Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Bankası İnternet Bankacılığının .......


mani

Öne çıkan mesajlar

nefretimi kusmak ve ağlamak için açtım bu konuyu. sizde paylaşın, gelin birlik olalım iş bankası internet bankacılığından kanser olanlar dayanışma grubu kuralım. kıl, tüy ıvır zıvır soru sormaları yetmiyormuş gibi ileri güvenlik, sik gövenlik sok güvenlik şeyleride çıkardılar.

gittim şubeye cep telefonunu kaydettirdim, ev telefonunu yenilettim sistemdeki. eve geldim oh bi EFT yapayım, bi havale yapayım dedim ama yok yapamazsın cep telefonun kayıtlı değil. hey allah belanızı versin diye sayıklıyorum şuanda. telefondanda güncelleme yapılmıyor. bide şubede işlemi yapan kız her haltı açtık herşeyi yapabilirsiniz diyor bundan sonra. gene bi halt yapılmıyor.

Garanti internet kullanıyorum yıllardır bir kere sorun yaşatmadı. taşıyacam ulan mal varlığımı iş bankasından garantiye delirttiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burası ağlama duvarı arkadaşım. gözyaşı dökmüyorsanız, iş bankası tarafından eziyete maruz kalmadıysanız, kanser belirtileri göstermiyorsanız gelmeyin!

ben burda dayanışma grubu kuruyorum nifak tohumları ekiyorsunuz başlığa. gidin kendinize garanti bankası, yapı kredi bankası adı altında konu açın orda onları kötüleyin. :D

ha ayrıca bende iş bankasını sanırım 15 yıldan fazladır kullanıyorum. internet bankacılığınıda var olduğundan beri kullanıyorum. gittikçe güvenlik önlemlerini arttıracam diye kullanışsız hale getirdiler. kullandığım diğer bankayla kıyaslayınca bu sonuç ortaya çıkıyor deneyimlerden dolayı. yoksa tek taraflı işkembeden sallamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...