Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konyada ev arkadaşı arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

konuyu baltalıyoruz da herşey senin arkadaş bulabilmen için D:
konya zaferdi sanırım orada kuyumcular alt çarşısı var. hemen yakınlarında da Ali Baba'nın Yeri var. Eğer yolunuz düşerse gidin bi tandır kebabı yiyin. yanına bi de köpüklü ayran isteyin. oh jea. kuzunun kol bölümünden yapılıyor genelde ve yok böyle bir lezzet. bugün konyalıma gideyim ben de.

Mesaj tarihi:
Cuce said:

OHA O NE!
pff bende istiyorum.

teyzeme yağlamamı yaptırsam, bundan 10kat daha guzeldir o.

ama yapmıyoki oda artık pffff

cuce hamuga gomongo
is yerindeyim
acim
ole yemeginde sebzeli turlu (a.k.a kabak ve patlicanli sulu patates war)
sen yaglama diyosun lan
kufur gibi

anami arayip yaglama desem walla kufrede sabah sabah
pffff napsam kiz arkimi mi caarsam aksam yemege yaa cok merak etmis felan diye ahaha
Mesaj tarihi:
olm sigarayı bırakıyorum lan. mantıken baktığımda iki günlük sigara paramla bi porsiyon iskender, bir buçuk porsiyon pideli köfte falan yiyebilirim ve gönlüm de rahat olur doyduktan sonra "lan evde yemek duruken neden yedim nedennnn" demem (fakirlik başa bela:P). bırakıyorum, açık ve net. teşekkürler konya, teşekkürler etli ekmek (ayrıca pide lan o bildiğin, etli ekmek falan diye ciks isim uyduruyolar)
Mesaj tarihi:
admin'leri bilmem ama alan yetkilileri öncelikle şikayetlere bakıyorlar. tüm konuları okumaya -mantıken- imkan olmayacağı için.

şunu da söyleyelim, son 7gün içerisinde bu konu ile ilgili bir şikayet bulunmuyor.

genelde ev arkadaşı aranıyor konuları kişisel bölümüne açılmış bir de. ancak bak o konuda kesin bi kıstas yok.
Mesaj tarihi:
hmm gereksiz mesajlar ayıklandı. yakında gösterimden kalkarlar. yemek mesajı atanları yakarım olm..

silerken mesajları karnım acıktı be..

alakasız mesaj atmayın!

kime diiyom kamil!
Mesaj tarihi:
burada baya eskiyim o yüzden çoğu insanı tanıyorum. tabi samimi oldugum arkadaşımla geçen sene çıktım eve ama samimi olmak bulasıkları eritmiyor. evi tezek götürdükten sonra da samimilik kalmıyor.
  • Yeni Oluştur...