Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işlemcinin pinini koparan kahraman

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

Mr_Hand said:

o değil de, nasıl kopardığını da bilmiyosun di mi şimdi? :D

net bilmiyorum ama tahmin ediyorum. niye ki =d
en son kasayı dağıtmam gerektiğinde fan bloğunu çıkarmaya çalışırken termal macunla iyice yapışmış olduğu için işlemci de kilidinden kurtulup ikisi beraber gelmişti, birkaç pin yamulmuştu düzeltmiştim falan, o ara gitmiş olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Boşuna para verme pin taktırmaya falan.Eski bilgisayarımda pinliydi ışıksız ortamda çıkarıp takmıştım kırmıştım bir pinini herneyse...Sigara folyosu çözümüm olduydu sigara folyosunu önce ıslattım kağıt kısmını aldım.Folyo kısmını incecik sararaktan yerleştirdim boşluğa üstüne dayadım işlemciyi 6 ay tık demedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyt said:

Boşuna para verme pin taktırmaya falan.Eski bilgisayarımda pinliydi ışıksız ortamda çıkarıp takmıştım kırmıştım bir pinini herneyse...Sigara folyosu çözümüm olduydu sigara folyosunu önce ıslattım kağıt kısmını aldım.Folyo kısmını incecik sararaktan yerleştirdim boşluğa üstüne dayadım işlemciyi 6 ay tık demedi.

haha çok iyimiş deniyim
Sosyal ağlarda paylaş

o/c'nin tehlikeli olmasinin sebebi isi. Ayni sekilde eger lehimden sonra fan'da bir sorun cikarsa, isidan dolayi kucuk parcalarin ayrilmasi muhtemel. Ama tabi bunun olmasi icin malzemeyi fazla koymus olmalari ve biraz da comez olmalari lazim. Hatta fan bozulsa bile, eger iscilik iyiyse yine de hicbir sorun olmayabilir; yerine oturduktan sonra oynamaz cunku (hos gidip pin kiran adam, yerinden de oynatir heralde)

Kisacasi iscilik kotu olacak, fan bozulacak vs. vs. anca oyle. Yoksa pin dedigin nedir ki...
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:
(hos gidip pin kiran adam, yerinden de oynatir heralde)

abi inceden bana laf sokma lütfen sdfhg
ben vidaları bile yalama olmasın diye nazik nazik sıkan gevşeten adamım, o an o fanı çıkarmak için çekmek zorundaydım, zaten fazla da çekmedim, anakart işlemciyi daha sağlam tutsaydı elimde kalmazdı bi anda ikisi birden =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...