Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir insan sabaha kadar gıdıklanırsa ne olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birden aklıma geldi. düşündüm şimdi, elim kolum bağlı. sabaha kadar gıdıklıyo biri. bilimsel olarak cevabını merak ediyorum, ölür müyüm kalır mıyım, ne olurum?
Mesaj tarihi:
ben altı yaşındayken üç büyük kız kuzenim tarafından toplam üç küsür saat gıdıklanmıştım, tüm sülale de evdeydi, kimse gelip bakmadı anasını satim.
acımaya başlıyor bi süre sonra. ama ağlamamıştım sdf
en kötüsü ÇOK sıkıcı oluyor bi yerden sonra, boğuluyor insan.
artık kendimden geçip random tekme savururken birinin çenesine denk getirmiştim o ağlamaya başlayınca kaçmıştım ben de.
Mesaj tarihi:
seinfeld in bi bölümünde elaine soruyodu, insan ağır bi kokudan ölür mü diye. misal kusmukla dolu bi odada günlerce kalsan ölür müsün diye. bence o daha enteresan bi önermesel soru...

edik: typo
Mesaj tarihi:
koku olayında burun bi süre sonra kendini kapatıyor onu biliyorum da gıdık ilginç bi konu
aslında adamı 1saat gıdıklasan var ya ne kalori yakar ya, isveçli bilim adamları otursunlar düşünsünler bi gıdıklanarak kalori verme olayına.
Mesaj tarihi:
Valla ben zaten pek gıdıklanmadığım için bana bişi olmaz, ama gıdıklanan birine ne olur bilemem. Tahminen bi yerden sonra gülme olayı biter, rahatsızlığa bağlar.

senko said:

denenesi bi olay aslında, var mı gönüllü?

elin kıllı tüylü herifini mi gıdıklıycaz gece gece sabaha kadar, ben almayayım, ha gıdıklanmak isteyen güzel bayanlar varsa durum başka, kendileri bana özel mesajla ulaşabilir :P
  • Yeni Oluştur...