Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uykusuzluk, gece geç saatlere kadar oturma, üretkenliği dibe vurdurma, hiç bi bok yapmama

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:

yarin sinav var ona calisiyorum, su an fallout 3 oynamak istiyorum sadece ama ya =(

aynısının fm'si var bende,ama derste çalışmıyorum.3 gündür vizelere çalışmadan gidiyorum,sınavdan 2 saat önce okula gidip milletten titizlikle evde çalışarak çıkardığı notları hacılayıp sınav öncesinde okuyup giriyoru.Ha dersen evde ne yapıyorum.Hiçbirşey ki geçen C.tesi gün içinde 2 vizem olmasına rağmen gidip 3.5 saat Pes2010 oynadık asdfasd

kötü ya durumlar,3 saat sonra yine ingilizce sınavım var yine hiçbir şeye bakmadım.biraz bakayım bari
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de benzer bir durum var.Geç saatlere kadar oturmuyorum ama. İşten geldiğim gibi bilgisayarı açıp yatana kadar başından kalkmıyorum. Hafta sonları da hep aynı geçiyor. Yaş da geldi çoluk çocuğa karışayım diyorum. Yılda bir tanıştığım kız en fazla 1 ay dayanıyor. Kaçıyorlar. Böyle acayip bir durum nasıl feraha ulaşıcam bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Pati'yi ilk bıraktığımda daha doğrusu bilgisayarı komple bıraktığımda 2 yıl hiç dokunmadım,düğmesine basmadım..Ve direk yarından itibaren bilgisayar yok diyerek kestim...
Bir süre sonra canın istemiyor,alışıyorsun,ha niye geldim,boş vaktim çok artık,boşlukta kalmaktansa oyalıyor ama yine istersem yine bırakırım...
2 yıl belki çok ama şöyle bir 2-3 ay bilgisayara dokunmamayı deneyin bakalım,belki zorlama ile başka şeyler yaparsınız hatta belki sevdiğiniz yeni şeyleri bile keşfedebilirsiniz...
Unutmayın ki insan alışılmışlığın dışına çıkmaktan korkar,bu yüzden zaten çıkamaz,başlarda aklınızda hep olucak ama sonra aklınıza bile gelmeyecek...
Hayatta her zaman belli alışkanlıkları arada bırakıp yeni şeyler denemek lazım,en zoru irade burada,kararlı olmak..
Sosyal ağlarda paylaş

okul olmaması çok güzel bir şey hakikaten.
Mesai bitince evdesin ve ertesi gün mesaiye kadar kafan rahat(ekstra bir şey yoksa) Yarın sınav var, ders çalışmam lazım vb. sıkıntılar yok. Aksine boş zamanımı nasıl kafa dağıtıcı aktivitelerle değerlendirsem acaba diye düşünüyorsun. Okul bela bişey valla. Allah yardımcınız olsun.
Des zamanı ders oyun zamanı oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam sana teşekkür etmek istedim. hani anlatılır da bu kadar mı güzel anlatılır ya. resmen kusursuz anlatmışsın tam olarak benim de hayatım oluyo o anlattıkların.

ben de mesela çarşamba ve cuma sınavım var peki napıyorum? dün gece 3te yattım fakat 3'e kadar yaptığım şey ne? geyik. bugün napıyorum? gelip burda evet yanlış yapıyoruz diyorum. geçen sene en azından deli gibi oyun oynuyordum, bu sene yararlı hiçbir şey yapmıyorum. hayatıma tercüman olmuşsun teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi is konusunda ben soyle yapiyorum oyle zamanlarda..

ya tamamen saliyorum tadini cikariyorum, xboxtir sorftur, filmdir vs.. ya da hemen simdi emrini veriyorum kendime yapacagim isi o an yapiyorum. diger konularda bu islemiyorda, is konusunda isliyor. o an oyun mu oynuyorum , neredeyim nasilim, dur sunu geciyim demeden, kapatiyorum aciyorum isi basliyorum . en zevk alacagim kismi aciyorum en az acil bile olsa, zaten motive ediyor uretkenlik basliyor. bir iki gund evam ettirince kendine geliyosun.

her zaman basarili olmuyor bunlarda hemen simdi dusturu onemli.
Sosyal ağlarda paylaş

ya problemim iş benim. yoksa çoktan laptopu diğer evimde bırakmış sadece haftasonları nete girerdim. ama takip etmem gereken işler var, maillerime arada bir bakmam lazım. iş dediğim de haftada bir gün 1 saat, diğer günler 3 dakika maillerime baksam yeterli oluyor öyle çok teferruatlı bir şey değil yani.

ama nasıl oluyor, pazartesiden gönderilen işi rapor günü olan bir sonraki pazartesi günü akşamına kadar erteleme hastalığı var bende.
bu gidişle şutlarlar beni kesin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

erteleme oluyo yine iste.. character flaw abi o duzenli bi sorunsa duzelmiyo yani. bende de var, tanidigim bazi insanlarda da var. bazi workaroundlari var ama duzelmiyo yani.. iste kendine ait bir iki workaround bulucan cozumu o.. ama onunla yasamaya alissan iyi edersin :) zaman zaman oluyosa, zaman zaman olmaya devam edecek.

eger iyiysen bide etrafindaki insanlar cekiyo seni yani, cekmeyende gitsin gittigi yere yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...