Regalya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Canım sıkıldı 1manga forumlarındada gördüm Sizin favori 2. kaptanınız kimdir ? neden ? Mangadan spoiler verirseniz taglamayı unutmayın ltf. Yachiru gönüllerin birincisi zatende benim favorim Kira emo olsada kidou/kılıç ustalığı ve liderlik vasıfları dikkate değer üstüne shikaisi azcık overpowered hisagi kadar cool görünüşü olmasada yinede iyi pozlari var Kiranın Tecavüzcü Coşkun bakışı (tu) kira resmi Gkgokhan dan alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben de kiracıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 HHAAAAAAVIIIRRRRUUUUU ZABIMARUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 valla aynı regalya gibi düşünüyorum, yaçiru-çaaaannnnnn ile kira arasında karar veremedim şu anda. tetsuzaemon'un azami fedai kişiliği eğlenceli kendinin bir numarasını göremesek de. kaptanlarda olduğu kadar kesin net favorim yok doğrusu, biraz daha düşünüp öyle oy atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben momo hinomari dedim, ismi daha bi samimi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Matsumoto 2tane nedenim var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Salkım Hanımın Taneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Matsumoto nun Toushirou yu sinir etmesi bile benim için yeterli bi sebep cok komik oldugu kareler var cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Memeler baş kaldırmış, memeler baş kaldırmış. Kavuşmuyor düğmeler, kavuşmuyor düğmeler Matsu matsu motooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 http://th01.deviantart.com/fs4/300W/i/2004/233/e/e/Bleach___Kenbachi_and_Yachiru_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hisagi kara saçlı ichigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Virus said: Matsumoto 2tane nedenim var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bende oyumu nemudan yana kullandım mini etekli canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hippiyle hasta tayco tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tayço lvl olan tek fukutayço kiradır ki wabisuke isimli alamet-i farikasi ile ilk bankai actigi gun assassin of gotei 13 lakabini soi fon yengenin elinden alacagi gundur en favori ise acik ara farkla 69 kid hisagi dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hinamori-hisagi-kira gelecegin cilgin uclusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Kira dedim ama Matsumoto diye haykırıyor içimdeki milfhunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Fillerların Taçsız Kralı Kira Tabiiki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Yachiru tabiiki ama matsumotoda arkdaşların verdiği sebeten dolayı 2. :) Bu arada Yachiruyu savaşırken görmezsem gözüm açık giderim ... Hatırlarmısınız bilem İchigo ile Kenpachinin ilk kapışmasında bi lavuk gelip yuchiruya capatanlar toplantısı var gibi bişey demişti yuchiru orda çok karimaydı yavs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 evet ben de kararımı verdim, hiç ekşın yapmadığı halde: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ben de Yachiruya oy verdim.Shinigamizukaın esas yıldızı.Bütün tayçolara kök söktürüyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Görüntü kötü ama yinede sahne pek bi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Haha evet bu sahneyi diyorum .. süper yavs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hinamori> sorunlu kadın iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Kira (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar