Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunu yapan ancak bir turk olabilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam gormüş sagdan soldan begenmiş işte kızı tam bir türk hakikaten gel masraflarını karsılıcam diyo bide hey allahım hey..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Eternal
Mesaj tarihi:
tatu'nun bir daha ki turkiye konserini kesinlikle bekliyorum =p bu adam sahneye falan atlar herhalde :) aaa yok abisi olmaz, isten ayrilmis simdi... para sIkIntIsI vardIr baksana eskiden 13 saat nete giriyomus, simdi giremiyo... keh keh...[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Dmx is a member & founder of PA-TSD
Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
psncake on hed olayının bir fenomen tarafı yok...

adam biriyle dalga geçmek istemiş o sırada eline kafasında pancake olan bir tavşan resmi geçmiş onu koymuş
ne bilim biz,im bonus kafalı pengueni bulsaydı "so here is a wig on poenguins head" diyeiblirdi de...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
yok onu bence zulalamis yillarca kime gonderecegini beklemis, ilk kek olarakta bizim keko'ya gondermis... eheah. bi turk olarak ona o zevki yasattirmis bizim keko... helal be K Brother! yakinda bu forumlarada damlarsa hic sasmayin =)[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Dmx is a member & founder of PA-TSD
Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
site süper ya..
belki kızlar arar, bunla tanışır felan diye ehehe

"I LIKE THE WAY YOU LAUGH"
"I'M CRAZY ABOUT YOU"

Diğer kızı tercih ederim aslında ben ama neyse :D[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Mesaj tarihi:
bi de resimlere "sen adamı ipe götürürsün ", " aman da şu gülüşe bak oyoyoyoy " "canısı, canısı ömrümün yarısı " vs. gibi şeyler yazmış takdir ettim[signature][hline]all fired up
Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 09 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
http://necdetkuru4917.sitemynet.com/

ya ben açamadım ama bu siteyi

bi de şu tatu forumu öğk ne iğrenç

[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega

[Bu mesaj bega tarafından 09 Haziran 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Exodus, 09 Haziran 2004 20:18 tarihinde demiş ki:
pancake bunny = ne dediğinden bi bok anlamadım, yani kafasında çörek olan tavşan kadar anlamlı bişey söyledin gibilerinden.

çok sağolasın valla[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Mesaj tarihi:
ahuahua süper koptum... bide for gods sake this is an english forumu quotelayıp ne diyorsun sen yazmış ya...[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
said:
Mirluin, 09 Haziran 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
ahuahua süper koptum... bide for gods sake this is an english forumu quotelayıp ne diyorsun sen yazmış ya...

oha foruma bakmadım ama bunuda demişse adam kral valla helal süper[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Türk Telekom Rox T.T
Mesaj tarihi:
hauhauah çok iyi ya.

Var var böyle insanlar çok :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
  • Yeni Oluştur...