Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Benim bir sevgilim var. Pazartesi 2 yılı doldurup 3.ye doğru ilerlemiş oluyor olacağız. Böyle bi güzellik, orijinal bi sürprüz yapayım istiyorum. Ama böyle cix restoranlara falan görütüp de kasmak istemiyorum. Ya ben napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Evin vs. müsaitse, bir de becerebiliyorsan adam gibi bi yemek hazırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aaaa unutmuşum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 çiçek ve aklında bir şey kaldıysa onun, onları alıp çok güzel bir içeceğinle ve yemeğinle beraber ağırlarsın diye düşündüm ama klasik mi kaçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
notnicecream Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pazardan beşiktaş forması al arkasına y. demirören yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Hamileyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ne hain arkadaşım ya bu adama kıyılır mı lan canımss kutlu olsun tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sibel ablaaa bu herif sana süpriz yapmaya hazırlanıyo.... Sibel miydi ya öyle kalmış aklımda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 eaha evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 İlk tanistiginiz veya ilk gittiginiz yere gotur ne bilim. Ordan gezin dolasin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 olm sibel okumuyo mu burayı. nası olacak o süpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 2 yıl olmasına tam 1 ay kala ayrıldığım için ben bu konuda yardımcı olamicam :/ Unutmuş gibi yapıp bir süpriz çakabilirsin içeriğini falan bilemicem ama başarılar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bir kutu al. içine sevdiği şeyleri doldur. çikolata, şeker, foto, mp3, mektup, oyuncak, ıvır zıvır. bi tane büyük hediye alıcaana, biiiiiiir sürü küçük hediye al. uğraş o kutuyla, vakit harca, minik detaylar düşün, göster kendini! go-go-go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 fede said: olm sibel okumuyo mu burayı. nası olacak o süprizBelki de burdaki onayladığı öneriyi uygulayacakmış gibi yapıp esas sürprizi patlatacaktır. Az değilsin dynun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pençecik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Emaleth said: uğraş o kutuyla, vakit harca evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hll team tebriks. Çok basit bişi söliyim, Video hazırla fotolarınızla ama fotolara yorum yaz. Hikayeye dönüştür yani. Atıyorum; 1. foto: Birgün iki geveze varmış... 2. foto Kumsalda yürüyüşe gitmişler, birde ne görsünler? 3. foto(deniz): Aaa deniz! 4. foto(siz denizdeyken): Hemen denize dalıvermişler. yada 4. foto(siz sahilde güneşlenirken bi foto): Hemen sıcak kumlara uzanıvermişler. gibi... İşe yarayacağına inanıyorum. Bu videonun akabinde romantik birer şarap ve yemek yenilebilir. Ama başta böle bişi şart monotonluğu yıkmak uğruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ulan kesin sürpriz bekliyo senden.Hiç sürpriz yapma bu ona büyük bi süpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Emaleth said: bir kutu al. içine sevdiği şeyleri doldur. çikolata, şeker, foto, mp3, mektup, oyuncak, ıvır zıvır. bi tane büyük hediye alıcaana, biiiiiiir sürü küçük hediye al. uğraş o kutuyla, vakit harca, minik detaylar düşün, göster kendini! go-go-go! en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pogodi said: Emaleth said: bir kutu al. içine sevdiği şeyleri doldur. çikolata, şeker, foto, mp3, mektup, oyuncak, ıvır zıvır. bi tane büyük hediye alıcaana, biiiiiiir sürü küçük hediye al. uğraş o kutuyla, vakit harca, minik detaylar düşün, göster kendini! go-go-go! en güzeli Gökhan mesaj geldi sana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ooo süpermiş ya @kartan fede ; yok bi tek kavgalıyken okuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ahaha hepsi ayni lan kavgaliyken okuma felan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bence amacına ulaştıysa topic kilitlensin atılsın ücra bi köşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Emaleth said: bir kutu al. içine sevdiği şeyleri doldur. çikolata, şeker, foto, mp3, mektup, oyuncak, ıvır zıvır. bi tane büyük hediye alıcaana, biiiiiiir sürü küçük hediye al. uğraş o kutuyla, vakit harca, minik detaylar düşün, göster kendini! go-go-go! şu öneri bu topiclerin altına otomatik gelsin artık. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aha aynı topaktan açacaktım nasipse 3 aralık'ta doluyor bizim de 2 yıl. sömüreyim bari bu başlığı ben de, yazın arkadaşım siz olsanız ne isterdiniz mesela? (kız olcanız ama bi de önce) kutu olayını daha önce yapmıştım, damak bile koymuştum içine fıstığıma diyip, ahah, dynun sana diyorum alsancak sevgi yolunda bi tane abi gördüm, portreleri karikatürize ederek çizip boyuyordu ama çok hoş çalışmaları vardı. aklımda o var şimdilik bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar