Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Desperate casual gamers


sharphabit

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar çalışan biriyim ve evliyim. Wow u biliyorum ve az cok karakterlerde var hepsinden (bekar ve işsizken kasılan) ama bu aionada girdim gördüm beğendimde hem ama şöyle bi durum var benim gibi casual oyuncuyu pek kaldırmıyor , pvp hastasiyim genelde tek takılırım casual oldugumdan dolayi, wow a devammı aion beni açarmı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunda lvl kasmak uzun zaman aliyor. Ama tabiki sen oynayamazsin ben oynarim demenin anlami da yok.
Ben de ev is cocuk derken zaman ayiramiyorum. Ama bu oyundan zevk almiycam anlamina gelmiyor. Gayet rahat kendi ayarinda arkadaslar bulup her oyunda eglenebilirsin.
Ben mesela lvl 33 de pvp'ye basliycam ve uzun sure bu sekilde takilcam. En basta Elyos Bot'larini keserim mesela :) Sonra bir kac kisi toplanip level kasanlari gangleyip hayatindan bezdiririz. Zamanla da normal pvp yapmaya da baslarim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda level lemek zevkli. en güzeli de level aldıkdan sonra üstüne ah den malzeme almak veya %1 ihtimalle düşen dropu giymek. az da stat artsada etkisi büyük oluyor. armor dizaynı çok güzel olmuş. level 50 de ki raid ler ve boss lar varmı onu merak ediyorum. zevkli ama sonrası ne olacak bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...