knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 oz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 senko said: the office > scrubs HİÇ katılmıyorum valla. Office 4/10, scrubs 7/10... Bikaç hafta önce sorsan ben de flashforward derdim ama :/ artık önermiyorum. Burn Notice eğlenceli ve özenli bir diziye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Oz Mükemmel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 stargate başlayın :p ana dizi 10 atlantis 5 sezon toplam 300 bölüm felan zaten işte 2011 e kadar götürür sizi universe ü sallayın şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 daha önce dedim yine dicem officete midem bulanıyo kamera yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 said: Show name 24 90210 Accidentally on Purpose Bones Breaking Bad Burn Notice Californication Caprica Castle Chuck Criminal Minds CSI: Crime Scene Investigation CSI: Miami Damages Dark Blue Dexter Eastwick FlashForward Forgotten, The Fringe Glee Gossip Girl Greys Anatomy Heroes House How I met your mother Hung Legend of the Seeker Leverage Lost Mad Men Melrose Place Mercy Merlin Monk NCIS NCIS: Los Angeles Nip/Tuck Nurse Jackie One Tree Hill Private Practice Psych Smallville Sons of Anarchy Spooks Star Wars: The Clone Wars (2008) Stargate Universe Supernatural Trauma True Blood V Vampire Diaries Warehouse 13 Weeds White Collar bunlar şuan izlediklerim. bitmiş olanlar yok keşke zamanında silmeseydim listeden eklemeye üşeniyorum. halen devam etmekte olan, bitmiş olan dizi istiyorum. gördüğünüz gibi midesizim her tür diziyi izlerim. Kenarda, köşede kalmış keşfedilmemiş dizilerde olabilir güzelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Abi daha ne izleyeceksin ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hahaha ara verdiler be onlarada yazık dinlensinler. benim için dizi çekiyorlar sonuçta :P yok ya zaten çoğunun bölümleri duruyor. bana bir çırpıda izleyeceğim dizi lazım. firefly ve serenity i izledim hafta sonu bitti tadı damağımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kitchen Confidential izle(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 masters of horror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu master of horros da bölümler birbiriyle bağlantılı değil dimi? yoksa ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 DarKRideR said: Oz'a başla yiğit, ayrıca Burn Notice (tu) Anca okudum lan ama oz'u bitiriyorum suanda ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu aralar lie to me izliyoruz. iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hustle diyorum oz aşmıştır ama elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 masters of horror'da bölümler bağlantılı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 KESINLIKLE ENTOURAGE :D 1 haftada falan bitirirsin 6 sezonu sonra ne zaman cıkıo lan bunun 7. sezonu dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Twin Peaks izle. Hiçbir diziye benzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 spawn77 said: Twin Peaks izle. Hiçbir diziye benzemez +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9d/Ozposter.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oz iyidir evet ve oyuncularının çoğu şuan film/dizilerde yürümüş gitmiş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 BSG dan sonra hiç bi dizi sarmadı flashforward a bakıcam arkadaş tavsiyesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar