Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playboyun tecavüz ettiği kız konuştu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

KAçınız bugüne kadar tecavüz etti? Ben etmedim ve etmemde bir kız alkollü diye. Beraber olmak ayrı tecavüz ayrı.
Biraz akıllı olun illa komiklik yapıcam diye insanı duygularınızı yoketmeyin.

bak orda hemfikiriz sanirim hepimiz. kimse tecavuzu tasvip etmiyor/etmez de zaten.

ama kacirdigin bi durum var Absolut,

kiz kafasi o kadar guzelken ciddi bi iliskim olur diyor/dusunuyor. Yahu "ilk gunden otel odasina gitmissin, nasil ciddi bi iliski beklersin?" derler adama.
Mesaj tarihi:
Hakatten hiç yoktan da gereksiz tartışma yaratmamak lazım. Kimse tecavüzü savunmuyor , sadece kızın da gerekli önlemleri almadığı ya da az bilinçli az bilinçsiz yapmaması gereken şeyleri yapmış gibi görünüyor. Tabi tekrar ediyorum bu kızı suçlama değil yeteri kadar dikkat etmediğini belirtmek sadece.
Mesaj tarihi:
Alkolden faydalanma değil konumuz zaten o yüzden ona bişi henüz demiyorum. Sorun eğer kızın dediği gibi zorla tecavüz var ise onun yanlışlığı. Büyük ihtimal kız isim duyurmak reklam vs için yapıyor olabilir bunları bilemeyiz henüz.
Mesaj tarihi:
haberde bi tuhaflık var gibi. şuna benzemiş:

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1157561&Date=03.11.2009&b=Cami%20tuvaletinde%20tecavuz%20iddiasi
Mesaj tarihi:
Bu arada adam da vaatlerde bulunmuş, kız da yelkenleri suya indirmiş, sonra iş bittikten sonra adios diyince erkek kız da böyle konuşuyor olabilir.

Etilerde, Bebekte, Ortaköyde tonla kız var bunun gibi, iyi araban olsun, güzel konuş kızla, biraz da alkol varsa seve seve gelirler oteline.
Mesaj tarihi:
zerobey said:

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1157561&Date=03.11.2009&b=Cami%20tuvaletinde%20tecavuz%20iddiasi

'BACAKLARIMA VE GÖĞÜSLERİME ELLEDİ'

?
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Bu arada adam da vaatlerde bulunmuş, kız da yelkenleri suya indirmiş, sonra iş bittikten sonra adios diyince erkek kız da böyle konuşuyor olabilir.

Etilerde, Bebekte, Ortaköyde tonla kız var bunun gibi, iyi araban olsun, güzel konuş kızla, biraz da alkol varsa seve seve gelirler oteline.

aha evt

bu topic çok ilginç ve wtf'lerle dolu ne güzel
Mesaj tarihi:
Killer said:

zerobey said:

'BACAKLARIMA VE GÖĞÜSLERİME ELLEDİ'

?

AHAHHAUSUAadsas
Mesaj tarihi:
aslında kadın olmak iyi bişi..

misal git birisiyle birlikte ol/daha da kötüsü olma.

sonra sağını solunu morart..

bilmem kim bana tecavüz etti de...

bitti..

dilersen ali ile birlikte olup veli bana tecavüz etti de diyebilirsin mesela..

hatta ali ile birlikte şantaj yapıp parasına da konabilirsin velinin..

ali'nin külahı veliye..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

aslında kadın olmak iyi bişi..

misal git birisiyle birlikte ol/daha da kötüsü olma.

sonra sağını solunu morart..

bilmem kim bana tecavüz etti de...

bitti..

dilersen ali ile birlikte olup veli bana tecavüz etti de diyebilirsin mesela..

hatta ali ile birlikte şantaj yapıp parasına da konabilirsin velinin..

ali'nin külahı veliye..

gerçekten bu olabilir.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

otel bizim mi olmak zorunda yoksa oda tutmuş olsak da olur mu?
  • Yeni Oluştur...