mani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 nefretimi kusmak ve ağlamak için açtım bu konuyu. sizde paylaşın, gelin birlik olalım iş bankası internet bankacılığından kanser olanlar dayanışma grubu kuralım. kıl, tüy ıvır zıvır soru sormaları yetmiyormuş gibi ileri güvenlik, sik gövenlik sok güvenlik şeyleride çıkardılar. gittim şubeye cep telefonunu kaydettirdim, ev telefonunu yenilettim sistemdeki. eve geldim oh bi EFT yapayım, bi havale yapayım dedim ama yok yapamazsın cep telefonun kayıtlı değil. hey allah belanızı versin diye sayıklıyorum şuanda. telefondanda güncelleme yapılmıyor. bide şubede işlemi yapan kız her haltı açtık herşeyi yapabilirsiniz diyor bundan sonra. gene bi halt yapılmıyor. Garanti internet kullanıyorum yıllardır bir kere sorun yaşatmadı. taşıyacam ulan mal varlığımı iş bankasından garantiye delirttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 rezaletin daniskası işbank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 al benden de o kadar. ben hiç erişemiyorum internet bankacılığına. neler yaptım bir de var ya. gittim tekrar kart başvurusu yaptım, dilekçe yazdım, milyon saat telefon görüşmesi yaptım. şubeler birbirine düştü kavga falan ettiler telefonda, benim bankacılığı açtıramadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yapı kredi en güzeli çok mutluyum asla başka bi bankaya değişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yeteneksizsiniztürkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 internet bankacılıgı islemi icin hala subeye gidiyorsan teknolojiyi kavrayamamıssın henuz demek ;subeye giderim makbuzumu da alırım kafasındasın kolay gele sana-yaklasık 5 senedir kullanıyorum is bankası internet bankacılıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben de sorunsuz kullaniyorum 5 senedir. sadece cok soru soruyor. ama guvenilir en azindan. edit: aslinda o soru sorma olaylari da kalkti bikac ay once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 internet bankacılığı işlemini yapabilmen için önce şubeye gitmen gerekiyor işte sorun orda. gidincede her şeyi yaptık diyip yolluyorlar. eve geliyorsun gene birşeyler eksik yapamamışlar yada yapmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oha be arkadas universiteye girdigim gun ilk hesabinmi actim isbankta bir formla hem hesabi actik hem interneti aldim hizli sikintisiz onu gectim masrafsiz canavar gibi internet subesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben elimden gelen her şeyi yaptım. yine de erişemiyorum. izin vermiyor alet hesabınız internete açık değil tarzı bir şey söylüyor ve bu tamamen iş bankasının suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 çok kolaydır lan, yıllardır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 şubeye göre de değişir tabi. Tokat - Erbaa şubesiyle çalışıyorsan(çalışıyorsan?) bi sorun olur illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 işbankın internet şubesi imbadır ya, biz ailecek kullanıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 iş bankası devlet destekli bir banka. neden kullanıyosunuz? devletçi, komünistmisiniz siz? öyle değildin sen sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 critledi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 burası ağlama duvarı arkadaşım. gözyaşı dökmüyorsanız, iş bankası tarafından eziyete maruz kalmadıysanız, kanser belirtileri göstermiyorsanız gelmeyin! ben burda dayanışma grubu kuruyorum nifak tohumları ekiyorsunuz başlığa. gidin kendinize garanti bankası, yapı kredi bankası adı altında konu açın orda onları kötüleyin. :D ha ayrıca bende iş bankasını sanırım 15 yıldan fazladır kullanıyorum. internet bankacılığınıda var olduğundan beri kullanıyorum. gittikçe güvenlik önlemlerini arttıracam diye kullanışsız hale getirdiler. kullandığım diğer bankayla kıyaslayınca bu sonuç ortaya çıkıyor deneyimlerden dolayı. yoksa tek taraflı işkembeden sallamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bankalar arasinda en iyisi su an bence. ama net bankaciligi kotu aninda sifre diye sacmasalak bi sistem yapmisler eski interaktif sifreme ulasamadigimda kullandigim yeniden yapilandirdigim sifrede yalan oldu eski sifrede gg oldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 2 seneden fazla oldu kullanalı, gayet kullanışlı ve pratik bence, şubeye hiç uğramadım yani anca bankamatiğe para yatırdım.. altın bile alınıyor netten, daha ne istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tamamdir, internet bankaciligi kullananlar mimlendi ^^ gitti oolum paralarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 lan internet şifrem terelelli parolam 654321 2 senedir bişi olmadı onbinlerce lira akmasına rağmen öğrenci hesabımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 İş bankası internet bankacılığını babam bile 0 sorunla kullanıyor gayet hızlı ve etkin bir şekilde, ayıp. (Gerçi babam teknoloji özürlü değil ama olsun.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 internet şubesinin kullanışında bişi yokta onu aktiv hale getirene kadar kastırıyolar baya.ben de 2 kere şubeye gitmek zorunda kaldım. açtım git kullan diyolar ama siteden girişte illa çıkartıyodu bi sorun 1-2 yıl önceye kadar şimdiki halini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 akbank da çok yeto bence. en iyisi garanti bireysel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 pekiğ havale ve eft ücretleri nelerdir? garantinin havale 0,80tl, eft de 1,5tl mi ne diğer bankalarınki nedir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar