Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 saat 3.35 iken böyle mesajlar normal olarak karşılanmalı.neyse yattım iyi geceler.
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 abi konyaya taşınıp yanına gelesim geldi sdfjkh
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konya'nin en efsane olayi firin kebabi bence. Su an 3-4 porsiyon firin kebabi icin her seyi yaparim lan huhuhuhu Kapadokya'dan donerken 3-4 porsiyon yemistim tek basima, ideal yemek direk.
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 o nasıl bişi? öğlen gidip yiyiyoruz. canım çekti fotoyu görünce.
aramil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 konuyu baltalıyoruz da herşey senin arkadaş bulabilmen için D: konya zaferdi sanırım orada kuyumcular alt çarşısı var. hemen yakınlarında da Ali Baba'nın Yeri var. Eğer yolunuz düşerse gidin bi tandır kebabı yiyin. yanına bi de köpüklü ayran isteyin. oh jea. kuzunun kol bölümünden yapılıyor genelde ve yok böyle bir lezzet. bugün konyalıma gideyim ben de.
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tandırı süperdir laf yok ama fırın kebabını bilmiyorum. tandır mı oluyor o?
aramil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 aynı olması lazım. yamuluyor muyum? TDK; tandır: Yere çukur kazılarak yapılan bir tür fırın.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Cuce said: OHA O NE! pff bende istiyorum. teyzeme yağlamamı yaptırsam, bundan 10kat daha guzeldir o. ama yapmıyoki oda artık pffff cuce hamuga gomongo is yerindeyim acim ole yemeginde sebzeli turlu (a.k.a kabak ve patlicanli sulu patates war) sen yaglama diyosun lan kufur gibi anami arayip yaglama desem walla kufrede sabah sabah pffff napsam kiz arkimi mi caarsam aksam yemege yaa cok merak etmis felan diye ahaha
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ahaha az mantı köbete yemedim o yöntemle. artık yaşlandı yapamıyor. siirtlilerin var büryanı. o da güzeldir. bu öğlen kadınlar pazaqrına gidip onu da yiyebilirim.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dartanian said: Abi o bildiğin kıyması az konmuş fakir pidesi asdfsadasf zuaa salağa bak
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 olm sigarayı bırakıyorum lan. mantıken baktığımda iki günlük sigara paramla bi porsiyon iskender, bir buçuk porsiyon pideli köfte falan yiyebilirim ve gönlüm de rahat olur doyduktan sonra "lan evde yemek duruken neden yedim nedennnn" demem (fakirlik başa bela:P). bırakıyorum, açık ve net. teşekkürler konya, teşekkürler etli ekmek (ayrıca pide lan o bildiğin, etli ekmek falan diye ciks isim uyduruyolar)
aramil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 etli ekmek daha uzun bi kere! elindeki mevlana da olabilir kaşarlı sanırım.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 acikmi$im ya, canim cekti hayvanlar gibi.
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ohyeah said: Ya başlatmayın konyanın yöresel tatlarına Ev arkadaşı arıyorum töbe ya hahaha konu ismi değişsin
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Trollemenin dibine vurdu millet Hayır anlamadığım buranın adminleri napıyor onu anlamıyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 admin'leri bilmem ama alan yetkilileri öncelikle şikayetlere bakıyorlar. tüm konuları okumaya -mantıken- imkan olmayacağı için. şunu da söyleyelim, son 7gün içerisinde bu konu ile ilgili bir şikayet bulunmuyor. genelde ev arkadaşı aranıyor konuları kişisel bölümüne açılmış bir de. ancak bak o konuda kesin bi kıstas yok.
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tmm o zaman hangi bölüme uyuyorsa oraya taşımakta bi sakınca yok. mümkünse buradaki etli ekmek postalarını da silersen sevinirim
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hmm gereksiz mesajlar ayıklandı. yakında gösterimden kalkarlar. yemek mesajı atanları yakarım olm.. silerken mesajları karnım acıktı be.. alakasız mesaj atmayın! kime diiyom kamil!
Artina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Burdan tanımadığın bir insani alır mısın cidden ev arkadaşı olarak=) Yakınlarda yok mu hiç az samimi falan olduğun arkadaşın
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 burada baya eskiyim o yüzden çoğu insanı tanıyorum. tabi samimi oldugum arkadaşımla geçen sene çıktım eve ama samimi olmak bulasıkları eritmiyor. evi tezek götürdükten sonra da samimilik kalmıyor.
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 istanbula gel burda ev arkı olalım fikrini ortaya atıcaktım saçma olur düşüncesiyle bu teklifi ortaya atmıyorum :D
Öne çıkan mesajlar