Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age : Origins

mono

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
kontroller ilk başta bana da karışık geldi, karakterleri yönlendirmek falan değil de hızlı menüleri ve neyi nasıl yapacağımı tam çözemedim fakat alıştıktan sonra tıkır tıkır yapmaya başlıyosun bi sorun olmuyo. Fps gibi nişan almanı gerektiren vs. bişey olmadığı için zorlayacağını sanmıyorum, bi de oyunda sürekli pause yapılabildiği için daha da kolaylaşır.
Yalnız ondan ziyade bi başlıkta öyle diyalog bilmemne sevmiyorum dediydin, o zaman beğenmeyebilirsin işte oyunu. diablo vs. tarzı hack n slash bir oyun değil o yüzden.

kaçakçı dedğim de yazıcıoğlu civarında jelatinsiz sıfır (:S) oyun satan yerler ya :D bi numarası yok, ordan aldığım için yazdım. 90 liraya aldım da pazarlık yapılabilirdi de gayet. Shopto fiyatıyla aşağı yukarı aynı oluyor galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...

Şu ilk Dragon Age'i bitirememiştim. Şimdi biraz vakit bulunca oynayasım geldi. Eski konuyu up'lıyorum ama patch notlarında gördüğüm şu yazıyı paylaşmam şart.

"Dragon Age: Origins 1.04" said:

...

PERFORMANCE

A number of memory leaks have been fixed, which will reduce the frequency of crashes.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
ben yeni yükledim oyunu. steam 2 tane dlc'yi ücretsiz verdi oyunun yanında ve bioware hesabında redeem edip oyuna ekledim. download fln da etti ama install'da hata veriyor. oyunu bitirdikten sonra mı yüklemek gerekiyor anlamadım. sizce neden olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kingdom of amalur mı nedir onu oynarken ps3 de gayet rahat takılmıştım. ilk sayfada yazanlardan sonra bir düşündüm alsam mı diye ps3 e.. Notebook kaldırmıyor, ps3 de de doyurucu oyun yok argumanı ve dragons ageın surukleyıcı bır oyun olması vesaire..

Alsak mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...