Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dark & Light fail olmasa çok güzeldi , Betasında böle dağın en tepesine çıkıp ortamı izlemiştim. Çok güzeldi valla.
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 DnL betasi fail otesiyde zaten neyini begendin ki.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 arcane said: Mortal'ı pek bildiğim söylenemez yani başka sevmediğim birşeyler de vardır mutlaka ama MMORPGlerde first person sevmiyorum, evet. Bu oyun epey bir UO klonu gibi duruyor ve ben UO çok severim :D şu an MO baya bi UO hissi verecek gibi iice kalabalıklşiao ortam biraz indie betası olduğundan buglar ıvır zıvırlar olsa da eğlenioz baya ama dediin gibi FPS sevmiosana yapacka bişey yok, ben de bi kaç arkadaşa gösterdim böle atmosferi vs beğenip, "yok abi FPS olmasa oynardım" dediler zorlamadım =)
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 atmosfer guzel mortalda, ozellikle mortisten cok balta caldim.
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bana gelmemiş zaten başvururken sitesi patlıyordu. Testerlara inv. veriyorlarmış, gelirse bana yollayın 1 tane plix :D
Gangren Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Sanırım var bende bir invite, ÖM atsana mail adresini :p Master account yaratırken detayları giremiyorsun yalnız, öyle bir bokluk var. Bir de SS'lerden birinde, adam bi tane inek targetlamış, sanırım (dikkatli bakmadım) unit frame'in altında yazıodu :p
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Attım, eyvallah. Evet master account güzel olmuş ama o da patlak. Oyun alpha gibi birşey orası bariz zaten ama patch notes'a bakıyordum said: You can now rotate buildings with the scroll wheel when you are placing down your deed Bildiğin UO <3
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 var mı giren oynayan vs, bi rapor versin bakalım nasılmış die
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 olm gordugunuz her mmoya mousela kosuyosunuz.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 amme hizmeti yapıyor adamlar elleşme.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi mmo seven adamlarız, bu konuda bi açlığımız var. merak ediyoruz hele böle SANDBOX denemeleri daha ilgimizi çekio gidip bi Star Trek online a koşmadım mesela yanından geçmedim bu tarz oyunları merak edio insan çünkü burda amacımız paticik olarak toplanıp oynayabileceğimiz bi oyun bulmak eski UO günlerindeki gibi ^_^_^_^
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi alayi patato bu oyunlarin, denemeye bile gerek yok.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 işte zaten bunu denemiorum ben millete soruorum nasılmış ne değilmiş die, başkaları da atiorum Mortal Online'ı denemio, biz sölüoruz şöle şöle die ortam bu şükrücüm!
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Aki sende farklı bir şeyle oynayıp patiye katkıda bulun hadi.
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Account details'da patlayan varsa hepsine XXXXX yazdım, sistem kabul etti.
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Oyun çok ilkel ama tam UO. İlk dövüşümde ördeğe ölüyordum lol.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ördek deyip geçme çok pis gagalıyorlar.
Efsun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ben betaya kayıt felan olmadım ama bana da gelmiş. Denemeye değer mi diye düşünüyorum.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ben en son girdiğimde denemeye değmeyecek haldeydi. Devamlı yama çıkıyor ama aslında birşeyi yamalamıyorlar, oyunu yapıyorlar çünkü oyun betalık halde bile değil.
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 oyun 1 ekimde paralı oluyormuş ve şuan open beta var. Hazır paralı olmadan bi deneyelim neymiş ne değilmiş.
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sandbox didiler, uo gibi didiler atladım. bakalım nasılmış.
Öne çıkan mesajlar