Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 esasen ben pc'de oynuyorum ve daha bir kere izometrik kamera kullanmadım henüz, ihtiyaç da hissetmedim. ama illa ki kontroller daha kolay ve hızlıdır çünkü arabirim fare temelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 aldım oyunu deli gibi oynuyom, bilgisayarda falan nasıldır bilmem ama ps3te ilaç gibi geldi valla. Teşekkürlerim kadıköy kaçakçılarına ve bioware'e gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 anelor da çok güzel diodu.ben kontrollerden çekindiğim için yanaşmıyorum.fps ye bile konsolda alısamadım hala :) o kaçakçılar nerde yahu bizde allaım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kontroller ilk başta bana da karışık geldi, karakterleri yönlendirmek falan değil de hızlı menüleri ve neyi nasıl yapacağımı tam çözemedim fakat alıştıktan sonra tıkır tıkır yapmaya başlıyosun bi sorun olmuyo. Fps gibi nişan almanı gerektiren vs. bişey olmadığı için zorlayacağını sanmıyorum, bi de oyunda sürekli pause yapılabildiği için daha da kolaylaşır. Yalnız ondan ziyade bi başlıkta öyle diyalog bilmemne sevmiyorum dediydin, o zaman beğenmeyebilirsin işte oyunu. diablo vs. tarzı hack n slash bir oyun değil o yüzden. kaçakçı dedğim de yazıcıoğlu civarında jelatinsiz sıfır (:S) oyun satan yerler ya :D bi numarası yok, ordan aldığım için yazdım. 90 liraya aldım da pazarlık yapılabilirdi de gayet. Shopto fiyatıyla aşağı yukarı aynı oluyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 4 gunde 30 saat oynadim hayatim kaydi resmen bu ne pis bi oyundur ya yeter lan kapatiyorum azcik killzone oyniyim ozledim keratayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yani oyunda aksiyon olan kısım güzelse.grafikti şuydu buydu güzelse dialog dert diil.diablo tarzı daha çok sevsemde oyun hakkatne güzelse oyundaki muabbete katılırım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 olum sen demon's souls alsana o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 öle bi oyun varmı ps de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ps exclusive diablo abi cok dehset bi oyun basindan kalkamassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bi an adamı ps3'e özel diablo çıkarttılar diye kekliyon sandım ehuehe demon's souls gider sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Şu ilk Dragon Age'i bitirememiştim. Şimdi biraz vakit bulunca oynayasım geldi. Eski konuyu up'lıyorum ama patch notlarında gördüğüm şu yazıyı paylaşmam şart. "Dragon Age: Origins 1.04" said: ... PERFORMANCE A number of memory leaks have been fixed, which will reduce the frequency of crashes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 şu kulenin sonundaki ogre için bi taktik verin beyler yerden yere vuruyor ogre kurtulamıyorum tuttuğunu öldürüyor hayvan geçemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ben yeni yükledim oyunu. steam 2 tane dlc'yi ücretsiz verdi oyunun yanında ve bioware hesabında redeem edip oyuna ekledim. download fln da etti ama install'da hata veriyor. oyunu bitirdikten sonra mı yüklemek gerekiyor anlamadım. sizce neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ogre için kite yapcanız kime dalıyorsa etrafta koşacak, o birini kovalarken öbürleri saydırcak, edit: geç olsun güç olmasın sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 said: § 06 May 2011, 18:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 konsol topikiymiş bu zaten lol, asıl topik burda: http://forum.paticik.com/read.php?35,418846,page=266 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Kingdom of amalur mı nedir onu oynarken ps3 de gayet rahat takılmıştım. ilk sayfada yazanlardan sonra bir düşündüm alsam mı diye ps3 e.. Notebook kaldırmıyor, ps3 de de doyurucu oyun yok argumanı ve dragons ageın surukleyıcı bır oyun olması vesaire.. Alsak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 30 liraya falan bulursun sagda solda hatta aral in kendi sitesine bi bak derim. pcde oynadim en yakin kankam tatile giderken ps3 u goturdu orda oynadi(net olmayinca oglenleri falan disarda pismek yerine oynama amacli) son derece memnundu yani. bioware in yaptigi son rpg oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar