Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Celp Dönemi...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

1. gunu kacirdiginizi goz onunde tutarsak, eger tuzla veya embs (ankaradaki iste) gibi cok kalabalik olucak yerlerde giriyorsaniz, 1 gun onceden siraya yazdirin kendinizi, ben geldim sinav olcam modunda giderseniz uzgun bir sekilde geri donersiniz. 2. gun icin bugun oglen veya ogleden sonra kesinlikle isim yazdirin. Unutmayin 1. gunden sarkanlar olcak daha onunuzde.
Sosyal ağlarda paylaş

Askerligine sokiyim arkadas pehhh.Daha teslim olmamıza 12 gün var neyine senin karısmak saca sakala.Maksat simdiden ayar vermek işte yoksa böle bi mecburiyet olmadıgını düsünüyorum.

3. gün gitsen sıka sıka alırlar sanırım bakamazlar saca sakala.Bi de Tuzla da bu hedeler cok sert diye biliyorum.Gaziemir e gidicem ben bakalım orda nasıl durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Ben herhalde bir kez daha tecil ettiricem ya. Götürmeden bir de master patlatayım 3 sene : )

Ama burnumuzdan getirirler diye tahmin ediyorum barfiks şnav çkemeden gidersek. Hazırlık yapmak lazım sanırım.

eğer kollarının zayıflığı bir rahatsızlıktan dolayı ise rapor falan al belki muaf olursun
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca yavaş yavaş düşünmemeyi sorgulamamayı öğrenin, ağzınıza sıçarlar askerde bu mantıkla devam ederseniz.

Yağmur yağarken yerleri sulayın diyorlarsa sulayacaksın arkadaş.
Sorgulamayacaksın.
Emir neyse onu yapacaksın.
Saçını sakalını kes gel diyorlarsa kesip gideceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...