Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://www.leftlanenews.com/bmw-x2.html Bugun borusana 3.20d teslim almak için gittim ve galeride X1 gördüm dün gelmiş araba gerçekten cok güzeldi x6'ya benziyordu önü (4 çeker fln.) arkasıda x5 ve x3'e göre daha sportif . Araba jeep değil yalnız tipi benzesede öyle söyledi satışla ilgilenen kişi. Neyse efendim harbiden alınası diyordum ki int.'te ne göreyim X2. Dedim X1 fln alınmaz bu varken 1 sene sonra bu cıkıyormuş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 X2 tek kapıymış, X1 çok kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 x1 in arkasını hiç beğenmedim. sanki tasarım aşamasında tasarımcının eli kaymış da mouse saçmalamış gibi. x2 çok güzel bayaa beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Valla canlı gördüm beyendim ben . Şimdi resimlerden banada cok güzel gelmiyor ama X2 SAV varken alınmaz her türlü beklenir... Fiyatını uçurmazlar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Çıkmayacak böyle bir araba. Hele ki 1 sene içinde. Pehh inanmayın her önünüze çıkana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 x1 biraz bmw nin qashqai si tadinda bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 gordum yazilmis cikimicak diosun fiyat fln sorsaydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bir deneme surusu ayarladim x1 le. yorumlarimi yazarim. tabi efendi efendi bir kac km cik gidebilecez. ama olsun, izlenim izlenimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 abi hrflerin designerlar ne usengec ya 1 serisinin altina yuksek teker koydular x6 oldu simdi ustten bastuilar x2 mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yukaridaki cizimler resmi degil. fanmade photoshop. gercekten de bir x2 gelecek, 2011 deniyor model yili olarak. ama resimlerdeki gibi olup olmayacagi daha belli degil. x1 in coupe bir versiyonunu yapmak istiyorlar. dizayn olarak ta x1 in sadece 2 kapili hali olmasin, x6 gibi biraz farkli olsun istiyorlar. o nedenle adini x1 coupe koymak istemediler. yoksa gelen cok oyle yeni bir model degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 x3 o kadar dandik bir araba ki sırf o yuzden bmw nin x5 x6 nın ufağını yapma işlerine karşıyım :) alabilen gitsin x6 alsın işte.bırakın x6 x6 lıgıyla kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 x miks teker büyütüp boyunu yükseltiyorsun amacın ne fiko ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Namessar said: yukaridaki cizimler resmi degil. fanmade photoshop. gercekten de bir x2 gelecek, 2011 deniyor model yili olarak. ama resimlerdeki gibi olup olmayacagi daha belli degil. x1 in coupe bir versiyonunu yapmak istiyorlar. dizayn olarak ta x1 in sadece 2 kapili hali olmasin, x6 gibi biraz farkli olsun istiyorlar. o nedenle adini x1 coupe koymak istemediler. yoksa gelen cok oyle yeni bir model degil. Valla söylentiler var hep hatta x2 değil x4 önce cıkıcak bile dediler löl ortaya atılan resimler birbirinin aynı sayılır 2 mi çıkar 4 mü cıkar bilmem ama şu konsept çıkarsa piyasayı altüst eder ne mercedes c,e kalır nede bmw 3 serisi. Buda olası x4 müş.. ( Söylentiyken henüz yeni başlık açmak istemedim) said: 2008 yılında ilk olarak TRaraba.com’da okuduğunuz BMW X4 modeli için geri sayım başladı. Bugün Alman Autocar dergisinde çıkan habere göre BMW yakın zaman içerisinde yeni SUV’unun tanıtımlarına başlayacak. BMW, X5 ve X6 ile yakaladığı başarıyı X4 ile devam ettirmek istiyor. Şu anki tahminler bu modelin mevcut modellerden daha spor olacağı ve X6 coupe gibi yorumlanabileceği doğrultusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Selam, X1 çok enteresan bir araç. 1 serisi sedan kadar da saçma aynı zamanda. Nissan Qashqai çok daha güzel bir araç. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Q7 Q5 ve hatta Qashqai varken esamesi okunmaz bunların bence Tucson bile alınır bunun yerine o kadar feci bir durum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Yeni BMwlerde arka cam cidden geri geri gitmeyin diyor insana. Arka camera yoksa alette baya zor olur gibi geldi o kadar dar arka cam kalkık arka kısım ile. BMW2nin dizaynı hoşuma gitti açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar