moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahahahhaha http://www.collegehumor.com/video:1921846s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahahaha iyiymis baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahasfdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Hehe güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahuıahua ben beğendim.. sen de şunu izle falan işte http://www.collegehumor.com/video:1884973 bu da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Jahrein said: abarttılar bu geyikleri. 1- batman karizma bi kahraman deil 2- batman'i herhangi bir süper kahraman elinin tersiyle dövebilir 3- bu yüzden batman parodileri de komik deildir! bence komik sen de losersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahuahuauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahuah çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 çok güldüm ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ahahhahahahahha sesli güldüm gece gece ahha harbi yaa : )) Hayır yani her parodi ayrı komik, hiç fail parodi olmuyo XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi bi de jokeri sorgularken dediğiin anlaşılmadğı ve jokeri dövdüğü vardı onu da linklesenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aferin söz dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 JEajeahuehanasa abi müzikler jajaf off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 someone left some evidence! AHAHAA yeni ziledim altıma sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Jahrein said: 1- batman karizma bi kahraman deil 2- batman'i herhangi bir süper kahraman elinin tersiyle dövebilir 3- bu yüzden batman parodileri de komik deildir! 1- batman karizmadır, ninja, dedektif, gecelerin samurayi, kara şovalye olarak takılıp sesini korkutucu bir tonda kalınlaştırarak konuşan, bir de üstüne aşırı zengin olup alemlere akan bir adam karizma olmuycak da süpermen mi olcak... 2- batman'i herhangi bir süper kahraman elinin tersiyle dövebilir, çünkü batman süpergüçlere sahip değil. ama batman'in özelliği, aklını kullanaran en üstün süpergüçlere sahip kişileri bile pataklayabilmesidir. hiç olmadı süpermeni aptal gibi gösterebilmesi de yeter. 3- parodilerin komik olup olmaması parodiyi yapan ekibe bağlıdır, batman'i sevip sevmemenin bir alakası yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Bone said: Jahrein said: 1- batman karizma bi kahraman deil 2- batman'i herhangi bir süper kahraman elinin tersiyle dövebilir 3- bu yüzden batman parodileri de komik deildir! 1- batman karizmadır, ninja, dedektif, gecelerin samurayi, kara şovalye olarak takılıp sesini korkutucu bir tonda kalınlaştırarak konuşan, bir de üstüne aşırı zengin olup alemlere akan bir adam karizma olmuycak da süpermen mi olcak... 2- batman'i herhangi bir süper kahraman elinin tersiyle dövebilir, çünkü batman süpergüçlere sahip değil. ama batman'in özelliği, aklını kullanaran en üstün süpergüçlere sahip kişileri bile pataklayabilmesidir. hiç olmadı süpermeni aptal gibi gösterebilmesi de yeter. 3- parodilerin komik olup olmaması parodiyi yapan ekibe bağlıdır, batman'i sevip sevmemenin bir alakası yoktur. ciddi olarak mi yazdin bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 valla batman zamanında supermani aikidoyla dovmus bir karakter, "gücünü kendisine karsı kullandım" diye acıklamada yapmıstır üstüne. herkezi ve herseyi ya preptime'la yada überleet ninjalığıyla dover. genelde herhangi bir kapışma gerek akıl oyunu olsun gerek 10 sayı sürsün gerek anlık bi combat olsun su cercevere ilerler. kaka insan bir sekilde katakulliye getirmiştir batmanı, ve dondurma/yakma/gozcıkartma/pandik atma/bütün gothamı havaya ucurma/supermanın beynini yıkama seklindeki saldırsıyla kahramanımızın sonunu getiricektir. Bu sırada bi anda batman fırlar ve derki yaptığım bu aletle, donmuyor/yanmıyor/gozuk cıkmıyor/pandık yemıyorum ayrıca butun gotham'ı patlamaya dayanıklı bır malzemeyerle spreyledim(gohtam city sadece boş depolardan ve boş depo üretme fabrikalarından olustuğu icin etrafta pek sprey bulasacak masum insan yoktur), ayrıca supermanın kafasınada senın planını tahmin edip alaminyum sapka taktım der ve kötü adamı yener. Batman zamanda geri gidereken kendisi alt etmeye calısan bir dusmanına bile "ben bunun ıcın hazırlıklıydım" demiş bir süper kahramandır. yıllar boyu, alfred ve robinle birkac duygusal anı dısında pek bir sevilecek yanıda yoktur, oldukca sığ bır karakterdir. yazardan yazara kişiliği baya değişir. Heleki superman gibi Superkahraman dediğimiz şeyin lideri olan bir karakterle asla karşılaştırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 *you feel a presence with you* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 *an you wonder why* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 adamlar kıçından hikaye uydurmuşlar siz de tartışıyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 *why is it just watching you* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Jahrein said: abarttılar bu geyikleri. 1- batman karizma bi kahraman deil 2- batman'i herhangi bir süper kahraman elinin tersiyle dövebilir 3- bu yüzden batman parodileri de komik deildir! evet herhangi süper bir kahraman batman'i kolayca dövebilir. çünkü batman'in süper güçleri yoktur. baba parası vardır. o da süper bişeydir. ama güç değildir. yani güçtür ama süper değildir. parayla adam tutabilirsiniz bu süperdir gerçi. süperdir de fantastik açıdan süper değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar