maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 BiTcH_oFBaT said: maxigenous da gidiyor. sizi bekliyoruz biletler. Antalya'ya beklerim. ölümüne mokoko deşifre ettin allahsız.. bir de Maltepe Askerlik Şubesi .. Ne çileymiş arkadaş .. Ne halt etmeye bir kez daha diploma ve kimlik fotokopisi götürüyorum anlamadım. Bir de uzun yapacak arkadaşlar sülüs almaya gelmişler tam bir hengame.. Kapıdan giremiyorum ki belgeyi vereyim.. Tamam anladık askerde zor günler olacak da bari daha gitmeden sinyallerini bu kadar açıkça vermeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben baya rahat hallettim ya işimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Denizli'de baydı bu iş ya.Sülüs alıcak arkadaslarla kapıda çile çektik resmen.İçeri 2 şer 2 şer alıorlar bi de tam ızdırap sıra falan yok zaten girişe yakın olan giriyor falan.Neyse başardık,tek bir görevli bakıyordu yedek subay adaylarına 2 saatte aldık elimize sarı zarfı.Neyse hayırlısı,askerlige antreman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahanda 2 saatte aldım diye zor mu diyorsun? 2 günde aldım ben istanbul'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bende 2 günde aldım hatta 2. günün son alanı bendim. benden sonraki adam 3 günde aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Valla bu gittik gideceğiz stresi acemilikten kötü he. Gitsek de kurtulsak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yarım saat uğraşan bir ben miyim zarf için fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aynen gitsek de kurtulsak valla stresi baydı ya. gidelim de bitsin şu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 keşke hiç gelmeseydim diyeceksiniz mwhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 uzun çıkarsa işte o zaman amqaqsarmq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben 3 kere gittim sariyere gg >_< bu arada kimse yok mudur yahu avrupa tarafindan tuzla'da sinava gidicek araba sahibi sahis, veya taksi paylasmak istiyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 adam bulursanız yapın onu.. 100 kişilik gruplar halinde alıyorlar sınava.. 1,5 saat mi ne suruyor ama tantanası 3 saati buluyor.. benim üniversiteye yakındı (bkz. Gel Sabancı).. gece 2'de gidip sıra numarası almıştım.. 67. olarak sabah ilk grupta girdim.. sabah gelip de sıra numarası alan adamın sırası 1400 mu neydi ehueh.. akşama kadar beklersin orda sonra boş boş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 spyro ben de bunu yapacaktım da.. sabah kaçta gitmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Heh. Ben gidemiyorum. Gerizekali y.lisans yaptigim okul ben Turkiye'ye donus yolundayken askerligimi tecil ettirmis.. .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bir daha ne zamana celp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ractamainus said: spyro ben de bunu yapacaktım da.. sabah kaçta gitmek lazım? walla nerdeyse 2 yıl olacak ben sınava gireli ama =) sanırım sınav 9'da başlıyordu ve ben 8'de gitmiştim diye hatırlıyorum.. zaten kapıdaki nöbetçi askere sorunca o demişti "saat 8.30'da burda ol diye" falan.. sen de sorarsın.. bir de gece gittiğimde benimle birlikte bir araba daha geldi sadece.. şaşkın şaşkın baktık birbirimize heh.. birkaç adam daha görmeyi umuyorduk orda =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Halen avrupa tarafindan Tuzlada sinava gitmek icin arabasi olan sahis(lar) araniyor, erkenden gidip isim yazdirmak icin.. ozel mesaj atarsaniz cok sahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Off uzun mu yazsaydım ya. İki ucu boklu değnek şimdiden stres yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yazman önemli değil ya, direk loto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Soylenene gore ilk defa askere bu kadar cok universite mevzunu basvurmus bir donemde. Haliyle bu insanlarin 80%'i, mezun olup, is bulamadiklari icin basvurmuslar.. Bu da demek oluyo ki bu insanlar 12 ay yapmak istiycek ki hem para kazansinlar, hem askerligi aradan cikarsinlar, hem kriz gecene kadar vakit gecirsinler.. Uzun yazsan bile, cok aranan bir "niteligin" olmadigi surece uzun kabul edilcegini zannetmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 isteyenlere versinler de bizi kaynatmasınlar arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Şöyle diyeyim, tercümanlık olayına girmek için bazı sınavlardan bayağı iyi puanlarım vardı. Ama gözümü korkuttular, 12 ay yapma çekilmez dediler. Zaten ilk 3 ay er statüsündesin, 2 ay daha dayanabildin mi zaten kısa dönem bitiyor. 5 ay 5 gün sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 5 ay 5 gün çabuk geçicek ya ben inanıyorum. uzun dönem gidilmez. yani gidilir tabi çıkarsa başka çare yok ama, isteyerek gidilmez. bir de ailenin maddi durumu ve para ihtiyacı da önemli bu kararda. ama ben ekonomi mezunuyum, bu kadar üniversite mezunu başvurmuşken sanmıyorum ekonomici işletmeci insanları alıcaklarını uzun dönem, kısa dönem yazmamıza rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kısa dönem yazanlar gittikten sonra çok pişmanlık duyacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 fazladan 6 ay yapmak hiç mantıklı değil sırf millete emir vercem vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar