Revell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 harrykewell said: 2. haberi nerede gördün? kaynaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hayret, ilk defa duzgun bi karar verilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ercan saatçiden çoban bile olmazdı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 artik stadda, arkadasinin evinde kameralar varken, veya develide rahatca kufur edebilir sdfsa. gerce develiyede almazlar lan bunu o yazidan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Revell said: öyle birşey demedi, tribünde gs liler sarı kırmızı yeşil kartonlarla gösteri yapıyordu. O da "sarı ve kırmızı galatasarayın rengi, yeşil neyi temsil ediyor onu anlamadım" dedi. Ha bundan sempatizanlık çıkarıyosan gg. Ercan Saatçi'nin oradaki yeşilin futbol sahasıyla alakalı olmasını kavrayabilecek kapasitede olmadığına bağlıyosun bu durumda, herhangi bir ima olarak algılamıyosan. Katılıyorum bu tespitine o zaman. Mümkünse sporla az buçuk ilgili hiç bi konuda konuşmasın bu adam, hakikaten başarısız. Veya da hürriyet pzero ve harrykewellı da işe alsın, denge oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 "hürriyet gazetesi" said: Ercan Saatçi'den tehdit açıklaması Spor Yazarı Ercan Saatçi, basında yer alan Galatasaray Yöneticisi Haldun Üstünel'i arayarak tehdit ettiği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Saatçi yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "SAATÇİ'DEN ÜSTÜNEL'E TEHDİT", "ÇILDIRTAN YEMEK", "HALDUN ÜSTÜNEL'E TEHDİT TELEFONU" başlıklı haberlerde, benim Sayın Haldun Üstünel'i arayarak, "Bu meseleyi kapat, elimizde senin ve bazı yöneticilerin görüntüleri var. Bunları yayınlar sizi insan içine çıkamaz hale getiririz" dediğim iddia edildiğini, ayrıca bu gerçek dışı haberde, sayın. Mahmut Özgener, sayın Şansal Büyüka, sayın.Serdar Güzelaydın ve sayın İbrahim Seten'in de böyle bir konuşmaya şahit oldukları belirtilmiştir. 1- Bahsi geçen yemekte, oradan ne sayın Üstünel'i ne de başka bir Galatasaray yöneticisini kesinlikle aramadım. Ki, Haldun Üstünel'i en son iki hafta önce aradım ve aramızda son derece medeni bir konuşma geçti. 2- Açıkca ve net olarak en son söyleyeceğimi en baştan söylemeliyim ki; Tüm bu iddia sahiplerini bağlayan yalan ve iftira içeren, içinde bir veya birden fazla kişiyi tehdit ettiğim gibi ağır suç unsuru olan, gerçek dışı haberlerle ilgili hukuki yollara başvurarak bu konunun mahkemeler nezdinde de açığa kavuşturulması için gereken herşeyi yapacağımı belirtirim. 3- Bizzat kendim bu konuyla ilgili olarak savcılığa başvurarak, son bir ayda bana ait telefonlardan kimleri aradığımın ve kimlerle konuştuğumun kaydının çıkartılmasını isteyeceğim. Bu konuda iddia sahiplerinin istedikleri görüşmelerinin içeriğinin mahkemece talep edilerek açıklanmasını da sağlayacağım. 4-Sadece sn Üstünel'i değil, bir başka kişiyi arayarak, iddia edilenin dışında tehdit mesajı iletip iletmediğimin de açıklığa kavuşmasını isteyeceğim. Aynı duyarlılığı göstermesini, bu haberleri yapanlardan ve tehdit ettiğim söylenen sayın Üstünel'den de isteyeceğim. 5-Bahsi geçen yemekte, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı sayın Mahmut Özgener, Vatan Gazetesi Spor Müdürü, sayın İbrahim Seten, Lig TV Genel Müdürü sayın Şansal Büyüka, Türkiye Futbol Federasyonu Milli takımlar eski sorumlusu sayın Serdar Güzelaydın ve Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu eski üyesi sayın Fikret Orman vardı. Kamuoyunca bilinen bu kişilerle, isteyen herkes konuşarak o yemekte konuya ilişkin herhangi bir konuşmanın geçmediğini hatta imasının dahi yapılmadığını teyit edebilir. Kaldı ki sayın Güzelaydın, sayın Özgener ve sayın Büyüka bu yemeğin son bir saatine tesadüfen katılmışlardır. Mahkemeye baş vurduğumda bu kişilerinde görüşlerinin alınmasını doğal olarak talep edeceğim. 6- Enteresan olan bu kadar ciddi bir iddiada, iddianın tarafı olan beni hiç bir basın mensubu aramadı, görüşümü almadı. 7- İddia edilen gerçek dışı konuyla ilgili anlayamadığım ve anlamakta güçlük çektiğim bir diğer husus da şudur ki; Böyle bir görüşmenin direkt benimle ya da bir aracıyla yapılmış olması gerçek ise, son günlerin gelişmeleri ışığında bu konunun gazete manşetleri yerine neden savcılık makamına iletilmediğidir. 8- Eğer gazetelerde iddia edilenin dışında, sayın Üstünel'e atfen benim dışımda başka bir aracının olduğu iddiası da varsa bu kişinin deşifre edilmesinden en çok rahatsızlık duyacak ve zarar görecek kişi olarak, bu şahsın da açıklanmasını talep etmekteyim. Aksi halde bu konuyu da hukuka taşıyacağımı ve eğer varsa hukuk yoluyla, bu kişiyi kamuoyuna deşifre ettireceğimi açıkça belirtmek isterim. 9- Aleyhimde ki kampayanın başlatılmasına gerekçe gösterilen görüntü dolayısıyla tekrar ve son kez Tüm Galatasaray camiasından bütün kalbimle ve samimiyetimle özür dilerim. Kamuoyuna saygılarımla bildiririm " kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Revell said: Masquerade said: bu adam zaten gs taraftarı pkk sempatizanı falandır diye de saçmalamıştı 2 yıl önce. ilk vukuatı değil. öyle birşey demedi, tribünde gs liler sarı kırmızı yeşil kartonlarla gösteri yapıyordu. O da "sarı ve kırmızı galatasarayın rengi, yeşil neyi temsil ediyor onu anlamadım" dedi. Ha bundan sempatizanlık çıkarıyosan gg. Dün, hemen Fenerbahçeli taraftarların oturduğu kale arkasındaki G.Saraylı taraftarlar da bu derbi için bir organizasyon yapmışlar... Üstelik oldukça renkli bir karton gösterisi organize etmişler ! Sadece renklerle ilgili biraz kafam karıştı... Sarı ve kırmızı kartonları anladım ama yeşil rengin sarı kırmızıyla aynı tribünde olmasını anlayamadım? Arada biraz da beyaz renkli kartonlar vardı... Meksika bayrağı desem sarı var o yüzden değil... G.Saray'ın renkleri desem o da değil, yeşilin ne işi var orada ? Anlayamadık... Maçtan önce F.Bahçe taraftarının o trübüne yaptığı tezaruhatı yazmayacağım, ama manidardı doğrusu... Bilmiyosan yazma derler adama di mi Ercan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi hakkatan ercan saatçi'nin nesine sahip çıktı fenerbahçe onu algılayamadım . kim yani ercan saatçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Masticore said: Şunuda komploya bagladın ve savundun ya hll olsun beş para etmez bi futbol bölümü kitlemiz varmış welcome to reeal world my friend.. this is a book :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Catzee said: "hürriyet gazetesi" said: Ercan Saatçi'den tehdit açıklaması Spor Yazarı Ercan Saatçi, basında yer alan Galatasaray Yöneticisi Haldun Üstünel'i arayarak tehdit ettiği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Saatçi yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "SAATÇİ'DEN ÜSTÜNEL'E TEHDİT", "ÇILDIRTAN YEMEK", "HALDUN ÜSTÜNEL'E TEHDİT TELEFONU" başlıklı haberlerde, benim Sayın Haldun Üstünel'i arayarak, "Bu meseleyi kapat, elimizde senin ve bazı yöneticilerin görüntüleri var. Bunları yayınlar sizi insan içine çıkamaz hale getiririz" dediğim iddia edildiğini, ayrıca bu gerçek dışı haberde, sayın. Mahmut Özgener, sayın Şansal Büyüka, sayın.Serdar Güzelaydın ve sayın İbrahim Seten'in de böyle bir konuşmaya şahit oldukları belirtilmiştir. 1- Bahsi geçen yemekte, oradan ne sayın Üstünel'i ne de başka bir Galatasaray yöneticisini kesinlikle aramadım. Ki, Haldun Üstünel'i en son iki hafta önce aradım ve aramızda son derece medeni bir konuşma geçti. 2- Açıkca ve net olarak en son söyleyeceğimi en baştan söylemeliyim ki; Tüm bu iddia sahiplerini bağlayan yalan ve iftira içeren, içinde bir veya birden fazla kişiyi tehdit ettiğim gibi ağır suç unsuru olan, gerçek dışı haberlerle ilgili hukuki yollara başvurarak bu konunun mahkemeler nezdinde de açığa kavuşturulması için gereken herşeyi yapacağımı belirtirim. 3- Bizzat kendim bu konuyla ilgili olarak savcılığa başvurarak, son bir ayda bana ait telefonlardan kimleri aradığımın ve kimlerle konuştuğumun kaydının çıkartılmasını isteyeceğim. Bu konuda iddia sahiplerinin istedikleri görüşmelerinin içeriğinin mahkemece talep edilerek açıklanmasını da sağlayacağım. 4-Sadece sn Üstünel'i değil, bir başka kişiyi arayarak, iddia edilenin dışında tehdit mesajı iletip iletmediğimin de açıklığa kavuşmasını isteyeceğim. Aynı duyarlılığı göstermesini, bu haberleri yapanlardan ve tehdit ettiğim söylenen sayın Üstünel'den de isteyeceğim. 5-Bahsi geçen yemekte, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı sayın Mahmut Özgener, Vatan Gazetesi Spor Müdürü, sayın İbrahim Seten, Lig TV Genel Müdürü sayın Şansal Büyüka, Türkiye Futbol Federasyonu Milli takımlar eski sorumlusu sayın Serdar Güzelaydın ve Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu eski üyesi sayın Fikret Orman vardı. Kamuoyunca bilinen bu kişilerle, isteyen herkes konuşarak o yemekte konuya ilişkin herhangi bir konuşmanın geçmediğini hatta imasının dahi yapılmadığını teyit edebilir. Kaldı ki sayın Güzelaydın, sayın Özgener ve sayın Büyüka bu yemeğin son bir saatine tesadüfen katılmışlardır. Mahkemeye baş vurduğumda bu kişilerinde görüşlerinin alınmasını doğal olarak talep edeceğim. 6- Enteresan olan bu kadar ciddi bir iddiada, iddianın tarafı olan beni hiç bir basın mensubu aramadı, görüşümü almadı. 7- İddia edilen gerçek dışı konuyla ilgili anlayamadığım ve anlamakta güçlük çektiğim bir diğer husus da şudur ki; Böyle bir görüşmenin direkt benimle ya da bir aracıyla yapılmış olması gerçek ise, son günlerin gelişmeleri ışığında bu konunun gazete manşetleri yerine neden savcılık makamına iletilmediğidir. 8- Eğer gazetelerde iddia edilenin dışında, sayın Üstünel'e atfen benim dışımda başka bir aracının olduğu iddiası da varsa bu kişinin deşifre edilmesinden en çok rahatsızlık duyacak ve zarar görecek kişi olarak, bu şahsın da açıklanmasını talep etmekteyim. Aksi halde bu konuyu da hukuka taşıyacağımı ve eğer varsa hukuk yoluyla, bu kişiyi kamuoyuna deşifre ettireceğimi açıkça belirtmek isterim. 