Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ya 5 yıl önce herkes ergen liseliydi, arada Üniversiteliler vardı ihtiyar cinsinden, şimdi Noldu, Evlenenler, çoluk-çocuğa karışanlar vs:( :D Maşallah, Vatana Millete kendine hayırlı olsun:D(klasik güzeldir:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 amanin TEBRIKLER LAN yanniz bigisayardan uodan falan uzak tutun sonra mazallah nerd olur ahaha cook coook tebrik ettim optum ikinizide, antalyaya ugrayabilirsem bi ziyaret edicem hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Oha gratz. Pati cok uretken bir yili yasiyor gercekten. Helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Analı babalı işşalllaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tebrikler :> sağlık sıhhat mutluluk bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 oha çok tatlı yaa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Tebrikler, mutluluğunuza mutluluk katar umarım.. Kova burcu mu doğacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 vay be nerden nereye ^_^ tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tebrikler! sağlıklıca büyüsün, last standler cast etsin, hydralar kessin inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tebrikler anali babali buyusun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tebriklerimi iletiyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 gratz wendigocuğum gratz diabcığım. allak analı babalı büyütsün inşallah. tüm güzellikler ikinci nesil patilerle olsun. diab'a da annelik pek yakışmış. tekrar tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sağlıklı doğup mutlu büyümesi dileğiyle. gz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Axel Rüzgar Tibet Şubat Bunu görünce tutuldum bir an, Tibet soyadı değil mi, Şubat da nedir, Ispanyol da değil bu insanlar allah allah gibisinden. Sonra geçti çok şükür beynime kan gitti ehah. Çok fena kutluyorum, ve oha yani diye de ekliyorum, daha dünmüş Istanbul'a mı gelsek Antalya'da mı olsak tartışmaları gibi geliyor. Şimdi çocuk mocuk. Acayip. //Rüzgar güzel isim ama hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben de ona kitlenmiştim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Axel mi? ille gevur adini koycaksiniz yani =p bare Aksel olsun, ya da HUSEYIN. ilk mesajda helecandan tebrik mebrik yazmamisim, her detayi istiyorum diyen adam gibi olmusum, olmamis. TEBRIKLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Anaaaaa allah anali babali buyutsun :) Axel boyle kuzey almanya, iskandinavya falan ismi degil mi ama, siz Fransa'nin neresindensiniz Diab Hanim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 rüzgar güzel isim, maaşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben sizi görünce niye çok imreniyorum yaw.. oğlan yakışıklı kız güzel, ikiside uocu :) aile kurmuşlar çocuk geliyor, çocuğun ismi harika seçilmiş kardeşim herşeyi bu kadar kusursuz yapmayın ! PS : şaka bi yana allah analı babalı büyütsün adınıza çok mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tebrikler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 fırtına koysaydınız eheh hayırlı olsun, sağlıklı analı babalı dedeli ananeli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 allah analı babalı büyütsün, vallahi ikinci nesil geliyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Tebrikleer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 allah anali babali büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar