Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dersimiz Atatürk

Lucky Strike

Öne çıkan mesajlar

Baktım konu açılmamış,teaser'la beraber açayım dedim,merakla bekliyorum şimdiden.

Vizyon Tarihi: 19 Mart 2010
Tür: Türk Filmi
Yapım: Türkiye
Dil: Türkçe
Yönetmen: Hamdi Alkan

Internet Adresi: http://www.dersimizataturk.com/
Dağıtımcı: Cinefilm
Yapımcı: Mint Yapım

Oyuncular: Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Doğa Rutkay

Senaryosunu Çılgın Türkler ve Diriliş kitaplarıyla fırtınalar estiren, Atatürk ü ülkemizde en iyi araştırmış, en iyi anlamış ve şüphesiz en çok seven yazarlardan olan Turgut Özakman ın kaleme aldığı, yapımcılığını Birol Güven ve Serkan Balbal ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan ın yaptığı, Dersimiz Atatürk filminin çekimleri başladı.

Sosyal ağlarda paylaş

"Lucky Strike" said:

Baktım konu açılmamış,teaser'la beraber açayım dedim,merakla bekliyorum şimdiden.

Vizyon Tarihi: 19 Mart 2010
Tür: Türk Filmi
Yapım: Türkiye
Dil: Türkçe
Yönetmen: Hamdi Alkan

Internet Adresi: http://www.dersimizataturk.com/
Dağıtımcı: Cinefilm
Yapımcı: Mint Yapım

Oyuncular: Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Doğa Rutkay

Senaryosunu Çılgın Türkler ve Diriliş kitaplarıyla fırtınalar estiren, Atatürk ü ülkemizde en iyi araştırmış, en iyi anlamış ve şüphesiz en çok seven yazarlardan olan Turgut Özakman ın kaleme aldığı, yapımcılığını Birol Güven ve Serkan Balbal ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan ın yaptığı, Dersimiz Atatürk filminin çekimleri başladı.

bold olan kısımlara ilaveten en çok paranın burada olduğunu bilen diye ekleyeyim. ha bi de masonlar ve akp (akpliler) tarzı bir başlık var bunun yanında...
Sosyal ağlarda paylaş

yönetmen hamdi alkan.. evet o biraz soru işareti bıraktı kafamda.. ama sonuçta mahsun kırmızıgülün yönettiği filmlere de insanlar izlemden önce oğa mahsun ıyhh demişti. adam bi film yaptı, herkesi ağlatı.. o yüzden yönetmede şu nokta da çok da takılamıyorum.

atatürk mahyajını çok sağlam yapmışlar. bazı sahnelerde yapmacık durmuş ama bazı sahnelerde yok artık gerçekten o dedirtmiş.. ses konusunda bence bir problem yok.. atatürkün kendi sesi daha cırtlak.. ses önemli değil. şekil güzel olsun yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Makyaj olmamış bence, maske çok belli oluyor.
Ayrıca Çocuklar Duymasın Birol ile Reyting Hamdi gibi çocuk komedisi yapanlar işin başındaysa DVDsi bile izlenmez bu filmin, git Yandım Ali'yi falan izle daha çok milli duyguların kabarır. İşten anlamayan tiplerin para için böyle hassas mevzuları kullanması hoş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...