_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Tarihe geçecek maç Fransa'da oynandı... Fransa birinci liginde Marsilya deplasmanda 4-2 öne geçtiği maçta Lyon ile 5-5 berabere kaldı. Lider Bordeaux'nun kaybettiği haftada Lyon evinde Marsilya ile berabere kalarak puan farkını bire indirdi. Marsilya karşısında son 10 dakikaya 4-2 yenik giren Lyon, Lisandro Lopez'in üç dakika içinde attığı gollerle beraberliği yakaladı, 90'da Michel Bastos'un golüyle de öne geçti. Hakemin bitiş düdüğünü çalmasına saniyeler kala Lyon'un savunma oyuncusu Jeremy Toulalan top kendi ağlarına yolladı ve karşılaşma 5-5 sona erdi. Lider Bordeaux deplasmanda Lille'e 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Evsahibinin gollerini Yohan Cabaye ve Florent Balmont kaydetti. Bordeaux bu yenilgiye rağmen 25 puanla zirvede ancak en yakın takipçisi Lyon ile arasındaki puan farkı bire indi. Auxerre 23, Monaco 22, Lorient ve Montpellier 21'er puanla sıralanıyor. 19 puanlı Marsilya, 20 puanlı Valenciennes'in ardından sekizinci sırada.Maçın özeti için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Fena bi maç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu maça alt oynayan var ya ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tüm ligde bir sezonda atılan kadar gol çıktı ssdfsd 2.5 üst oynayacaktım da korktum fransa lan demiştim,fransa evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dakika 13'te 2-1 olmus zaten skor.. takimlar ne kadar rahat gol yedigi oradan belli olmali =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hatta buyrun http://www.youtube.com/watch?v=gPsa0Y0bTz8&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Yalnız Fransa Ligi'nde 5 gol atıp maç kazanamamak nasıl bir duygu, merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu fransızlar harbi salak ya. boşuna dalga geçmiyolar bunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 lyon'un kalecisi de tam yetoymuş. topu tokat manyağı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 nesi inanilmaz bunun? ben hemen inandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Jeremy Toulalan savunma oyuncusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 toulalan 10+ oynamış maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Abi marsilyanın 4.golünde ön direkteki lyonlunun kalecisine verdiği tepkiye bakın yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abi o no-name zenciler yok mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 buna beraberlik oynayıp kuponu 4-2 de yırtmak vardı. dakka olmuş 80 küsür skor 4-2. ben yırtardım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben oynadımda başka maç yüzünden yırttım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abi yalnız o penaltı atılırkenki kamera muhteşem, daha önce görmemiştim. hepten oyun gibi aralarına sarkmış kamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Eskiden bi yağlıparmak Barthez vardı,Llorisi görünce aklıma geldi :)..Fena kaleci de değildir ama şu maçta yediği goller,daha doğrusu attığı goller Barthezi de bizim Hayrettini de geçicek cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Adamlar ne vursa girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nameless said: lyon'un kalecisi de tam yetoymuş. topu tokat manyağı yaptı yeto dediğin adam hugo lloris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Or1on said: Yalnız Fransa Ligi'nde 5 gol atıp maç kazanamamak nasıl bir duygu, merak ediyorum. peki 5 gol yiyipte yenilmemek nasıl bi duygu acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Orada kastettiği Fransa Ligi gibi gol atılmayan bir ligde 5 gol atıp da kazanamamak:)... Baya kısır fransa ligi gol konusunda,geçmiş yıllarda müthiş rekorları var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar