Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Celp Dönemi...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

maxigenous da gidiyor. sizi bekliyoruz biletler.

Antalya'ya beklerim. ölümüne mokoko

deşifre ettin allahsız..

bir de Maltepe Askerlik Şubesi .. Ne çileymiş arkadaş .. Ne halt etmeye bir kez daha diploma ve kimlik fotokopisi götürüyorum anlamadım. Bir de uzun yapacak arkadaşlar sülüs almaya gelmişler tam bir hengame.. Kapıdan giremiyorum ki belgeyi vereyim..

Tamam anladık askerde zor günler olacak da bari daha gitmeden sinyallerini bu kadar açıkça vermeyin..
Sosyal ağlarda paylaş

Denizli'de baydı bu iş ya.Sülüs alıcak arkadaslarla kapıda çile çektik resmen.İçeri 2 şer 2 şer alıorlar bi de tam ızdırap sıra falan yok zaten girişe yakın olan giriyor falan.Neyse başardık,tek bir görevli bakıyordu yedek subay adaylarına 2 saatte aldık elimize sarı zarfı.Neyse hayırlısı,askerlige antreman oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

adam bulursanız yapın onu..

100 kişilik gruplar halinde alıyorlar sınava.. 1,5 saat mi ne suruyor ama tantanası 3 saati buluyor..

benim üniversiteye yakındı (bkz. Gel Sabancı).. gece 2'de gidip sıra numarası almıştım.. 67. olarak sabah ilk grupta girdim.. sabah gelip de sıra numarası alan adamın sırası 1400 mu neydi ehueh.. akşama kadar beklersin orda sonra boş boş..
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

spyro ben de bunu yapacaktım da.. sabah kaçta gitmek lazım?

walla nerdeyse 2 yıl olacak ben sınava gireli ama =) sanırım sınav 9'da başlıyordu ve ben 8'de gitmiştim diye hatırlıyorum.. zaten kapıdaki nöbetçi askere sorunca o demişti "saat 8.30'da burda ol diye" falan.. sen de sorarsın..

bir de gece gittiğimde benimle birlikte bir araba daha geldi sadece.. şaşkın şaşkın baktık birbirimize heh.. birkaç adam daha görmeyi umuyorduk orda =)..
Sosyal ağlarda paylaş

Soylenene gore ilk defa askere bu kadar cok universite mevzunu basvurmus bir donemde. Haliyle bu insanlarin 80%'i, mezun olup, is bulamadiklari icin basvurmuslar.. Bu da demek oluyo ki bu insanlar 12 ay yapmak istiycek ki hem para kazansinlar, hem askerligi aradan cikarsinlar, hem kriz gecene kadar vakit gecirsinler.. Uzun yazsan bile, cok aranan bir "niteligin" olmadigi surece uzun kabul edilcegini zannetmiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

5 ay 5 gün çabuk geçicek ya ben inanıyorum.

uzun dönem gidilmez. yani gidilir tabi çıkarsa başka çare yok ama, isteyerek gidilmez.

bir de ailenin maddi durumu ve para ihtiyacı da önemli bu kararda.

ama ben ekonomi mezunuyum, bu kadar üniversite mezunu başvurmuşken sanmıyorum ekonomici işletmeci insanları alıcaklarını uzun dönem, kısa dönem yazmamıza rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...