9- Aleyhimde ki kampayanın başlatılmasına gerekçe gösterilen görüntü dolayısıyla tekrar ve son kez Tüm Galatasaray camiasından bütün kalbimle ve samimiyetimle özür dilerim. Kamuoyuna saygılarımla bildiririm " kaynak buyrun bu da Haldun abisinin cevabı; HABERTÜRK said: "Gözdağı verdiler!"HABERTÜRK'ün dün gündeme getirdiği "Haldun Üstünel'e tehdit" haberi, spor camiasını sarsarken, Galatasaraylı yönetici tehdidi doğruladı.05/11/09 10:19 Saatçi tehdite başladı! Tüm ilgili haberler GAZETE HABERTÜRK/ Meriç MÜLDÜR Haldun Üstünel, FB TV için çekilen bir program sırasında Sarı-Kırmızılı kulübe ettiği sinkaflı küfürlerle büyük tepki çeken Ercan Saatçi’nin, bir aracı vasıtasıylakendisine haber yolladığını ve tehditkar ifadeler kullandığını açıkladı. Dün sabah erken saatlerde Bükreş’e uçmadan önce havaalanında HABERTÜRK’ün sorularını yanıtlayan Üstünel, şunları söyledi: ‘GÖRÜNTÜLER YAYINLANIR DEDİ’ “Ercan Saatçi, söz konusu yemek sırasında masada bulunan birinin arkadaşı aracılığıyla bana haber gönderdi. Bu kişi, karşı tarafın elinde benim ve başkan Adnan Polat’ın görüntülerinin olduğunu, meseleyi kapatmamamız halinde bunların yayınlanacağını iletti. Ben de ‘O da masadaysa sen de benim dediklerimi ilet o zaman. Bana haber yolluyorsa dediklerimi aynen söyle. Ne bilgi, ne kaset varsa yayınlansın. Benim hiç umurumda değil. Benim kim olduğum da rengim de belli. Ben tarafsız olması gereken büyük bir gazetenin spor müdürlüğü görevini yürütmüyorum’ dedim. Aynen bunları belirttim, bu sözlerimi Ercan Saatçi’ye de iletmesini söyledim. Burada ters gelen olay gözdağı verir gibi tehditvari konuşmalardır.” ‘BİLİNÇSİZCE ORADAYMIŞ’ Haldun Üstünel, “Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in de aynı ortamda bulunmasına bir yorumunuz olacak mı?” şeklindeki sorumuza ise “Evet ilginç. Ama bildiğim kadarıyla sayın başkanın böyle bir ortama çağrıldığından haberi yokmuş. Kendisi bilinçsizce oradaymış” yanıtını verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 doğan&ciner kavgasına döndü olay. İkiside güzel sallıyor al bu da fanatiğin yazısından alıntı. Yazılara bakıp gaza gelmeyin. said: Meçhul telefon kimden? Haldun Üstünel’e kimliği belirsiz bir kişi tarafından telefon geldiğini ve “Bu işi uzatmayın. Onların da elinde Fenerbahçe’ye küfrederken çekilmiş görüntüleriniz var. Yayınlarlar” dediğini dün okurlarımıza duyurmuştuk. Telefonun kimden geldiği merak konusu, ancak Üstünel bu ismi açıklamıyor. Buna karşın genç yöneticiyi arayan kişinin gazeteci olduğu ve bir gazetenin spor servisinde müdür yardımcılığı yaptığı öne sürüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Üstünel tehdit edenleri açıkladı Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel, 2 Kasım akşamı saat 20.53'te bir gazeteciden aldığı SMS mesajını açıkladı. Üstünel, bu mesaj sonrası aynı ikiliden şantaj kokan bir telefon aldığını da ekledi. Üstünel, kendisini tehdit eden ismin Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten ve yardımcısı Gökmen Özdemir olduğunu açıkladı... İşte o açıklama: Öncelikli olarak şunun bilinmesini isterim ki, bahsi geçen gece de Sayın Ercan Saatçi ile hiçbir şekilde telefon görüşmem olmamıştır. Gazete manşetlerine kadar yükselen söz konusu yemeğin gerçekleştiği gece Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, yardımcısı ve mesai arkadaşı Gökmen Özdemir aracılığıyla bana önce telefon mesajı yoluyla ardından da telefon ettirerek Ercan Saatçi’nin elinde şahsımla ilgili küfür ettiğime dair görüntülerin mevcut olduğunu iletmiştir. 02.11.2009 tarihinde saat 20.53’te gazeteci Gökmen Özdemir tarafından telefonuma gönderilen SMS mesajında aynen şu ifadeler yer almaktadır. “Ercan’a sizin görüntüler gidiyormuş. Fener’e küfrederken. Polat, Sezgin ve senin.” (Bu mesaj hala telefonumda kayıtlı olarak bulunmaktadır.) Bu mesajla yetinmeyen İbrahim Seten daha sonra yine yardımcısını kullanarak şahsıma telefon açtırmış ve şu sözlerin bana iletilmesini istemiştir: “Ercan Saatçi’nin elinde küfür görüntülerinin olduğu bir kaset var. Ve bunu yayınlayacaklar.” Bu sözler üzerine ben de ellerinde ne görüntü var ise yayınlamalarını, bu konuda hiçbir çekincem olmadığını yardımcısı aracılığıyla İbrahim Seten’e sert bir şekilde aksettirdim. Basın ilkeleri ve ahlakına aykırı şantaj kokan tavır ve söylemlerle mesleğini icra edebileceğini sananlara ve kendilerine vazife olmayan işlere karışanlara malzeme oluşturmama ve ayrıca hiç kimseyi mağdur etmeme adına böyle bir açıklama yapma gereği duyduğumu belirtmek isterim. Saygılarımla Haldun Üstünel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Abi yokya gs ile bjk kamuoyunu yönlendirmeyı basaramıyorlar ellerınde ne kadar iyi görüntü vs olsa bile.Bjk 2 kupa aldı topuz yuzunden kımse kupayı hatırlamadı.Ercan saatcı düpedüz küfretmiş(istediğini yapar ayrıca canlıdan yapmadıgı muddetce) olay hiçte büyümedi,oysa fb-gs macının önüne gecmesi,aziz yıldırımın özür dilemesi falan lazımdı. Kullandıgı ifadelerin yakınını(koyduk,geçirdik vs) bende kullanıyorum maçlardan sonra,yani kendi aralarında konusmalarında kullanmasını kınamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kendi aralarında konuşurlar da, canlı olmasa bile kamera var orada, sızar mı sızar. İnsan içinden efendi olmak gelmiyorsa bile en azından kendisi için biraz dikkatli olmalı, durup dururken başına ne işler açıldı bak. Kısa kesmişler, biraz da olsa utanmışlar falan diyordum izlerken de, "bayan da izliyor küfür etmeyelim" açıklaması beni benden aldı. Koskoca bir camianın tüm erkeklerine o küfür bir televizyon programında edilebiliyor yani onlara kalsa, tek sorun bayanlar :p Aziz Yıldırım niye özür dilesin ama, o mu ettiriyor küfürü adama? Kendisi dışında tek sorumluluk düşen Hürriyet'ti, onlar da üzerine düşeni yaptı zaten. Haldun'un habire çıkıp "istediğini istediği gibi istediği yerde yayınlasın diye çok aşırı sert bir şekilde söyledim süperim ben delikanlıyım" demeçleri de sıktı artık, ona da şov malzemesi çıktı. Transferlerle coşan taraftar bunlarla iyice aşık olur kendisine işte artık. Saatçi de haketmediği görevinden bir şekilde kovulmuş oldu işte, iyi oldu geçti gitti. Spor yazarlığından çok "takım yazarlığı" yapan adamların hiçbir takımlısından hazzetmem şahsen. Daha fazla uzatmaya gerek yok bence konuyu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Baggio said: Aziz Yıldırım niye özür dilesin ama, o mu ettiriyor küfürü adama? Kendisi dışında tek sorumluluk düşen Hürriyet'ti, onlar da üzerine düşeni yaptı zaten. Özür dilemesine gerek yok zaten de çıkıp "GÖRÜNTÜLER ÇALINDI. BELGELERİMİZ VAR!!1one!1eleven1!" tarzı çıkışı manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Valla tepki bayağı etkiliymiş, bu kadrını beklemiyodum ben. sonunda yerinden ettikler Ercan Saatçi'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar