Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En İyi James Bond

canola

Öne çıkan mesajlar

pierce brosnan daha bir cool geliyor ne bileyim.

edit: o değil de yaşla ne alakası var? herkesin fikri bir olsaydı anket değil, cümle olurdu orda zaten. "en iyi bond şudur" deyu. başkalarının fikirlerine, düşüncelerine saygılı olalım ama. ayıp.

brosnan > craig > connery al bu da benim fikriyatım. ayrıca satriani dinler, coca cola zero içerim. onun gibi bişey bu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide gerçekten sean connery'yi beğenenlere eyvallah da, sırf şekil olsun diye, marjinal olayım diye, "bak olm biz izledik mi en orijinalini izleriz." zihniyetiyle sean babaya oy verenleri kınıyor, gidip bağırsakları anüslerinden süzülene kadar kaka yapmalarını söylüyorum. megadeth dinleyip metallica dinleyenlere bok atanlardan bi farkınız yok olm.
Sosyal ağlarda paylaş

canola said:

e abi üstte ne yazdın, şimdi ne yazıyosun :D

not: craig iyidir

hacı sean connery ile bi derdim yokki. o adam da kral oyuncu yani sonuçta. ama dediğim gibi brosnan ile craig daha bi cool geliyor bana. artık nedendir bilmem.

benim anlamadığım; birini diğerinden daha çok sevebilirsin. tamam da ötekine ne diye bok atıyosun? şimdi hepimiz lazenby'yi bond yapanın aklına osuralım desek olur mu? olmaz. onun da seveni vardır elbet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...