SinlessSaint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 otobüste tabi affetmem taksiye binen kız varsa ??? Nereye ? Mesela Güngören,Karaköy Bende geliyim.. Hem Beleş Yolculuk HEM MSN Alırsınız (parayı ödemeyin sakın veya bölüşün) yoruma bak asfasf. MESENE VARMI BAĞYAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Vingthor said: kardeşim büyük götürüyor ki kendisi böle göbekli möbekli 1.85 boy 110 kilo kamyon gibi herif. ve bu adam bile bu kadar götürüyosa üüÜf hani. ben de aynı kilo ve boydayım, ben de götürüyorum . abim de aynı dertten şikayetçi. selam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ölün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 İşin sırrı göbekteymiş gençler, yumulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 destek ünitesi. lıps lıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bu sabah otobüs'e bindim ilk defa boş koltuk! Evet evet ilk defa zaten uyku aptallığıda var ki yer olsa da otursam diye hayal etmişim.. Kadının biri gelip dikilmez mi tepeme taciz ediyor birde beni ileri geri elini de attı omzuma gideri vardı da gerçi umrumda mı sabah sabah.. Yanımdaki öküzden bozma adam da hatunu gördü ya benim kalkıp gitmemi o kadının oturmasını istermişcesine pezvng burnuyla falan oynuyor arada bir bişiler yapıyor vay dedim senin ben.. Kalkmadım inat anasını satim kalkmadım vermedim yer vermem! Vermicem! Verdikde ne oldu he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 REEEEYYYCCC ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 of 21.yuzyılda otobüsler var mı hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Vingthor said: Rewendor said: "roket adam" said: seviyeli ilişki olayını da anlayamıyorum. seviyeli bi ilişkiye var mısın nedr yani. seviyesiz ilişki nasıl oluyor sürekli küfür mü ediyosun karşındakine annaamadn en güzeli işte, sekse dayalı ilişki :P sekse dayasız ilişki mi var? 'sevişmemize gerek yok mahmut sadece koltukaltıma yüksük parmağınla arada dokun titret ben kendim şeyolurum zaten' ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Farinal said: benim ve kız arkadaşımın sni var ve gayet iyi çalışıyor kullanıyoruz ama çok sıkıldık bizimle toplu yapacak üçüncü bi genç arıyoruz ilgilenenler lütfen mail atsınlar bana. 8 harf sildim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 göndermesi oydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 "ismail PK" said: Bu sabah otobüs'e bindim ilk defa boş koltuk! Evet evet ilk defa zaten uyku aptallığıda var ki yer olsa da otursam diye hayal etmişim.. Kadının biri gelip dikilmez mi tepeme taciz ediyor birde beni ileri geri elini de attı omzuma gideri vardı da gerçi umrumda mı sabah sabah.. Yanımdaki öküzden bozma adam da hatunu gördü ya benim kalkıp gitmemi o kadının oturmasını istermişcesine pezvng burnuyla falan oynuyor arada bir bişiler yapıyor vay dedim senin ben.. Kalkmadım inat anasını satim kalkmadım vermedim yer vermem! Vermicem! Verdikde ne oldu he ? ehehe otobüste falam ole tipler olur bide,yanındaki koltuk bostur normalde,sen oturmaya dogru hareket edince direk 2 koltuguda kaplar,baktı bayan geliyo hemen büzüşür,gel buraya otur hesabı,allahın apaçileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben kız olsam biri de gelip msn versene dese yüzüne bakmam lan demek yüzyüze konuşamıyo kabız derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar