paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 "Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!" 1937, Atatürk Büyüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ya hep sivri adam olmaktan tiksiniyorum ama, dayanamıyorum. şu video, şu topiğe yakışıyo mu nolur söyleyin ya.. 1881 BORN MOUSTAPHA böyle ucuz hollywood filmi fragmanı seslendirmesi..nedir ya?! hani geçen gün atatürk'ün gülen fotoğraflarının olduğu topikte, "bunun arkasında bi iş var" demiştin ya, ister istemez şu videoyu görünce onu düşündüm.. rahmetle anıyoruz. ama bu topikte anabiliyo muyuz, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 huzur içinde uyusun, inşallah onun hedef koyduğu, tam anlamıyla yüksek medeniyet seviyesine ulaşacağız cumhuriyetin 100. yılına kadar. ama hakikaten video/şarkı bayağı kötüymüş. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ölenle ölünmüyor diyor ama devlet büyüklerimiz. Analım mı anmayalım mı şimdi? İşinize bakın diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 said: EY TÜRK GENÇLİĞİ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Gazi Mustafa Kemal Atatürk 20 Ekim 1927 Çok ileri görüşlüydün atam,kemiklerini sızlattırdığımız için bizi affet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Sirenler uzun ve hüzünlü çaldığında kafamı öne eğip sana binlerce kez teşekkür ediyorum,hayatımın son nefesine kadar emperyalizme,amerikan mandacılarına karşı verdiğin mücadeleyi övüp,tüm öğrencilerime anlatacağım,Rahat Uyu. Beni Unutmayınız demiştin,unutmayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 off merak ettim simdi videoyu. telefondan goremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Demokratik açılım adı altındaki teröristlere verilen tavizlerin yarın TBMM'de tartışılacak olması da ayrı bir ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Atatürkiye 2007 English Nutuk Trance Mix ahahah harbi olmamış video Atam yatmaya devam , vizyon yok, araştırma yok mutluyuz, köşeyi nasıl döneriz ona bakıyoruz, selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yarın taksimde anma töreni var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu konu devam edebilir ama http://forum.paticik.com/read.php?66,4421105 konusunda belirttiğim yasaklara harfi harfine uymak kaydı ile. ona göre atacağınız mesajlara özen gösteriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 çok klasik olcak ama Atam ne olur çık şu mezarından da gel tekrar başımıza bitsin şu çilemiz...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 verdiginiz emegin cope gitmesine izin vermiycez atam, sen cok onceden gorup uyardin, bugunleri gordun. biz senin yolundan sasmadan ilerliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Çok özledik ve ihtiyacımız var sana Atam..Kemiklerin sızlıyodur..Merak etme huzur içinde uyumanı sağlayacağız! Rahat uyu Atam izindeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Şu ana kadar her zaman, her hareketimde , kararımda ve görüşümde hep seni örnek aldım ve almaya devam edeceğim. Atam, rahat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. Atam izindeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 HUZUR İÇİNDE YATSIN RUHU ŞAD OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Saygıyla ve özlemle anıyoruz.Ruhu şad olsun. Ekşiden de bonus; "wakabayashi genzo" said: ve evet, 10 kasım 2009 'benim için gayet sıradan bi gün baboli ya' yarışması başlamıştır. 10 kasım'ın kendisi için çok sıradan bir gün olduğunu en başarılı ifade eden 10 genci büyük sürpriz bekliyor. ya da ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Loli-pop said: çok klasik olcak ama Atam ne olur çık şu mezarından da gel tekrar başımıza bitsin şu çilemiz...! Ya gerçekten no offense ama ben de oldum olası atam, sen kalk da ben yatam sözü ve türevlerini anlamamışımdır. Kurtarıcı bekleyen bir millet, millet olamamıştır diyen bir önderdi. O bu ülke için bir şanstı, görevini layığından fazla yerine getirdi. Bırakalım da huzur için de yatsın. Biz de koyduğu hedeflere kendi çabamızla erişelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Eski çağlarda yaşamış olsa halkı tarafından tanrı-kral sayılacak mertebedeki zeka-azim-saygınlık-cesaret-fedakarlık abidesi. Sadece bir devlet adamı ve komutan değil aynı zamanda gerçek bir filozof. Ruhu şad olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Loli-pop said: çok klasik olcak ama Atam ne olur çık şu mezarından da gel tekrar başımıza bitsin şu çilemiz...! Atatürkün elinde sihirli değnek yoktu, elinde ne varsa onunla yaptı bu cumhuriyeti. Atatürkün yolunu izleyebilecek kıvama gelebilirsek, elbette bir Atatürk daha gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 saygıyla anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ayrıca, bugun hepimiz hüzünleniyoruz da ben açıkçası sadece iktidar partisi, yandaş basın ve benzeri organlar istemeye istemeye, sıkıla sıkıla Atatürk'ün resmini koyup "SAYGIYLA ANIYORUZ" diyor ya. oraya "OH BE" yazacakları gün hiç gelmeyecek ya, o yüzden bir huzur kaplıyor içimi ben onlara "İŞTE" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 keske sadece anmakla kalmasaydik da o dediklerin olmak zorunda olmasaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Huzur icinde yatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar