PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ha bi de düzelicek gerçi ama, çok garip davranıyor işlemci, mesela oyun açmazsam sorun çıkarmıyor kullanırken, ama pcyi öyle idle durumda bırakınca (msn açık sadece mesela) mavi ekran veriyor veya donuyor direk. sapık mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben arkadaşınkini kendim yapmıştım. eski bi tane p133 işlemci vardı onun pinlerinden 3 tanesini kestik p4 işlemcinin kırılmış 3 tanesinin yerine koyduk sonra 4ghz a oc yaptık falan bazı kuyumcular yapıyordu eskiden şimdi gelişmiştir teknoloji tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 su energy saving, yok bos dururken clock dusureyim, kullanilmiyorum galiba bu voltaj bana fazla islemlerini yuklenen arkadasdir o kopan pin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fistan said: lan 939 pin dedikleri o muymuş? ben ölesine rakam sallamalı sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o değil de, nasıl kopardığını da bilmiyosun di mi şimdi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mr_Hand said: o değil de, nasıl kopardığını da bilmiyosun di mi şimdi? :D net bilmiyorum ama tahmin ediyorum. niye ki =d en son kasayı dağıtmam gerektiğinde fan bloğunu çıkarmaya çalışırken termal macunla iyice yapışmış olduğu için işlemci de kilidinden kurtulup ikisi beraber gelmişti, birkaç pin yamulmuştu düzeltmiştim falan, o ara gitmiş olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fistan said: lan 939 pin dedikleri o muymuş? ben ölesine rakam sallamalı sanıyordum nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi 2 kere yanlış pin takarsan sonra PUK takmak zorunda kalma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Boşuna para verme pin taktırmaya falan.Eski bilgisayarımda pinliydi ışıksız ortamda çıkarıp takmıştım kırmıştım bir pinini herneyse...Sigara folyosu çözümüm olduydu sigara folyosunu önce ıslattım kağıt kısmını aldım.Folyo kısmını incecik sararaktan yerleştirdim boşluğa üstüne dayadım işlemciyi 6 ay tık demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Helcaraxe said: abi 2 kere yanlış pin takarsan sonra PUK takmak zorunda kalma ? Off sil hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Silphatos said: Fistan said: lan 939 pin dedikleri o muymuş? ben ölesine rakam sallamalı sanıyordum nubfistan'dan. "adam tutup saydır. ugrasılır mı. fakir misin?" gibi mesaj beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Gerçek bir fistan pini bozulan işlemci için çöpe at yenisini al fakir misin der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Helcaraxe said: abi 2 kere yanlış pin takarsan sonra PUK takmak zorunda kalma ? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Masquerade said: Silphatos said: Fistan said: lan 939 pin dedikleri o muymuş? ben ölesine rakam sallamalı sanıyordum nubfistan'dan. "adam tutup saydır. ugrasılır mı. fakir misin?" gibi mesaj beklerdim. ben de birinin Fistana "bilgi fakirine bak" demesini bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Beyt said: Boşuna para verme pin taktırmaya falan.Eski bilgisayarımda pinliydi ışıksız ortamda çıkarıp takmıştım kırmıştım bir pinini herneyse...Sigara folyosu çözümüm olduydu sigara folyosunu önce ıslattım kağıt kısmını aldım.Folyo kısmını incecik sararaktan yerleştirdim boşluğa üstüne dayadım işlemciyi 6 ay tık demedi. haha çok iyimiş deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 buyrun, gercek fakir geldi. ne o abi ciket folyosu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Vay anasını biz işlemciye elimizle cici cici hanimiş cici diye tutuyoruz millet sigara ile fantaziler kuruyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi senin islemcin 45nm corei7 , digeri nanometre bile degil ,mikroskobik devreler yumagi, p3-p4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o/c'nin tehlikeli olmasinin sebebi isi. Ayni sekilde eger lehimden sonra fan'da bir sorun cikarsa, isidan dolayi kucuk parcalarin ayrilmasi muhtemel. Ama tabi bunun olmasi icin malzemeyi fazla koymus olmalari ve biraz da comez olmalari lazim. Hatta fan bozulsa bile, eger iscilik iyiyse yine de hicbir sorun olmayabilir; yerine oturduktan sonra oynamaz cunku (hos gidip pin kiran adam, yerinden de oynatir heralde) Kisacasi iscilik kotu olacak, fan bozulacak vs. vs. anca oyle. Yoksa pin dedigin nedir ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ad3m said: Helcaraxe said: abi 2 kere yanlış pin takarsan sonra PUK takmak zorunda kalma ? Off sil hesabı niye olm 2 kere yanlış pin yazdınmı puk girersin bu böledir. yalanmı sölicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 arkadaşım bari sıvama. güneş balçıkla sıvanmaz. yok lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya o değil de pinini kelimiesini pipini koparan diye okuyan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 riglous said: (hos gidip pin kiran adam, yerinden de oynatir heralde) abi inceden bana laf sokma lütfen sdfhg ben vidaları bile yalama olmasın diye nazik nazik sıkan gevşeten adamım, o an o fanı çıkarmak için çekmek zorundaydım, zaten fazla da çekmedim, anakart işlemciyi daha sağlam tutsaydı elimde kalmazdı bi anda ikisi birden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 KHaRoN said: p3-p4 yok be abi amd 4200x2, nanometrik olur mu? sdfjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar