Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google a Vergi Cezasi


nedanko

Öne çıkan mesajlar

google kapatilirmis bide ueheuh ne gulerim..

adwords ve adsense sayfalari erisime kapatilabilinir ama odemez ise ve devam ederse reklamciliga Turkiye'de ayni sekilde..

Turk firmalari gidince orada burada hep oduyor. Yabanci firmalarda odemek zorunda yasa varsa uyacak yani. Yasalara uymak zorunda..

Turkiye'den de cekilmez, yemez yani. Internet reklam pazari olmasi gerektiginden kucuk su an Turkiye'de. Ama hizla buyuyor, buyume oranlari oldukca yuksek yani. Internet penetrasyonumuzda az degil (daha cok yolu var ama o da iyi gozukuyor yani) Pazar doygunlasiliyor vs. O yuzden uzun vadeli dusununce cekilmek aptallik olur. Cekilmezlerde zaten oyle bi olasilik gormuyorum hic.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet olay daha anlasilir orada..

Yalniz soyle bisi var.. Belcika vs gibi ulkeler avrupa birligine uye ulkeler. Google Avrupa birligine vergi oduyor, uye ulkeler pay falan aliyor mu bilmiyoruz tabii ama biz Avrupa birligine uye degiliz bu konuda onemli.. Nasil oluyo isler bilmiyorum tabii bu durumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kapar gider kardeş avcunu yalar bakarsın arkasından. Global bi şirkette çalışıyorum, bütün şirketin sorumluluğu resmi olarak MD ve CFO olmak üzere 2 yabancı yöneticinin üzerinde. Türkler'in üzerinde hiçbir sorumluluk yok. Kapatır şirketi giderler isterlerse uçağa bindikten sonra el sallarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumları okuyunca çok güldüm,

I.cisi
Google international bir şirket ödememek gibi bir lüksü yok amerikada açılır bir dava ve ödemek zorunda kalır international laws var arkadaşlar.

II.cisi
Google Türkiye ofisini kapatacağını sanmiyorum,Google Adsense Turkiye yilin ilk çeyreği net kazancı sadece verilcek cezanin 2 katı civarinda neden gitsin ?

Techcrunch yorumlarınada hasta oldum epic east - west olayına dönmüş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...