorular olabilir ama ogrene ogrene[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Oyunda hala mineral satma sansi bulamadim. Rafine ettim ve 1000 lik parcalar halinde satmaya calisiyorum. Ancak hicbir station da alan yok.

Oyunda para yapanlar oneride bulunabilirmi?

Ayrica Eve-tr kanalinda kimseler olmuyor genlde baska bir kanal mi kullaniyorsunuz?

batu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

satış işi şöyle
birilerine de satabilirsin direk açığa da satarsın [borsa hesabı], yani tam komutun adını şu anda hatırlamıyorum girmeyeli yüzyıl oluyo ama sell seçeneklerinden biri alıcı olup olmadığına bakmaksızın bir fiyattan satmanı sağlar rafine ettiğin madenleri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

canjovi, eğer biri sana saldırırsa ve baktın ki yenemeyeceksin derhal çevrende gördüğün ilk location'a (kare şeklinde belirir genelde) sağ tuşla tıkla ve "warp to" seçeneğini seç. eğer yeterince hızlıysan ve düşmanın çok güçlü değilsen kaçabilirsin.

oyunda para kazanmanın 1 numaralı yolu herhalde ticaret yapmaktır, önce biraz araştır, eğer 2 sistem arasında belli bir üründe fiyat farkı varsa hemen al ve satmaya çalış (yetişemezsen elinde kalır mal). mine ettikten sonra satacağın ürünü kalabalık bir istasyona (genelde ilk çıktığın yerde) "sell" seçeneğine basarak ver, bir süre sonra bir alıcı çıkar. Ama oyunda tek başına pek bişey yapamazsın, en ucuz ve iyi gemiyi (kestrel) almak için bile yaklaşık 300k'ya ihtiyacın olacak ve tek başına mine ederek çok uzun sürecektir bu. en iyisi bir şirket bulman ve katılman. bu sayede mine ettiğin mineralleri onlara verirsin ve onlarda sana gemi, teçhizat, güvenlik vs. verirler. bu oyun uo gibi tek başına cengaver olabileceğin bir oyun değil (deneyim :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buradaki arkadaşlardan oracle, TTI, Krath gibi büyük şirketlerden olanlar var bence onlarla konuş önce, en azından daha fazla yardım alabileceğin birilerinin olduğu hem de sağlam olan şirketlere girersin, bu dediğim şirketlerden öylesine kurulmuş olanı yok en azından, hepsi çok sağlam şirketler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Canjovi,

Her zaman dediğim üzere, bir şirkete girmeden, öncelikle Eve'de yer alan ırkların backgroundlarını oku. Kendine yakın bulduğun bir ırkı seç. Zaten ırk seçimi, oyuncuyu ister istemez Eve'de oynayacağı role yönlendiriyor. Yine de rolüne karar verememişsen, bu konuda da bir seçim yapman gerekli. Korsan, kaçakçı, iş adamı, casus, madenci, kiralık asker vb standart roller üstlenebileceğin gibi, oyun yapımcılarının özel bir çaba göstermediği brokerlık, sermaye piyasası oyuncusu, sigorta şirketi, banka gibi rolleri de yapabilirsin. Tabii, aslında bunların hepsinin kapsamları oyun gold olduğunda net olarak ortaya çıkacak.

Bu seçimleri tamamladıktan sonra da Eve-online şirketler sayfasından aklına yatan şirketleri bulup web sayfalarına git ve sana daha yakın olacağını düşündüğün şirkete gir.

Bu forumlarda Oracle, Colossus, TTI, Krath(?) gibi Eve'deki büyük şirketlere üye olanlar kadar, EFN gibi daha gevşek bir sistemle birbirine bağlı olan şirketlere üye olanlar da var.

Hangi şirkete üye olduğunun ise benim açımdan bir önemi yok, her zaman yazdığım gibi, bu oyunda, ayrı ayrı şirketlere üye olup birbirimize destek olduğumuzda, tek bir şirkette toplanmakdan daha güçlü olacağımıza inanıyorum.

Sonuçta sanal kanallarla birbirine bağlanan sanal bir Paticik şirketi, oyundaki bir Paticik şirketinden daha makul gibi gözüküyor bana. Var mı anti-tez? Tartışalım bu konuyu.[hline]Oracle: Deli Minmatarlının kanlı şirketi. :-)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saol aciklicigi msj in icin .... ben irkimi sectim raskele secmedim suan halimden memlunum ( character bakimindan) ... suan oyundaki genel company e baliyim vve suan ayrilmayi pek dusunuyorum baska biraz iste para sikitintisi var okadar hehe git gidie ogreniyorum oyunu oyun cidden biraz karisik ve COOOK buyuk[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...