Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yeni bir sandbox denemesi http://dawntide.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Betaya kaydoldum bakalım. Neymiş görelim, adamlar ne varsa koymuşlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Beta'ya girdim de oyunu oynamak bile mümkün değil. Yanlız uo gibi yere istediğiniz her türlü eşyayı atabiliyorsunuz o hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aa bahsetsene biraz ya, nasl kaptın accountu öle hemen =) combat sistemi kötüymüş galiba öle okudum, craftingi falan güzel diolar. nedir grafikler nasıl sesler nasıl animasynlar nasıl vs interface nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Abi 5 dakika bile oynayamadım şu an durumu o kadar berbat. Gittim bi agaç kestim, odunları yere koydum, yerde odunlar gözükünce vaauv dedim fakat yerden geri alıp inventory'e koyunca oyun crash etti ben de oynamayı bıraktım. Kontroller ve combat çok kötüydü yani onları deneyemedim bile, bir kaç ay geçsin tekrar girer oyunu denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hueuhe iimiş ya bi de working as intended falan firmanın adı böle direk geyiine kurulmuş 2-3 arkadaş şirketi gibi. Hani bu kadar şey düşünmüş adamlar da altından nasıl kalkacaklar ço kgarip. Böle daha çok emek isteyen şeyleri küçük şirketler denio ya çok üzücü. Şöle parası olan bi şirket gelip yeter lan sandbox yapıcaz diip yapsa keşke hayrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 para getirmeyen şeyi niye yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Her ne kadar hüsran üstüne hüsran olsa da hala bu tarz oyunlara yönelen firmalar olması beni mutlu ediyor. İnanıyorum bir gün kotaracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 oyun daha alpha da siz onların beta1-2 yazdıklarına bakmayın daha çok yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Niyeyse ben de kaydoldum. Güncel başlıklarda gördüm çok da sıkıldım kaydolmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 aiona ne oldu lan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Betaya kabul etseler de amacsiz crafting yapsam.. Ozledim Darkfall'dan beri dogru duzgun craft yapmayi.. AION'u baslarken zaten oyle "begenmiyordum", level 43'e geldim, artik nefret ediyorum. Tek oynama nedenim baska alternatif olmamasi ve askere gidene kadar cok bos vaktimin olmasi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bunun da animasoynlar vs grafikler çoook amatör ya sabancı universitesi graphical design dersi öğrencisinin hocaya sunduğu oyun ödevi gibi asd ama bakalım tabi gameplay ii leşirse neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hic umut yok bu oyunda. bosuna beklemeyelim. kisacik videolardan belli ne olacagi. next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ne yuce ve bilge kisilikleriz di mi ya.. Daha alpha asamasinda oyunun hicbir halt olmiycagini anlayip, direk gomduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 arkasinda buyuk sirket olmayan bir tek mmorpg oyunu yok basarili olan. sanirim kucuk firmalarin boyunu asiyor (eve haric oda 100 de bir) bu tur oyunlarin uretimi ve devam ettirilmesi. arti sitesi, forumlari, videolardaki animasyon, savas gorunumu gibi onlarca sebep var bu oyunun basarisiz olacagina dair. zaten 10 senedir basarili olmus mmo sayisi 10 u gecmiyor. illaki oynamak ya da alpha olmasi degistirmiyor sonunu bu oyunlarin. mmo olacak oyun daha alphasindan belli ediyor kendini. guven bana sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 olm fantastik birşey tabiki çıkmaz da yok işte lanet sektörde sandbox oyun yapan adam yok mecburen sandbox rüyasını böyle kovalıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sandbox oynamak isteyen biraz disini sikip ogrenip Eve online oynasin. Elbette, UO ile mmorpgyle tanismis olan herkes sandbox taraftari,adamlarda bunu bilip bunun uzerine gidiyorlar, fakat bu basarisiz projeler o kadar arttiki D&L Darkfall Mortal gibi , insanlar sandbox adi gordumu vaporware demeye basladi, yapamiyacak adam yapmasin, yada mortal online darkfall ve bu ekipler bir araya gelip adam gibi oyun cikartsin. sonucta film sektoru kadar buyuk bir sektorden bahsediyoruz, independant firmaysan, ona gore artistik oyun yapacaksin, yoksa sand box diye cop adam koymak amatoruz ama cok eglenceli olm demek yetmiyor. Sandbox oyuncusu abartili grafik beklemiyor ama, iyi birer bahcivan istiyor (GM), yapimcilar oyunu cikarttiktan sonra ilgi gostersin vs vs. Ayrica bu paragoz oyun yapimcilari CCP den ders alabilir, bak adamlar beles expension cikartiyor, demekki imkagansiz degilmis(baska yerden geciriyorlar mi? geciriyorlar, ama illa zorunlu degil o servisleri kullanmak). Yillardirda WOW a ragmen ayakta kalan tek MMORPG, demekki oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 CCP şu hani bi tane oyun çıkariodu ya dust bilmemen miydi neydi EVE online ı etkielyecek vs diodu , supply gödneriodun gezegenlere onu mesela düzgün MMORPG yapsa, EVE ONLINE la birleştirse aralarında geçiş yapabileceğin. Dünyanın en mükemmel MMORPG si olabilir hehe eve online ın sistemi harika vs çok detaylı çok güzel sistemi var da işte , hani ben illa orta çağ contextinde geçsin de demiorum fakat eve online browser based oyun bile olabilir . Biraz daha real time ve karakterini görebilecein bi oyun olsa eminim şu an kinden çok daha adam toplardı. Ben çok başladım bıraktım eve online ı hep bu düşüncelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 beta inviteları datıılıo bu aralar bana mail geldi beta 2 iin var mı girip bakan oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dus 812 di sanırım, dust 1 sayı işte. O FPS battlefield gibi. sadece Evenden oraa ekipman ve kaynak gitmiycek tam terside olucak. altta savasları kazanıp gezegenı ele gecirip toprak falan sağlıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Crafting isteyenler Fallen Earth'ü denesin. Ultima'dan sonra böyle güzel crafting görmedim. SWG oynamadığım için bilmiyorum ama onu oynayanlar da hem oyun dinamikleri hem de crafting yönünden çok benzerlik olduğunu söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Oha ne kadar süper bir oyuna benziyor bu. Tamam videolar bariz alpha ama ardındaki fikirler süper. - 3rd person - skill sistemi - crafting - detaylı statlar - gemi Interface şahane olmasa da temiz, son çıkan sandbox oyunlarda resmen facia. Craftingde skill artmayınca ne kadar ilerlediğini görebiliyorsun. Create all var. Videoda sorunlu dursa da gemiye binebilmek gibi birşey var. Adam kuzu kesip kebap yaptı. Combat desen melee pek bir ability yok gibi duruyor, onun dışında gayet standart, öyle atlayıp zıplayıp atraksiyona girmiyorsun. Tam bana göre gibi duruyor. Umarım patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 baklaım baya ilkel durumdaymış o da şu an mortal ın fps olmasından dolayı haz almiodun di m isen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mortal'ı pek bildiğim söylenemez yani başka sevmediğim birşeyler de vardır mutlaka ama MMORPGlerde first person sevmiyorum, evet. Bu oyun epey bir UO klonu gibi duruyor ve ben UO çok severim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar