Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şizo alert


zeawee

Öne çıkan mesajlar

said:
SELAMUN ALEYKUM ARKADASIM OYUN BOZUK CIKTI YUKLEDIM EKRAN DONDU SONRA OYNADIM OYUN KAPANDI TEKRAR SILDIM YUKLEDIM BU SEFER CALISMADI MOR EKRAN HATASI VERIO SIZCE NEDEN NE YAPMALIYIM BU ARADA OYUNU BITIRDIM ELLERINE SAGLIK ARKADASIM


oyun indirilen bi sitede biri böyle bişey yazmış çok güldüm:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ABİ ADAM ŞAKA DEĞİL VALLA GERÇEK YAAA AHAHAH bu mesajı borderlands için yazmış adam.. admin ne diyon yaa şizomusun diye silmiş mesajı:D

başka mesajları da var;

said:
bU oYUNU yAPANIN bURAYA gETİRİP kOYANIN eLİNE kOLUNA eMEĞİNE yÜREĞİNE sAĞLIK gERÇEKTEN aMA gERÇEKTEN mÜTÜŞ oYUN. yANNIZ aRABA oLARAK dOĞAN vE şAHİN' dE oLMALIYDI oYUNU yAPANLARI kINIYORUM. bİRDE bENDE oYUN çOK gAZA bASINCA hATA vERİYOR 0X2F20ACB nOT fOUND dİYÜR. nE yAPMAK LAZIM AJAVA?


said:
bu oyun bozuk mu arkadaşım indiriyorum 99% da kaldı error veriyor. Yüklerken not found hatası verdi oyunda donmalar oluyo sesler çıkmıyor grafikleri beyenmedim sizdede aynızı oldumu neyapmak lazım ben simdi napıyım neks çıktı ona nekse bastım yes no çıktı yes dedim ekran kapandı ?


said:
BU OYUNUN başka versiyonları yokmu niye bozuk herkezde yeniden mi çeksek nayapsak napacaz şimdi ? görüntü bende bozuk ekran kartım güzel saifr 4890 oc versiyonlu neden bozuldu bu oyun virüz taramasıda yapdım virüz bulunamadı dedi format mı atsam acaba?


said:
sağlam torrent linki yok mu bu oyunun bi zahmet verin. torrent den deniyorum cok yavas indiriyo. sağlam torrent bilen varsa versin kendisine çok pis dua edicem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...