Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes 200 d 77's aldım mutluyum, şanslıyım

trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar dün 77 model 123 kasa mercedes 200 dizel aldım çok severim kendilerini fakat temizini bulamıyordum. neyse sonunda buldum gittim anlaştım ve aldım 4.500 lira gibigüzel bir fiyata. sanayiye girdi çıktı kusursuz bir araç motoru ve kaportası harika. gelelim gidişine;

mercedesin yıldızı 4.500 eder derlerdi, alıskanlık yapar derlerdi inanmazdım. gaza basınca şahlanıyor resmen heleki o 2000 motorun sesi yok mu kısacası aşık oldum. temizini bulmak şartıyla herkese tavsiye ediyorum tam bir keyif arabası ama sık sık çevriliyorsunuz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Türkiye'de Euro Diesel'in tarihi 5 yıllık falan. Bundan önce pazarda bulunan bütün dizel motorlar kırsal motorin kullanabilir aslında. Şu an satışı devam eden Renault'un 1.5 dCi motoru, Citroen'in HDI motoru illa Eurodiesel istemez örneğin.

Tabi artık tarım araçları dışındaki tüm araçlar sadece Euro Diesel alabiliyor malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet de kırsal alıyorum abı :) euro dıesel pahalı olmakla bırlıkte daha cabuk tukenıyor. Bu arada 1 ayı doldurduk bu canavarla ve sorun cıkaracak gıbı durmuyor pek. Sans olsa gerek. Sımdı 500 lıra gıbı bır masraf ıle ıcını sıfırlayacagım derı dosemeler kapılar halı torpıdo vs.. Bıttıkten sonra bır foto daha koyarım. Dusuk butcelı ve zevklı bır arac almak ısteyenlere sıddetle tavsıye edıyorum. Zaten aynı fıyattakı araclarla kıyaslanamaz bıle :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...