Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Baktım konu açılmamış,teaser'la beraber açayım dedim,merakla bekliyorum şimdiden.Vizyon Tarihi: 19 Mart 2010 Tür: Türk Filmi Yapım: Türkiye Dil: Türkçe Yönetmen: Hamdi Alkan Internet Adresi: http://www.dersimizataturk.com/ Dağıtımcı: Cinefilm Yapımcı: Mint Yapım Oyuncular: Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Doğa Rutkay Senaryosunu Çılgın Türkler ve Diriliş kitaplarıyla fırtınalar estiren, Atatürk ü ülkemizde en iyi araştırmış, en iyi anlamış ve şüphesiz en çok seven yazarlardan olan Turgut Özakman ın kaleme aldığı, yapımcılığını Birol Güven ve Serkan Balbal ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan ın yaptığı, Dersimiz Atatürk filminin çekimleri başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Yönetmen: Hamdi Alkan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Birol Güven :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Tip süper olmuş ama o rolü kotarabilmek için ses de lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Cassiline said: Yönetmen: Hamdi Alkan :( http://badattitudes.com/MT/homer-simpson-5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 "Lucky Strike" said: Baktım konu açılmamış,teaser'la beraber açayım dedim,merakla bekliyorum şimdiden.Vizyon Tarihi: 19 Mart 2010 Tür: Türk Filmi Yapım: Türkiye Dil: Türkçe Yönetmen: Hamdi Alkan Internet Adresi: http://www.dersimizataturk.com/ Dağıtımcı: Cinefilm Yapımcı: Mint Yapım Oyuncular: Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Doğa Rutkay Senaryosunu Çılgın Türkler ve Diriliş kitaplarıyla fırtınalar estiren, Atatürk ü ülkemizde en iyi araştırmış, en iyi anlamış ve şüphesiz en çok seven yazarlardan olan Turgut Özakman ın kaleme aldığı, yapımcılığını Birol Güven ve Serkan Balbal ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan ın yaptığı, Dersimiz Atatürk filminin çekimleri başladı. bold olan kısımlara ilaveten en çok paranın burada olduğunu bilen diye ekleyeyim. ha bi de masonlar ve akp (akpliler) tarzı bir başlık var bunun yanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 "Lucky Strike" said: Yönetmen: Hamdi Alkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 makyaj başarılı, yunan bayrağı sahnesini merak ettim. aklıma gelince duygulandırdı gene olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 filmle ilgili bütün kriterler film inanılmaz popülüst olacağını gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yönetmen hamdi alkan.. evet o biraz soru işareti bıraktı kafamda.. ama sonuçta mahsun kırmızıgülün yönettiği filmlere de insanlar izlemden önce oğa mahsun ıyhh demişti. adam bi film yaptı, herkesi ağlatı.. o yüzden yönetmede şu nokta da çok da takılamıyorum. atatürk mahyajını çok sağlam yapmışlar. bazı sahnelerde yapmacık durmuş ama bazı sahnelerde yok artık gerçekten o dedirtmiş.. ses konusunda bence bir problem yok.. atatürkün kendi sesi daha cırtlak.. ses önemli değil. şekil güzel olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 insanların ağlamaları çok önemli bir kriter değil açıkçası, sokak çocukları hakkında bir film yaparım gene ağlar millet. kaliteli değil filmler. hamdi alkan ı bilmiyorum ne yapar ne der, birol güven konusuna takıldım ben. aynen yukarıda denildiği gibi çok popülist olacak film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 birol güven kötü, film aşırı didaktik olacaktır, hakkaten ders izler gibi izleriz filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 of çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Makyaj olmamış bence, maske çok belli oluyor. Ayrıca Çocuklar Duymasın Birol ile Reyting Hamdi gibi çocuk komedisi yapanlar işin başındaysa DVDsi bile izlenmez bu filmin, git Yandım Ali'yi falan izle daha çok milli duyguların kabarır. İşten anlamayan tiplerin para için böyle hassas mevzuları kullanması hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Cons said: of çok kötü. Ataturk var lafini geri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Birol Güven + Hamdi Alkan. Instant kill combosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 direk mustafa'yı beğenmeyen kitleye oynamışlar bu nedir ya atatürk üzerinden rant buna denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Dersimiz Atatürk bu film yasaklanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar