Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben bu gece 3-4 gibi gitmeyi planlıyorum. nası fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 git madem. sonra sınav bölgesinden izlenimlerini bizimle paylaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 1. gunu kacirdiginizi goz onunde tutarsak, eger tuzla veya embs (ankaradaki iste) gibi cok kalabalik olucak yerlerde giriyorsaniz, 1 gun onceden siraya yazdirin kendinizi, ben geldim sinav olcam modunda giderseniz uzgun bir sekilde geri donersiniz. 2. gun icin bugun oglen veya ogleden sonra kesinlikle isim yazdirin. Unutmayin 1. gunden sarkanlar olcak daha onunuzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 saat kaç gibi tuzlada olayım? isim yazdırmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bide isim yazdırmak içinde saç sakal kesilmesi lazımmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 şimdi kesiyoz mu saçı kesmiyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sakalı kestim zaten tavuk götü gibi oldum bi de boşuna saç kesmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sakal kestirmeye berbere gittim, adam kovdu beni, bi de öğle bitti ikindi başlıo cıkcık diye azarladı, namazına devam etti. hey allam, kibarlık ihsan eyle kullanıra yarabbi, özellikle ibadet edenlerine biraz daha çok pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben birazdan çıkıcam 1 saate orda olurum. ismimi yazdırıp yarın tekrar gitmeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi ben hiç şınav barfiks falan çekemem ya ne olcak bizim gibilere ?? Şınav rekorum 3 barfiks 0,5 Çok overweight'de dilim (boy 185, kilo 85) ama kollar zayıf sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sen zayıp olduğun için daha bir çileli olcak sanırım =) Yabana kadar cılıkımızı çıkartacaklar muhtemelen. Ben rekor kırdım dün şınavda 8 çektim, madalya verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ben herhalde bir kez daha tecil ettiricem ya. Götürmeden bir de master patlatayım 3 sene : ) Ama burnumuzdan getirirler diye tahmin ediyorum barfiks şnav çkemeden gidersek. Hazırlık yapmak lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 güzel bir askerlik dönemi geçirmeniz dileğiyle... unutmayın, askerde iyi yer kötü yer yoktur iyi komutan kötü komutan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Askerligine sokiyim arkadas pehhh.Daha teslim olmamıza 12 gün var neyine senin karısmak saca sakala.Maksat simdiden ayar vermek işte yoksa böle bi mecburiyet olmadıgını düsünüyorum. 3. gün gitsen sıka sıka alırlar sanırım bakamazlar saca sakala.Bi de Tuzla da bu hedeler cok sert diye biliyorum.Gaziemir e gidicem ben bakalım orda nasıl durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Şimdi gidip yarın için sıra almayı denesem veriyorlar mı acaba ? yoksa her gün yeniden başlar hesabı mı vardır sırada acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tuzlaysa 6000 lerdeymiş sıra, bugün sadece ilk 4500 ü alıyorlarmış. yuh yani umarım etimesgutta böyle acayip değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 saat 2 buçukta sıra aldım 5500 civarı. Yarın sabah erken gidecem yine tuzlaya. Tavsiyem kesinlikle sıranızı bugunden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Wispy said: Ben herhalde bir kez daha tecil ettiricem ya. Götürmeden bir de master patlatayım 3 sene : ) Ama burnumuzdan getirirler diye tahmin ediyorum barfiks şnav çkemeden gidersek. Hazırlık yapmak lazım sanırım. eğer kollarının zayıflığı bir rahatsızlıktan dolayı ise rapor falan al belki muaf olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Spora gitmemek için tembellik sayılıyor mu : ) Gerçi ben kendimi bildim bileli zayıftı kollarım. Üni 1'de haftada 10 saat basket oynadığım günlerde bile ilginç. Belki bir rahatsızlıktır vardır ciddne : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Sakala saça gayet karışabilirler zira şu anda silah altına girmemiş olsanız bile askersiniz. Askerliğiniz 1 Aralık'ta başlıyor ama 12 Aralık'ta teslim oluyorsunuz birliğinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ayrıca yavaş yavaş düşünmemeyi sorgulamamayı öğrenin, ağzınıza sıçarlar askerde bu mantıkla devam ederseniz. Yağmur yağarken yerleri sulayın diyorlarsa sulayacaksın arkadaş. Sorgulamayacaksın. Emir neyse onu yapacaksın. Saçını sakalını kes gel diyorlarsa kesip gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Gece sizlerin sayesinde rahat uyuyacağız, ona göre ciddiyetinizi takının lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 fir3blad3 said: saat 2 buçukta sıra aldım 5500 civarı. Yarın sabah erken gidecem yine tuzlaya. Tavsiyem kesinlikle sıranızı bugunden alın. aynen bende 5700 civarı bi sıra aldım. bugün sıra bitmeden kapın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bütün paticik 331'i beklemiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 az önce geldim tuzladan 6416.yım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar