Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 çünkü sabri aynı sabri ve yeteri kadar eglendik. baydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Sabri'nin kazmalığı çıldırttığı olmuştur ama sabri muhabbetini uzatmak da özentilikten başka bir şey değil . birileri sabri sucks muhabbetine giriyo , millet de işte sırf eleştireyin karizmatik görüneyim falan ayağına bi tarafını çıkarıyor muhabbetin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 evet evet kesinlikle 3-4 senedir bi işe yaramamasını önemsemiyor kimse. sadece cool olmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 genelleme yapmak istemedim , ona yorman da ayrıca komik . Sabri kral diyo vaaz vermiyoruz burda elbette dünya standartlarında bir adam değil ama her konuda olduğu gibi ironi yapmaya çalışan özenti gençlik bu konuda da gayet işin bi tarafını çıkardı yani , onu anlatmak istemiştim . Bana göre Türkiye'deki en iyi sağ bek . Yavaş yavaş çıldırttığı kazmalıktan da kurtuluyor. Benim için gayet yetersiz bir lig süper lig, bu lig için en iyisi bu . Sanki Galatasaray'ın son yıllardaki başarısızlığın tek suçlusu bu adam . hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 cool olmak ne alaka abi adam 5 senedir top oynamıyo iyi oynadığı her maçtan sonra gidicek haberleriyle içim içime sığmıyo benim kurtulucaz diye. şu yıl oynadığı 3-5 maç onları telafi etmiyor benim için, şu an şu dakka satsalar niye sattılar süper oynuyodu bu yıl sabri demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Sabri ne güzel atmış lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sostizm said: Sabri alayları, acımasız eleştrileri duymuyorum artık??? ne oldu??? Sabri bu ülkenin en iyi futbolcularından biri miymiş? efendim?Turgay Şeren'ı çağırıyorum bu yoruma cevap için. Ali Sami miydi adınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sabri ülkenin en iyi futbolcularından biri evet. en iyi futbolcunun benim olduğum bir ülke tanımı yapıyorum, ÜLKE = {Fizban, Sabri, Holy} diye. en iyi futbolcular listesine giriyor. bu arada ilk yarıdaki penatlıyı hakem bariz korktuğundan çalamamış, arda'nın attığı golde de çok komik iki kez düşüyo defans oyuncusu ehue. bi de kaleci hakeme deli işareti yapıyor sarı karttan sonra, ikinci sarının çıkması lazımdı kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sabri gol attı türkiyenin en iyi sağ beki artık KRAL SABRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 balon said: Bana göre Türkiye'deki en iyi sağ bek . Yavaş yavaş çıldırttığı kazmalıktan da kurtuluyor. Benim için gayet yetersiz bir lig süper lig, bu lig için en iyisi bu . Sizin liginiz de yetersiz mi fizban? ya da hepiniz sağ bek misiniz? öyleyseniz top sektirin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 adam pas veremiyo daha en iyi sağ bek oldu helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 db basladi QQya maraton roportajlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 serkan balcı dahi sabri'den daha iyi bir sağ bek. meziyet koşmaksa, 10 sabri hızında koşuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 serkan balcı tabiki iyi sabriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sabri > gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kazim>sabri>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kazım>all>sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sabri sabri sabriiiiii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Kral sabri.. Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi sağ bekii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 maçın adamı sarbiiiiii edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 SAAAARRRBIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 mesajda verdi basin toplantisinda aslanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben kaçırdım ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 turkiye cumhuriyeti, diyarbakir, kahrolsun pkk, hepimiz kardesiz tarzi seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sabri-serkan balcı karşılaştırmasında kim daha iyi oynar bişi demem ama sürat olarak serkan=10.sabri falan değil kusura bakmayın.depar konusunda sabri alır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar