Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW X2

Masticore

Öne çıkan mesajlar

http://www.leftlanenews.com/bmw-x2.html

Bugun borusana 3.20d teslim almak için gittim ve galeride X1 gördüm dün gelmiş araba gerçekten cok güzeldi x6'ya benziyordu önü (4 çeker fln.) arkasıda x5 ve x3'e göre daha sportif .

Araba jeep değil yalnız tipi benzesede öyle söyledi satışla ilgilenen kişi. Neyse efendim harbiden alınası diyordum ki int.'te ne göreyim X2. Dedim X1 fln alınmaz bu varken 1 sene sonra bu cıkıyormuş. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
yukaridaki cizimler resmi degil. fanmade photoshop.

gercekten de bir x2 gelecek, 2011 deniyor model yili olarak. ama resimlerdeki gibi olup olmayacagi daha belli degil.

x1 in coupe bir versiyonunu yapmak istiyorlar. dizayn olarak ta x1 in sadece 2 kapili hali olmasin, x6 gibi biraz farkli olsun istiyorlar. o nedenle adini x1 coupe koymak istemediler. yoksa gelen cok oyle yeni bir model degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Namessar said:

yukaridaki cizimler resmi degil. fanmade photoshop.

gercekten de bir x2 gelecek, 2011 deniyor model yili olarak. ama resimlerdeki gibi olup olmayacagi daha belli degil.

x1 in coupe bir versiyonunu yapmak istiyorlar. dizayn olarak ta x1 in sadece 2 kapili hali olmasin, x6 gibi biraz farkli olsun istiyorlar. o nedenle adini x1 coupe koymak istemediler. yoksa gelen cok oyle yeni bir model degil.

Valla söylentiler var hep hatta x2 değil x4 önce cıkıcak bile dediler löl ortaya atılan resimler birbirinin aynı sayılır 2 mi çıkar 4 mü cıkar bilmem ama şu konsept çıkarsa piyasayı altüst eder ne mercedes c,e kalır nede bmw 3 serisi.

Buda olası x4 müş.. ( Söylentiyken henüz yeni başlık açmak istemedim)

said:
2008 yılında ilk olarak TRaraba.com’da okuduğunuz BMW X4 modeli için geri sayım başladı.
Bugün Alman Autocar dergisinde çıkan habere göre BMW yakın zaman içerisinde yeni SUV’unun tanıtımlarına başlayacak.

BMW, X5 ve X6 ile yakaladığı başarıyı X4 ile devam ettirmek istiyor. Şu anki tahminler bu modelin mevcut modellerden daha spor olacağı ve X6 coupe gibi yorumlanabileceği doğrultusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...