rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 arda kaptan yapıldı diye eleştiremem. Hatta, birçoğumuz buna çok sevinmişti, hele bir de 10 numara olunca oh ne güzel diyorduk. Demeyenler vardır mutlaka ama birçok kişinin bu hoşuna gitmişti. Lincoln gibi bir sorumsuzdan sonra Arda başarılı olacaktı, zaten ilk haftalarda da Arda oldukça iyiydi ve bu kaptanlığı boşa çıkarmamıştı, spor programların arda'ya methiyeler düzülüyordu "bakın iyi kaptan nasıl hemen arkadaşlarını sakinleştiriyor vs" diye. Ama şimdi gene böyle bir şey yapınca bu sefer "boşuna kendini yoruyor, çok sorumluluk alıyor" deniliyor. Böyle denmesinin tek sebebi de arda'nın kötü formu. Gerçekten, futbolcu isterse ahlaki yönden kötü olsun, isterse antipatik olsun iyi oynuyorsa bugün o kişilere sempati duyanlar oldukça fazladır. Mourinho'nun yaptıklarının üçte birini yapmayan(diyemleriyle) Bülent Uygun yerden yere vuruldu. İbrahimovic, Carew için "onun topla yaptıklarını ben portakal ile yapıyorum" demesiyle birçok insan kahkaha attı, "ne zeki adam, ne güzel cevap" diye kaç düşündü kimbilir... Ben de dedim, çünkü bunları demek normal. Adam iyi oynuyorsa, hoca iyi yönetiyorsa sesimizi çıkaramıyoruz. Farkında olmasak da kendimizi aşağı seviyede gördüğümüz için laf edemiyoruz. Herneyse Arda o kaptanlığı en çok hak eden kişilerden biriydi gözümde. Nitekim, olmuyor, kendini yiyip bitiyor. Kaptanlığını geçtim futbolculuğunu harcıyor. Bunun Türkiye'de bir ton örneği var. Nice genç oyuncumuz heba oldu. Profesyonellik bilinmiyor. Açıkçası, oynadıkları oyun değil, kimlerle cakas attıkları ne fırlamıklar yaptıkları daha önemli geliyor onlara. Yazık... Arda'nın kendini toparlamasını çok isterim. Türkiye kim ne derse desin futbolda gelişen bir ülke, eminim ki zamanla profesyonellik te artacaktır. Ama, buna birilerinin öncü olması lazım. Hagi hergün frikik çalışıyormuş örneği gelmemeli artık. Volkan Demirel, hergün fazladan idman yapıyormuş, arda şut çalışıyormuş falan şeylerini duymalıyız ve dahasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 biran once evlenip duzene girmesi lazim ardanin, akli basinda duzgun bi kiz bulalim suna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mati Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 arda türkiyede kaldıgı sürece ne kendini toparlayabilir ne de kendini gelistirebilir bence acilen avrupaya gitmesi lazım anca orda adam ederler yoksa yazık olur böyle bir yetenege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ahaha, aklıma şu geldi direk; http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=arda+turan+ile+%C4%B1%C5%9F%C4%B1l+alben'in+evlenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Azmodai said: ahah yillar once sakaryaspor'un sahasina gitmistim, cok yakin bir arkadas orda oynuyordu, biz de bayramogluna gidiyorduk yolda duralim dedik. Bunlar antremandaydi, bitince herkes pufur pufur yakmisti sigaralari, cok harika bir goruntuydu :D Gerci yil 1998 di ama olsun sdfg. Oluyo böyle şeyler, benim de akraba vardı eski futbolcu, hatta şu anda da "devler ligi" programında da oynayan oyunculardan biri o da anlatmıştı bisürü olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hayrettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ı ıh nerden çıktı hayrettin yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 nouma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Akrabası Nouma olanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ahaha yok, nouma olmasın yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Or1on said: Ahaha, aklıma şu geldi direk; http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=arda+turan+ile+%C4%B1%C5%9F%C4%B1l+alben'in+evlenmesi Abi aguero gitti maradonanın kızıyla evlenmedi mi, öyle bir nikahtan bir tane de bizim bu taraflarda olsa tamam işte, 2030da dünya kupası elemelerini geçeriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Khelben said: harrykewell said: bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterir takımın durumu hiç iyi değil skor çok yanıltıcı hep aynı şeyi söylüyorum, Galatasaray'a karşı biraz basan takım en az 2 gol atıyor 2 kere yenildik. demekki sen bile 2 kere doğru gösterdin. şu maçtan sonra böyle yorum yapmak, ayıp. abi nasıl güzel bir kapaktır bu of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Arda sırf başka takıma gitmesin diye kaptan yapıldı.Şu yaşta ona bu sorumluluk verilmemeliydi bence..Durum böyle olunca,sadece oynayacağı topu düşünemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yalnız özel hayatının kaptanlıkla alakası yok bence... Yani genç oyuncular belli şöhreti bulunca,ünlü olunca biraz sapıtıyorlar evet,ki bu dünyanın her yerinde böyle oluyordur muhtemelen...Burada elinden tutacak ona yol gösterecek,gerektiğinde dur diyecek ona kızacak biri lazım.. Bizim ülkemizde futbolcuya aşırı ilgi olduğu için biraz da uçuyorlar havada,heryerde kral gibiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 şöhreti bırakın parayı bulmak yeterli. 2. lig futbolcuları dahi neler neler yapıyorlar. Örneğin bir tanıdığım 3. lig takımında oynuyor, yılda yaklaşık 70 milyar alıyor ve o paranın tümünü tek başına yiyiyor ve de yediriyor. Gece hayatı, içkisi sigarası da gayet var. Neyine güveniyor onu da bilmiyorum, zengin falan da değiller ama işte kafa yok, birçoğunda da böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar