Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dağdan inen teröriste 5000 TL...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dory said:

tc kimseyi incitmemismis,
asker egede yasayani, akdenizde yasayani, karadenizde yasayani nasil incitmiyosa, siz de doydugunuz kaba saygi duyaydiniz da incinmeseydiniz.

kedi mi bu
Mesaj tarihi:
bu şiddetli anlaşmazlıklar bazılarının münazara kültürü eksikliği nedeniyle doğuyor sanıyordum ama görünen o ki durum daha vahim. okuduğunu anlamak konusunda ciddi sıkıntı içinde sanırım kimisi. :/
Mesaj tarihi:
şurda o kadar adam tartışmışsınız. fikrini güzelce anlatan bi sir var ha. sonra adama bok atıyosunuz. sirin karşıt fikrini savunanlar da bişey demiyor, geliyor ya sir e -1 basıyo, ya da -1 basana +1 basıyor.

bişey düşünüyor olabilirsiniz. herkes düşünür de, böyle kalabalık ortamlarda rezil olmamak için biraz bilgi sahibi olun sonra düşündükleriniz söyleyin. herkes yapıyo demiyorum bunu tabi ama herkese yakın bi çoğunluk yapıyor
Mesaj tarihi:
sevgili canola,
ezelden beridir insanlar sir ve 40 haramilerle fikirlerini ortaya koyarak tartıştı, lakin her ne kadar biz o kadar şey söylesek de hiçbirine cevap vermeyip, kırılma noktalarında olayı gözönüne almayıp ona göre birşeyler yazdılar. haliyle herkes bıktı, kimse laf anlatmak için kendini yormuyor zira insanlar laftan anlamıyor. öyle olunca böyle oluyor.
Mesaj tarihi:
ne zaman, nerde, neye cevap veremediğimi lütfen ortaya koyuverin bu suçlamalara girişmeden evvel. sonrasında da ben tek tek kimin hangi sorulara cevap vermediğini yazıcam, bi karşılaştıralım kimin soruları cevapsız kalmış =) hoş, şu topiğe bile baksak sonuç ortada.
Mesaj tarihi:
Ya gerçekten neyin tartışmasını yapıyoruz.
Haber kolpa, konu okunmadan, c/p'lenmiş. Ayrıca içişlerinden yalanlama gelmiş yok öyle birşey diye. Okumadan post atanlar fail oldu, kusura bakmayın.

Ayrıca yürürlükte olan bir terörden mağduriyet yasası var. O Mahmurda yaşan mültecilere acısanız da, vay vatan hainleri, pkk sempatizanları, batıya el açanlar da deseniz ortada bir gerçek var: Dünyada hiç kimse köyünden, toprağından, vatanından çok kopmak istemez. Bu adamların yeri yurdu, köyü, evi barkı yok muydu ? Hangi nedenlerle bunları terkedip mülteci hayatı yaşamak zorunda kaldılar ? Sonuçta bu adamlar terör mağduru oldular mı, olmadılar mı ? Geri dönecekleri zaman, devlet yardımı olmadan bu adamlar nerede barınacak, neyle geçinecek ?

Eğer kürtler GTFO zihniyetinde olan biri değilseniz görmeniz lazım, bu Mahmur kampı hem devlet açısından hem orada yaşan mülteciler açısından gerçekten acı bir durumdur. Bir tarafta bir ülkenin binlerce vatandaşı belirli sebeplerden kaçak olarak komşu ülkeye sığınıyor, bunu devlet engellemiyor veya engel olamıyor.
Mesaj tarihi:
Şimdi paticikte haber şöyle okunur ;

*önce başlık okunur*
said:
"Dağdan inen teröriste 5000 TL"

*arkasından haberin ayrıntılı kısmı , detayı da şöyle okunmaz*

*rage on*

said:
........... .... -- -- ........... ... ------ .... ---
................ .......... .......... --- .........
.................... ......---------- ........... -- !! *error*

Resmen utandım , bir de üste çıkıp hala inat ediyorlar e yuh dedim. Ya okumadan aynen yukardaki gibi davranıyorlar bu vahim bir durum ya da okuyorlar ya da okuyamıyorlar o daha da vahim bir durum.

Haber kendi zaten ayrı bir amele , başlık ve içerik kel alaka.

not: Ben şimdi anladım neden yılmaz özdilin çok beğenildiğini bu forumda. Adam elinden geldiği kadar basit , polemik ve demagoji yaparak yazıyor. Tam bizim "rage on" takılanlar için.
Mesaj tarihi:
fastreloader said:

sevgili canola,
ezelden beridir insanlar sir ve 40 haramilerle fikirlerini ortaya koyarak tartıştı, lakin her ne kadar biz o kadar şey söylesek de hiçbirine cevap vermeyip, kırılma noktalarında olayı gözönüne almayıp ona göre birşeyler yazdılar. haliyle herkes bıktı, kimse laf anlatmak için kendini yormuyor zira insanlar laftan anlamıyor. öyle olunca böyle oluyor.

e biz de aynısını yapalım, sizinki can da bizimki patlıcan mı? sonra şikayet etmeyin ama.
Mesaj tarihi:
Haber kolpa çıksın çıkmasın, ben bizzat Hoca Efendi'nin medyasından c/p yaptım, yorum yapmadım olayı olduğu gibi aktardım. Yalan çıkmış olabilir. Soytarılığın, bok atmanın lüzumu yok. Paylaştım, oturup tartıştınız, fikrimi de bildirdim.
Mesaj tarihi:
estel anorien doğru noktalara değinmiş, ben de isim vermeden birkaç şey diyeceğim bu konuda. Forumda sivri takılanlar, her konuda en zayıf argümanları seçip kendi düşüncelerini onun üstüne kuruyorlar böylece söylediklerine haklılık kazandırıyorlar. Doğal olarak her konuda kapsamlı fikirleri olmadığından birçok defa sağlam fikirlere ya bulaşmıyorlar ya da postun ana konusundan alakasız bir noktaya tutunuyorlar. Amaç fikrini ifade etmekten ziyade "siz yanlış biliyorsunuz" u gösterme çabası olduğundan sözde tartışma var. Bunlarla diyaloga girmeye kalkınca da konu sapıyor, demek istediğim paticik ve benzeri forumlarda günlük siyaset gibi konular çoğunlukla bu işin ehli olmayanlar tarafından yürütülüyor o zaman genel tutum hoşuna gitmedi mi, oradan yanlış, abartı veya bilinçsizce sarf edilmiş bir laf gözüne kestir "hayır o öyle değil" diye lafa gir. Amaç ne çok merak ediyorum tatmin mi acaba?
Mesaj tarihi:
İnsanlar sanki haberi ben yazmışım, başlığı ben koymuşum gibi konuşuyorlar. Sadece haberi kaynak gösterip buraya taşıdım o kadar. Ama sanki böyle değilmiş de, haberi ben hazırlamışım gibi konuşmak soytarılık, bok atmak.
Mesaj tarihi:
eldar said:
Amaç ne çok merak ediyorum tatmin mi acaba?

her insan doyuma aynı yöntemlerle ulaşamayabiliyor, bununla dalga geçmek ayıp değil mi? :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...