eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 walla benimde 9da dersim var. 1 saate çıkmalıım. daha duş alcam. okula gidip ödevimi çıkartcam falan... ohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 benim hayatimi niye anlattin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bak saat kac oldu hala uyyamadim kafama siciyim sayin seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bilmem içimden geldi... mesela ben şimdi geçip yatacam. nası olsa dersim ödevim yok. oh mis... senaryoyu da akşam uyanınca yazarım. sosisli yerken... hadi yattım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 oyun oynayın olm o saatten sora napcaksınız nette falan. ya da başka hobiler bulun fotoşop öğrenin, webtasarım kasın falan, nette bi ton ebook var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Grafik projem var, matematik projem var, ikisini de son haftaya birakacagim (yine). Sabahin 4unde kalktim (saat simdi 5:30), 9da dersim var, simdi yatarsam bi daha kalkamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hala oturuyorum mesela. uyumadan giderim artık. yada 3 saat uyusammı ya. uyiym bi deniym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yarin sinav var ona calisiyorum, su an fallout 3 oynamak istiyorum sadece ama ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 fallout3ü salla borderlands oyna. ama sınav yalan olur söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 vay asosyalerim benim canlarim cigerlerim. Eskiden icki kumar esrar eroin vardi genclerde. Onlarda bitti simdi böyle bir modern hastalik bas gösterdi. Kabul edin asosyalsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 alkole vurun hemen sızıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Penthesilea said: yarin sinav var ona calisiyorum, su an fallout 3 oynamak istiyorum sadece ama ya =( aynısının fm'si var bende,ama derste çalışmıyorum.3 gündür vizelere çalışmadan gidiyorum,sınavdan 2 saat önce okula gidip milletten titizlikle evde çalışarak çıkardığı notları hacılayıp sınav öncesinde okuyup giriyoru.Ha dersen evde ne yapıyorum.Hiçbirşey ki geçen C.tesi gün içinde 2 vizem olmasına rağmen gidip 3.5 saat Pes2010 oynadık asdfasd kötü ya durumlar,3 saat sonra yine ingilizce sınavım var yine hiçbir şeye bakmadım.biraz bakayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bende de benzer bir durum var.Geç saatlere kadar oturmuyorum ama. İşten geldiğim gibi bilgisayarı açıp yatana kadar başından kalkmıyorum. Hafta sonları da hep aynı geçiyor. Yaş da geldi çoluk çocuğa karışayım diyorum. Yılda bir tanıştığım kız en fazla 1 ay dayanıyor. Kaçıyorlar. Böyle acayip bir durum nasıl feraha ulaşıcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ehehehe kompüter jenerasyonu hoşgeldiiiiiiiiiii... nalet bilgisayar yüzünden bunlar. kaldırıp atın camdan. ama bu ona hafif bir ceza olur.. bilgisayarlarınızı ve lepitaplarınızı bana teslim edin.. ben size yardımcı olacağım. korkamyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 15 puanlık quizden bir önceki gün lostun 5. sezonunu komple izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ben de merlin izledim 1 sezon. organik kimya çalışmam lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 oha yalnız millet günah çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Pati'yi ilk bıraktığımda daha doğrusu bilgisayarı komple bıraktığımda 2 yıl hiç dokunmadım,düğmesine basmadım..Ve direk yarından itibaren bilgisayar yok diyerek kestim... Bir süre sonra canın istemiyor,alışıyorsun,ha niye geldim,boş vaktim çok artık,boşlukta kalmaktansa oyalıyor ama yine istersem yine bırakırım... 2 yıl belki çok ama şöyle bir 2-3 ay bilgisayara dokunmamayı deneyin bakalım,belki zorlama ile başka şeyler yaparsınız hatta belki sevdiğiniz yeni şeyleri bile keşfedebilirsiniz... Unutmayın ki insan alışılmışlığın dışına çıkmaktan korkar,bu yüzden zaten çıkamaz,başlarda aklınızda hep olucak ama sonra aklınıza bile gelmeyecek... Hayatta her zaman belli alışkanlıkları arada bırakıp yeni şeyler denemek lazım,en zoru irade burada,kararlı olmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 okul olmaması çok güzel bir şey hakikaten. Mesai bitince evdesin ve ertesi gün mesaiye kadar kafan rahat(ekstra bir şey yoksa) Yarın sınav var, ders çalışmam lazım vb. sıkıntılar yok. Aksine boş zamanımı nasıl kafa dağıtıcı aktivitelerle değerlendirsem acaba diye düşünüyorsun. Okul bela bişey valla. Allah yardımcınız olsun. Des zamanı ders oyun zamanı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sotto çok iyi anlatmış olayı. Yaklaşık 5 yıl kadar bilgisayar oyunlarıyla kafa dağıttım fakat elde 0. Herşeyin yeri ve zamanını bilmek gerekiyor tek eksiğimiz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sotto said: Bir süre sonra canın istemiyor,alışıyorsun,ha niye geldim,boş vaktim çok artık,boşlukta kalmaktansa oyalıyor ama yine istersem yine bırakırım... tüm bağımlılar bunu diyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 roket adam sana teşekkür etmek istedim. hani anlatılır da bu kadar mı güzel anlatılır ya. resmen kusursuz anlatmışsın tam olarak benim de hayatım oluyo o anlattıkların. ben de mesela çarşamba ve cuma sınavım var peki napıyorum? dün gece 3te yattım fakat 3'e kadar yaptığım şey ne? geyik. bugün napıyorum? gelip burda evet yanlış yapıyoruz diyorum. geçen sene en azından deli gibi oyun oynuyordum, bu sene yararlı hiçbir şey yapmıyorum. hayatıma tercüman olmuşsun teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi is konusunda ben soyle yapiyorum oyle zamanlarda.. ya tamamen saliyorum tadini cikariyorum, xboxtir sorftur, filmdir vs.. ya da hemen simdi emrini veriyorum kendime yapacagim isi o an yapiyorum. diger konularda bu islemiyorda, is konusunda isliyor. o an oyun mu oynuyorum , neredeyim nasilim, dur sunu geciyim demeden, kapatiyorum aciyorum isi basliyorum . en zevk alacagim kismi aciyorum en az acil bile olsa, zaten motive ediyor uretkenlik basliyor. bir iki gund evam ettirince kendine geliyosun. her zaman basarili olmuyor bunlarda hemen simdi dusturu onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ya problemim iş benim. yoksa çoktan laptopu diğer evimde bırakmış sadece haftasonları nete girerdim. ama takip etmem gereken işler var, maillerime arada bir bakmam lazım. iş dediğim de haftada bir gün 1 saat, diğer günler 3 dakika maillerime baksam yeterli oluyor öyle çok teferruatlı bir şey değil yani. ama nasıl oluyor, pazartesiden gönderilen işi rapor günü olan bir sonraki pazartesi günü akşamına kadar erteleme hastalığı var bende. bu gidişle şutlarlar beni kesin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 erteleme oluyo yine iste.. character flaw abi o duzenli bi sorunsa duzelmiyo yani. bende de var, tanidigim bazi insanlarda da var. bazi workaroundlari var ama duzelmiyo yani.. iste kendine ait bir iki workaround bulucan cozumu o.. ama onunla yasamaya alissan iyi edersin :) zaman zaman oluyosa, zaman zaman olmaya devam edecek. eger iyiysen bide etrafindaki insanlar cekiyo seni yani, cekmeyende gitsin gittigi yere yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar